Corina Cercel este ÎNVĂŢĂTOAREA ANULUI 2018

13 Iunie 2018, 16:04    •   
comentarii

Am ajuns în satul Dârza unde ne așteptau copiii din toată școala și toată grădinița. Sunt obişnuită cu emoţiile copiilor când aud de noi, dar la Dârza a fost ceva de neimaginat...când am parcat microbuzul se auzeau țipete de bucurie din toate colțurile școlii. Geamurile erau pline cu buchete de chipuri de copii fericiți. "Doamne, e cea mai frumoasă zi din anul ăsta" mi-a șoptit o bunică în timp ce intram. În clasa învățătoarei copiii ne așteptau cuminți în bănci iar părinții lor stăteau și mai cuminți în spatele lor. Au început să aplaude și să țopăie când am intrat, entuziasmul lor era la cote maxime.

În mijlocul lor...o zână. O femeie tânără, caldă, cu un chip luminos și un zâmbet care pare să şteargă orice problemă. Nu m-am mirat că e atât de iubită copii. Aveam să aflu că învăţătoarea anului, Corina Cercel face naveta de la Târgovişte în fiecare zi.

Mie mi-a plăcut chipul ei. Și blândețea.
Ce a urmat a fost cu totul şi cu totul Zurli. Copiii și părinții și bunicii, cântând, dansând, bucurându-se de întâlnirea cu noi.
Ştiți de ce am venit noi aici?
Pentru doamna învățătoare!!! au răspuns în cor copiii.

Corina Corcel s-a bucurat să afle că am declarat-o învățătoarea Zurli a anului, Sissi Romania i-a dat cadou o excursie la Viena, BCR i-a dat 500 de euro bani de vacanță și eu i-am lăsat cartea Fii de partea mea! Fiecare copil din clasă a primit de la Caroli un joc Hai la masă și invitații pentru copil/părinte la Zurlandia. Finalul a fost foarte dulce cu tort pregătit de Lucia Coman de la DeliCake pentru toată lumea.

În curte ne aștepta... toată școală. Poze, autografe, Am o căsuța mică. Astăzi am ziua de 12 Iunie la ziua de sărbătoare în satul Dârza.

Am plecat de acolo cu mulţumirea lucrului bine făcut. Mă tot întreabă lumea eu cum îmi măsor succesul. E simplu: lacrimile părinţilor, zâmbetul de fericire al învăţătoarei şi râsetele copiilor. Succesul de azi. Mâine o iau de la capăt. În week end am pregătit Zurlandia: mii de zâmbete şi lacrimi de bucurie primite în schimb pentru munca mea şi a echipei mele.


`

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Fiecare om își duce crucea

Este imaginea care s-a întipărit cel mai puternic în sufletul meu.   FIECARE OM ÎȘI DUCE CRUCEA. Crucea lui, pe drumul lui. Fiecare om are propria Golgotă.   Uneori, ne întâlnim cu oameni...

citeste mai mult  

Nu sta pe loc! Pentru nimeni. Nu murim în același timp

Merită să te oprești din ritmul tău, doar când ceilalți au cu adevărat nevoie. Povesteam zilele astea cu o prietenă, despre relațiile personale. Despre cât sunt de frumoase, provocatoare, enervante, incitante, înălțătoare,...

citeste mai mult  

O balerină și un inventator, doi tineri care la 20 de ani fac România mai frumoasă

  Iubesc viața la nebunie și îmi place să o trăiesc zi de zi la maximum. Alerg între avioane, săli de spectacole, strâng în brațe zeci de mii de copii și de părinți în fiecare an și...

citeste mai mult  

Când doi oameni se îndrăgostesc, ceilalți ar trebui să tacă. Fix ca în biserică

  Magia îndrăgostirii dintre doi oameni e dincolo de tot ce e pământesc. Nu, nu te îndrăgostești nici de ochi, nici de zâmbet. Nici de înălțime, nici de numărul kilogramelor. Nu te îndrăgostești...

citeste mai mult