Vine o zi cand sănătatea devine prioritatea priorităţilor

30 Septembrie 2019, 16:23    •   
comentarii
Galerie

Eu credeam că o să fiu tânără, sănătoasă, în putere și de neclintit, toată viața. Și, așa, o să trăiesc vreo 80 de ani. Minimum:)).

Visam!

Până într-o dimineață, luna trecută, când, o simplă mișcare m-a lăsat înțepenită și cu niște dureri înfiorătoare. A fost momentul în care am înțeles că nu sunt nemuritoare și că sănătatea și condiția fizică se întrețin, se mențin. Am tot stat eu și m-am gândit ce aș putea să fac. Nu e simplu, când ești îndoit, la propriu, de durere. Atunci te părăsesc nu doar mobilitatea, ci și ideile.

În timp ce mă țineam de spate, într-o poziție incertă, mi-am amintit că în urmă cu ceva vreme am primit o invitație pe care nu am avut timp să onorez, la Clinica Eliade. Cristina Timiș mă invitase să văd cabinetele, să descopăr tratamentele, procedurile, să cunosc oamenii de acolo, despre care vorbea doar la superlativ. Am gândit că așa e normal să vorbească orice manager despre echipa pe care o conduce, fără să-mi imaginez că voi ajunge să verific, îndeaproape.

Durerea de spate și înțepeneala m-au făcut să pun deoparte tot ceea ce credeam că e prioritate în viața mea și nu numai că am onorat, ci chiar m-am bucurat din toată inima de invitația pe care o lansase Cristina Timiș. Am sunat-o, i-am spus în ce stare mă aflu și am rugat-o să mă îndrume spre medicii din clinica ei, care m-ar putea ajuta.

Câte zile ai la dispoziție? m-a întrebat Cristina.

Răspunsul meu a fost limpede "Câte trebuie, pentru că vreau să mă fac bine. Dacă nu sunt sănătoasă, degeaba am alte lucruri de făcut."

În aceste condiții, mi-a făcut un program amănunțit. Au fost zile în care am stat și cinci ore în clinica ei, trecând dintr-un cabinet în altul. Nu doar că mi-a făcut bine tot ceea ce mi s-a întâmplat, dar am fost fascinată de absolut tot ceea ce am găsit acolo.

Clinica Eliade nu este o clinică oarecare, e o clinică în care medicii, specialiști în medicină complementară și alternativă, reușesc să apese butoanele care evidențiază soluțiile pentru problemele de sănătate cauzate, în primul rând, de problemele emoționale. Am aflat despre corpul meu și despre toate unghiurile din care trebuie privită sănătatea unui om, mai mult decât am aflat în toată viața mea.

Am cunoscut oameni care sunt dedicați oamenilor, într-un fel calm și relaxat, cu bucurie și cu generozitate, și m-am îndrăgostit de acest loc. Mi-am dorit foarte mult ca oamenii pe care eu îi cunosc și care mă urmăresc să afle că exista această clinică, Eliade, în București, și că este locul unde se fac minuni, unde alți oameni fac minuni!

Acolo sunt medici care, de la sănătatea minții și până la frumusețea corporală, fac echipă cu pacientul și își stabilesc împreună ținta pe care, prin muncă, perseverență și dedicare, o ating. Eu am rămas într-o relație specială cu câțiva medici de acolo, iar cu Robert, osteopatul clinicii, țin legătura strâns. Mai exact, de fiecare dată când am puțin timp, îmi fac programare și mă las pe mâinile lui puternice și mă bazez pe mintea lui.

Am primit pentru voi, de la Clinica Eliade, câteva cadouri, așa că pe parcursul următoarelor zile, pe pagina mea de Facebook, veți găsi câte un concurs. Îi spun concurs, pentru că nu știu cum altfel să-l numesc. Azi, de fapt în fiecare zi, cineva dintre voi, cei care mă urmăriți, va câștiga o vizită și o întâlnire cu un specialist de la Clinica Eliade.

O să tot revin cu detalii și cu povești de acolo, pentru că mi-a plăcut atât de mult felul în care oamenii aceia tratează oamenii, încât am rămas atașată de acel loc și o să încerc să ajung acolo cât pot de des. Indiferent că se numește Clinica Eliade sau se numește altfel, indiferent dacă pe doctor îl cheamă Robert sau altfel, găsiți-i pe cei mai potriviți energiei voastre și țineți-vă de ei! Sănătatea se menține, se întreține, se păstrează, iar unii dintre noi au nevoie de ajutor ca să facă asta. Eu am găsit acum acest ajutor. Pentru mine, astăzi, el se numește Clinica Eliade!

Printre specializările pe care le găsiți la Clinica Eliade se numără Ozonoterapia - indicată inclusiv în artrite, artroze, discopatii, Posturologia – ca idee, doar 10 % dintre noi au o postură corectă (îndreaptă spatele acum, când citești, și vei înțelege cât de importantă este această specializare), Terapia Craniosacrală – indicată într-o mulțime de afecțiuni, e o metodă blândă, care elimină blocajele și potențează capacitatea corpului de a se vindeca, Scanarea Bioenergetică – semnalează orice deviere a corpului de la parametrii normali, Dermato Estetică și Chirurgie Estetică - inclusiv pentru bărbați.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Nu le permite oamenilor să-ți transforme calitățile în defecte

  Mă gândeam zilele trecute la faptul că eu, cu energia mea, sunt greu de dus. Sunt foarte puțini oameni care fac față ritmului meu, dinamicii din viața mea, numărului mare de idei și volumului de acțiuni.   Toți cei...

citeste mai mult  

Fiecare om își duce crucea

Este imaginea care s-a întipărit cel mai puternic în sufletul meu.   FIECARE OM ÎȘI DUCE CRUCEA. Crucea lui, pe drumul lui. Fiecare om are propria Golgotă.   Uneori, ne întâlnim cu oameni...

citeste mai mult  

Nu sta pe loc! Pentru nimeni. Nu murim în același timp

Merită să te oprești din ritmul tău, doar când ceilalți au cu adevărat nevoie. Povesteam zilele astea cu o prietenă, despre relațiile personale. Despre cât sunt de frumoase, provocatoare, enervante, incitante, înălțătoare,...

citeste mai mult  

O balerină și un inventator, doi tineri care la 20 de ani fac România mai frumoasă

  Iubesc viața la nebunie și îmi place să o trăiesc zi de zi la maximum. Alerg între avioane, săli de spectacole, strâng în brațe zeci de mii de copii și de părinți în fiecare an și...

citeste mai mult