Masina de spălat care îţi salvează timpul

07 Noiembrie 2019, 15:59    •   
comentarii

Pe mine, lumea mă cunoaște așa:

Sunt Mirela Retegan și fac o mie de lucruri pe zi. Alerg de colo-colo, din întâlnire în întâlnire, schimb adidașii cu tocurile, trec de la masa de negocieri pe terenurile de joacă sau urc pe scenă, în timp ce dau indicații prin telefon. Călătoresc în toate colțurile lumii, mănânc sănătos, dorm prea puțin și, în general, timpul este averea pe care o prețuiesc cel mai mult.

Nu mă bucur de luxul oamenilor mai puțin ocupați care pot petrece ore, uneori chiar zile, gândindu-se la ce alegeri să facă. Eu îmi drămuiesc fiecare minut. Flerul meu e recunoscut de prieteni și alegerile mele sunt apreciate de tot anturajul.

Sunt adepta lucrurilor simple, dar mă dau în vânt după gadgeturile care îmi simplifică viața. Spun mereu că ajutorul vine de unde te aștepți cel mai puțin.

Inteligența artificială mă fascinează pentru că, nu-i așa, e relaxant să te gândești că o minte sclipitoare poate să ia o decizie excelentă și nu trebuie să îți mai bați tu capul.

Mintea umană poate procesa între trei și cinci opțiuni pentru fiecare alegere. În cazuri rare, putem ajunge la șapte opțiuni înainte să le uităm pe toate, iar în fiecare minut suntem puși în fața a zeci sau chiar sute de variante, atunci când avem de luat o decizie importantă sau mai puțin importantă. Și ne mai întrebăm de ce suntem atât de stresați, zilnic... 

Niciodată nu am fost asul spălării rufelor, așa că mașinile inteligente de spălat au venit ca o mană cerească pentru mine, cea mai ocupată femeie din Univers. Glumă, glumă, dar cui nu i s-a întâmplat să bage rufele greșit în mașină, să aleagă greșit programul de spălare sau timpul și, uite așa, să se trezească cu toate hainele roz sau cu trei numere mai mici?

Toți avem o amintire de genul ăsta. Ca să rămână doar o amintire, vă povestesc astăzi despre o mașină de spălat GENIALĂ.

Mașina de spălat LG AI DD este atât de inteligentă, încât alege setările potrivite, chiar mai bine decât tine!

Cum de este atât ușor? Senzorul inteligent AI DD, prezent pe noile modele, identifică singur tipul de textură și structură ale materialului și adaptează mișcările cuvei în funcție de ceea ce detectează în interior, luând în calcul rezultatele analizei a peste 20.000 de date privind experiențele de spălare.

Testele au dovedit că această mășină de spălat poate reduce deteriorarea țesăturilor cu 18%, în comparație cu un model convențional, prelungind durata de viață a celor mai iubite haine.

Chiar dacă de multe ori alegem un singur program de spălare pentru orice tip de haină, din cauză că nu știm ce program se potrivește cel mai bine pentru rufele noastre, datorită AI DD, la selectarea programului de bumbac, de exemplu, mașina de spălat va face diferența între jeanși sau tricouri și le va spăla folosind mișcări diferite ale cuvei și intervale de timp diferite. De asemenea, mașina de spălat va face diferența dintre jeanși, lenjerie de pat sau cămăși (toate din bumbac) și le va spăla folosind mișcări diferite, evitând astfel deteriorarea lor. Mie asta mi se pare EXTRAORDINAR!!!

Mașina de spălat LG AI DD mai are niște calități wow:

- e silențioasă

- are un program de doar 39 de minute pentru curățare în profunzime

- are programe de spălare cu abur, hainele sunt igienizate, fie că vorbim despre haine de sport, ori despre cele de bebeluși.

- are un nivel de energie A +++ - 50%, ceea ce înseamnă că avantajele se vor simți nu doar asupra mediului, ci și asupra facturii la energie.

- Are 10 ani garanție pentru motor!!!!


Am lăsat la final ceva ce m-a cucerit definitiv:

Mașina de spălat poate fi controlată de la distanță. Lași hainele pregătite în cuvă, pleci de acasă... și poți porni mașina de la birou, din metrou sau chiar din altă țară, iar la finalul zilei hainele sunt proaspăt spălate!

Ce ziceți, doamnelor și domnilor? V-am spus de atâtea ori că ajutorul vine de unde te aștepți cel mai puțin?!


 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Nu le permite oamenilor să-ți transforme calitățile în defecte

  Mă gândeam zilele trecute la faptul că eu, cu energia mea, sunt greu de dus. Sunt foarte puțini oameni care fac față ritmului meu, dinamicii din viața mea, numărului mare de idei și volumului de acțiuni.   Toți cei...

citeste mai mult  

Fiecare om își duce crucea

Este imaginea care s-a întipărit cel mai puternic în sufletul meu.   FIECARE OM ÎȘI DUCE CRUCEA. Crucea lui, pe drumul lui. Fiecare om are propria Golgotă.   Uneori, ne întâlnim cu oameni...

citeste mai mult  

Nu sta pe loc! Pentru nimeni. Nu murim în același timp

Merită să te oprești din ritmul tău, doar când ceilalți au cu adevărat nevoie. Povesteam zilele astea cu o prietenă, despre relațiile personale. Despre cât sunt de frumoase, provocatoare, enervante, incitante, înălțătoare,...

citeste mai mult  

O balerină și un inventator, doi tineri care la 20 de ani fac România mai frumoasă

  Iubesc viața la nebunie și îmi place să o trăiesc zi de zi la maximum. Alerg între avioane, săli de spectacole, strâng în brațe zeci de mii de copii și de părinți în fiecare an și...

citeste mai mult