#FilmePentruPărinți - ,,Echipa Gazdă” (,,Home Team”)

03 Februarie 2022, 20:50    •   
comentarii
Galerie

,,Echipa Gazdă” este o comedie bazată pe o poveste reală despre familie și despre cât de important este să știi să accepți o înfrângere.

Suspendat din NFL (Liga Națională de Fotbal), antrenorul Sean Payton revine în Texas, acolo unde își revede fiul, pe Connor și pe Beth, fosta lui nevastă. Cât timp rămâne acolo, merge la meciurile de fotbal ale lui Connor, vrând în același timp să se apropie mai mult de el.

Propunerea antrenorului Troy vine la fix, căci îl roagă pe Sean să îi dea o mână de ajutor și să facă parte din echipa Warrriors. Astfel că, acum era alături de Connor și începe să comunice mai mult și să se cunoască mai bine unul pe celălalt.

Pe de altă parte, antrenorul Sean Payton încearcă să fie cea mai bună versiune a lui și îi antrenează pe copii pentru a-și demonstra lui că poate.

Filmul are un mesaj grozav despre familie și reconectare și despre cum poți înțelege ce ai greșit și cum te poți transforma într-un tată bun și un model de urmat.

,,Am avut nevoie de tine și de echipa mai mult decât ați avut voi de mine."

Chiar dacă în final ei nu câștigă meciul pentru care s-au antrenat atât de mult timp, ei se bucură de faptul că sunt fost o echipă și că au dat tot ce e mai bun. În final, important este să știi să accepți o înfrângere. Nu privim lucrurile ca o dezamăgire, pentru că din orice experiență creștem.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Lasă-ne alte recomandări de filme la comentarii. Filmul poate fi vizionat pe Netflix și pe alte platforme de vizionare online. Vi-l recomandăm cu mare drag!

Photo credit: imdb.com & netflix.com

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult