Cine-i cel mai Zurli năzdrăvan copil din țară?

01 Octombrie 2019, 14:00    •   
comentarii
Galerie


De când mă știu, nu am înțeles expresia: “Să fii cuminte!” Cu toate derivatele sale, “super creative”:

“Să te joci frumos!

Stai liniștit!

Nu poți și tu să te joci în liniște?”


Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții. Copiii descoperă lumea, cu toate frumusețile ei. Noi, ca părinți, avem privilegiul să le fim alături în această aventură extraordinară. Avem datoria să ne învingem fricile și să îi lăsăm să zboare liberi. Curiozitatea copiilor, setea lor de cunoaștere o/le văd, zilnic, în pofta cu care se joacă. Mamele trebuie să fie mândre de copilul care face năzbâtii! Asta înseamnă că are curajul să cucerească lumea!

Se urcă pe dulap? Lasă-l, pentru că asta înseamnă că vrea să vadă lumea de sus!

Îți scoate toți pantofii și îi înșiră, ca la expoziție, explicându-ți că ea, atunci când o să fie mare/crească, va avea cel mai mare magazin de pantofi? Încurajeaz-o! Poate că visul vieții ei tocmai a prins contur!

Face prăjituri din nisip cu apă, pe care le înșiră pe covorul din living, și îți spune că o să fie cel mai mare chef din România? Wow, e o meserie la mare modă!

Dar dacă vrea toata ziua să stea pe afară, să se urce în toți copacii, să facă ture nenumărate în jurul blocului, iar seara să vină cu genunchii juliți? Bucură-te! Ești o mamă fericită, care nu trebuie să se chinuie să îi ia copilului tableta, ca să-l ducă la aer curat.

M-am bucurat când am văzut îndrăzneața și frumoasa Campanie Kinder. Ce sănătos mi se pare să cauți și să premiezi NĂZDRĂVĂNIA! Și ce premiu excelent: Kinder pune fotografia năzdrăvanului tău, pe ambalajul celor mai iubite dulciuri!

Nu-i așa că te-am pus pe gânduri zâmbărețe? Înscrie-l pe puiul tău, aici!


Copilul tău poate fi următorul mic ambasador al năzdrăvăniei, de pe ambalajele Kinder Chocolate din România. Și poți să îi faci cea mai mare și frumoasă surpriză: fotografia lui, pe ciocolata pe care o mănâncă toți colegii de la şcoală și prietenii lui!

Spor la năzdrăvănii!!!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Nu le permite oamenilor să-ți transforme calitățile în defecte

  Mă gândeam zilele trecute la faptul că eu, cu energia mea, sunt greu de dus. Sunt foarte puțini oameni care fac față ritmului meu, dinamicii din viața mea, numărului mare de idei și volumului de acțiuni.   Toți cei...

citeste mai mult  

Fiecare om își duce crucea

Este imaginea care s-a întipărit cel mai puternic în sufletul meu.   FIECARE OM ÎȘI DUCE CRUCEA. Crucea lui, pe drumul lui. Fiecare om are propria Golgotă.   Uneori, ne întâlnim cu oameni...

citeste mai mult  

Nu sta pe loc! Pentru nimeni. Nu murim în același timp

Merită să te oprești din ritmul tău, doar când ceilalți au cu adevărat nevoie. Povesteam zilele astea cu o prietenă, despre relațiile personale. Despre cât sunt de frumoase, provocatoare, enervante, incitante, înălțătoare,...

citeste mai mult  

O balerină și un inventator, doi tineri care la 20 de ani fac România mai frumoasă

  Iubesc viața la nebunie și îmi place să o trăiesc zi de zi la maximum. Alerg între avioane, săli de spectacole, strâng în brațe zeci de mii de copii și de părinți în fiecare an și...

citeste mai mult