Ne vedem pe 18 mai să facem Primii Pași Împreună

10 Mai 2019, 17:16    •   
comentarii
Galerie

Îmi amintesc primele zile din viața Mayei, primii ani, toate provocările pe care eu ca mamă le-am avut. Toate fricile și toate întrebările care acum 18 ani nu prea își găseau răspuns.

Odată deveniți părinți, încercăm să luăm cele mai importante decizii pentru copiii noștri, experimentăm noi drumuri alături de ei, râdem cu ei, ne emoționăm pentru ei, dar, mai ales, învățăm și ne dezvoltăm pe măsură ce aceștia cresc. În calitate de părinți, încercăm să facem, la fiecare pas, ce este cel mai bine pentru copilul nostru.

Când vine vorba de alimentație, pe măsură ce micuții noștri cresc, lucrurile devin din ce în ce mai complexe. Se nasc o sumedenie de întrebări, de informații pe care trebuie să le aflăm și să le parcurgem.

Doar acum îmi vin în minte unele:

* După vârsta de 1 an, care sunt nevoile nutriționale ale copilului?

* Care sunt alimentele de care are nevoie să crească mare și voios?

* Este el un mic adult și ar trebui să îl tratăm așa și în privința alimentației?

Poate că, atunci când Maya era mică, nu aveam acces atât de ușor la astfel de informații. Însă, acum, ne bucurăm de multe oportunități în acest sens, de unde să aflăm informații relevante, în special din partea unor specialiști în domeniu.

De exemplu, vă invit să aflați răspunsurile la multele întrebări care vă frământă, despre alimentația copiilor de vârstă mică, în cadrul unei super conferințe pe care am plăcerea să o moderez sâmbătă, 18 mai.

Pe scena evenimentului PRIMII PAȘI ÎMPREUNĂ, urcă patru medici, cu experiență profesională vastă:

o Dr. Manda Andreea - Medic Primar Pediaru

o Dr. Cioc Simona - Medic Primar Medicină de Familie

o Dr. Cotruț Iuliana - Medic Primar Pediatru

o Dr. Țincu Iulia - Medic Primar Pediatru

În cadrul evenimentului, ce se desfășoară sub umbrela campaniei educaționale „Nestlé Începe Sănătos, Crește Sănătos”, vom discuta despre rolul și beneficiile laptelui matern, despre micronutrienții și macronutrienții necesari dezvoltării echilibrate și sănătoase, pe termen lung, despre principii alimentare de bază, dezvoltarea cognitivă și susținerea imunitară - pentru copii de vârstă mică.

Astea sunt detaliile evenimentului. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună că trăim vremuri în care noi, mamele, dar și tații, sau chiar bunicii, avem șansa să stam față în față cu specialiști excepționali, care sunt gata să ne răspundă la toate întrebările.


Ce aveți de facut ca să participați la evenimentul Primii pași împreună?

Să vă rezervați locul pe: https://www.qbebe.ro/nestle/. Înscrierea este gratuită, însă locurile sunt limitate.

Abia aștept să ne cunoaștem!

PRIMII PAȘI ÎMPREUNĂ, Sâmbătă 18 mai, ora 15:00.

Hotel Ramada București- Sala Terra Grand Ballroom

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Orice minune durează trei zile

Cum știau bătrânii noștri să definească lucrurile, să le simplifice și să le vadă realist, cu ochii larg deschiși... Aveau dreptate: orice minune durează trei zile! TREI! Apoi, intră în fluxul cotidian și devine banalitate. Și...

citeste mai mult  

Să muncești, ca să ajungi sus, e mai important decât teama de a cădea

Am auzit toată viața expresia: “Cu cât cazi mai de sus, cu atât te lovești mai rău.” Urmarea? Firește, am urcat cu frâna de mână trasă! Mai mult, m-am asigurat mereu că și plăcuțele de frână sunt...

citeste mai mult  

Cine sunt cele mai importante persoane din viața ta?

E un exercițiu perfect pentru începutul de an. Pune mâna pe o hârtie (ca pe vremuri!) și scrie, cu nume și prenume, cele mai importante persoane din viața ta. Te-ai gândit vreodată câte sunt? Păi, să le luăm...

citeste mai mult  

Dacă tu nu-ți apreciezi locul de muncă, nici angajatorul tău n-o să te aprecieze

De-a lungul timpului, am schimbat puține locuri de muncă. Eu sunt un om de construcție. Îmi plac locurile în care se pleacă de la zero sau poate chiar de la minus, pentru că așa simt că sunt parte din fiecare cărămidă pe care o...

citeste mai mult