Cine-i cel mai Zurli năzdrăvan copil din țară?

01 Octombrie 2019, 14:00    •   
comentarii
Galerie


De când mă știu, nu am înțeles expresia: “Să fii cuminte!” Cu toate derivatele sale, “super creative”:

“Să te joci frumos!

Stai liniștit!

Nu poți și tu să te joci în liniște?”


Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții. Copiii descoperă lumea, cu toate frumusețile ei. Noi, ca părinți, avem privilegiul să le fim alături în această aventură extraordinară. Avem datoria să ne învingem fricile și să îi lăsăm să zboare liberi. Curiozitatea copiilor, setea lor de cunoaștere o/le văd, zilnic, în pofta cu care se joacă. Mamele trebuie să fie mândre de copilul care face năzbâtii! Asta înseamnă că are curajul să cucerească lumea!

Se urcă pe dulap? Lasă-l, pentru că asta înseamnă că vrea să vadă lumea de sus!

Îți scoate toți pantofii și îi înșiră, ca la expoziție, explicându-ți că ea, atunci când o să fie mare/crească, va avea cel mai mare magazin de pantofi? Încurajeaz-o! Poate că visul vieții ei tocmai a prins contur!

Face prăjituri din nisip cu apă, pe care le înșiră pe covorul din living, și îți spune că o să fie cel mai mare chef din România? Wow, e o meserie la mare modă!

Dar dacă vrea toata ziua să stea pe afară, să se urce în toți copacii, să facă ture nenumărate în jurul blocului, iar seara să vină cu genunchii juliți? Bucură-te! Ești o mamă fericită, care nu trebuie să se chinuie să îi ia copilului tableta, ca să-l ducă la aer curat.

M-am bucurat când am văzut îndrăzneața și frumoasa Campanie Kinder. Ce sănătos mi se pare să cauți și să premiezi NĂZDRĂVĂNIA! Și ce premiu excelent: Kinder pune fotografia năzdrăvanului tău, pe ambalajul celor mai iubite dulciuri!

Nu-i așa că te-am pus pe gânduri zâmbărețe? Înscrie-l pe puiul tău, aici!


Copilul tău poate fi următorul mic ambasador al năzdrăvăniei, de pe ambalajele Kinder Chocolate din România. Și poți să îi faci cea mai mare și frumoasă surpriză: fotografia lui, pe ciocolata pe care o mănâncă toți colegii de la şcoală și prietenii lui!

Spor la năzdrăvănii!!!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Ce am înțeles eu din Teledon

Am petrecut șase ore țintuită pe un scaun și am răspuns la peste 200 de apeluri. O să-mi răsune multă vreme în urechi ecoul soneriei. Am acceptat cu drag invitația celor de la Antena 1. Cred că este vremea să facem tot ce putem...

citeste mai mult  

Orice minune durează trei zile

Cum știau bătrânii noștri să definească lucrurile, să le simplifice și să le vadă realist, cu ochii larg deschiși... Aveau dreptate: orice minune durează trei zile! TREI! Apoi, intră în fluxul cotidian și devine banalitate. Și...

citeste mai mult  

Să muncești, ca să ajungi sus, e mai important decât teama de a cădea

Am auzit toată viața expresia: “Cu cât cazi mai de sus, cu atât te lovești mai rău.” Urmarea? Firește, am urcat cu frâna de mână trasă! Mai mult, m-am asigurat mereu că și plăcuțele de frână sunt...

citeste mai mult  

Cine sunt cele mai importante persoane din viața ta?

E un exercițiu perfect pentru începutul de an. Pune mâna pe o hârtie (ca pe vremuri!) și scrie, cu nume și prenume, cele mai importante persoane din viața ta. Te-ai gândit vreodată câte sunt? Păi, să le luăm...

citeste mai mult