Cine o să fie Învățătoarea Anului 2021?

21 Mai 2021, 08:47    •   
comentarii

Când am lăsat-o pe Maya la ușa grădiniței și, apoi, la ușa școlii, am simțit că se rupe ceva din mine.

Am luptat cu toate fricile mele care îmi strigau în cap despre pericolele care îmi pândeau copilul dincolo de aceste uși.

M-am învârtit în jurul grădinițelor și școlilor, așteptând să treacă acele ore și rugându-mă să fie totul în ordine.

Probabil că mulți dinte voi ați simțit asta în primele zile de grădiniță sau de școală.

E primul pas spre independență al copilului nostru. Iar noi trebuie să predăm toată încrederea unui om pe care nu-l cunoaștem.

Un om care nu ne cunoaște copilul, o persoană străină de el și de viața noastră.

Aici începe aventura. Durează câțiva ani, implică trei părți: copil, părinți, învățători și are efecte pentru tot restul vieții!

Învățătoare primește din mâinile părinților în mâinile ei un suflet pe care îl ghidează câțiva ani în arta cunoașterii și a descoperirii vieții.

Învățătoarea îi invață pe copii alfabetul scrierii și literele din care sunt alcătuite relațiile. Învățătoarea îi învață pe copii să socotească în cifre și emoții plusurile și minusurile. E primul om care ne vorbește despre "egal".

Învățătoare rămâne, alături de părinți, o figură emblematică în memoria copilului.

Ce învățătoare are copilul tău? Cum e educatoarea celei mai importante ființe din viața ta?

Dacă e un om cu har și cu dar, propune-o în concursul nostru pentru cel mai important titlu: Învățătoarea Anului 2021!

De 5 ani așezăm la sfârșitul fiecărui an școlar, pe panoul de onoare, câte o învățătoare!

Anul acesta poate să fie învățătoarea copilului tău.

Intră pe platformă și lasă-ne câteva date despre ea. Scrie-ne cât mai convingător de ce ea merită să fie Învățătoarea Anului.

PROPUNE O ÎNVĂȚĂTOARE

La sfârșitul campaniei, aleg o câștigătoare și facem din acest moment un eveniment pentru ea și copilul tău! Mergem cu Gașca Zurli, încărcați de daruri, la ea în clasă.

Europa FM va face un reportaj pentru Lumea Europa FM, copiii vor putea să-și întâlnească artiștii preferați, iar doamna învățătoare va primi cea mai importantă recunoaștere din partea părinților!

Ai toate detaliile pe www.invatatoareaanului.ro.

Am pornit aceasta campanie în urmă cu câțiva ani, din dorința de a crea un cadru în care părinții să vorbească public despre învățătoarele și educatoarele care merită.

Și sunt atât de multe! Nu câte ar trebui, dar astăzi aș vrea să ne oprim doar pe latura pozitivă. Avem în România oameni dedicați, care au făcut o misiune din meseria de învățător.

Pe ei îi căutam! Toți nominalizații câștigă aprecierea noastră! Unul câștigă marele premiu.

Partener strategic - Sissi România

Sponsori: Loreal Paris, CTC Store, Libris.ro

O campanie comunicată cu sprijinul Radio Europa FM.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Prinde-L de mână pe Dumnezeu. El n-o să te tragă niciodată în jos!

Zilele trecute, cineva punea succesul meu pe seama faptului că sunt cunoscută. Prima emoție pe care am simțit-o a fost furia: cum poate să spună așa ceva?! Oamenilor le vine mai ușor să creadă în reușite, dacă le asociază cu sprijin...

citeste mai mult  

Nu sunt un om fericit

Nu sunt un om fericit. Mă conectez cu lumea din afara mea. Sunt în acord cu tot ce se întâmplă. Empatizez cu fiecare poveste, plâng pentru fiecare femeie care își îmbrățișează bărbatul care pleacă...

citeste mai mult  

Am nevoie de ceea ce am nevoie când am o nevoie

Nu trebuie să-mi spună nimeni ce am și ce nu am nevoie. Nimeni nu știe mai bine nevoile mele. Nici măcar eu nu le știu așa cum trebuie.   „Avem nevoie de puțin ca să fim fericiți.”   Uneori, da....

citeste mai mult  

De ce e nevoie de o zi în care să sărbătorești iubirea?

De ce e nevoie de o zi în care să sărbătorești iubirea? Nu e nevoie. Dar, dacă tot există, de ce să nu te folosești de ea? Indiferent cum se numește sărbătoarea aceea în care majoritatea oamenilor se gândesc la iubire,...

citeste mai mult