Sute de femei s-au bucurat de cadourile strânse în Campania "Adoptă o mamă"

06 Martie 2018, 08:25    •   
comentarii

Campania "Adoptă o mamă" este campania sufletului meu.

Sunt foarte fericită că an de an a crescut, anul acesta a luat amploarea unei campanii a românilor de pretutindeni. Ideea mea a fost preluată de asociații din Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu și Republica Moldova.

Sunt foarte recunoscătoare pentru că fiecare pachet a adus atâta bucurie în sufletul unei femei care are nevoie de toată dragostea și susținerea noastră.

Îmi amintesc cu emoție că acum 4 ani începeam această campanie pentru mamele din casele APGAR, ale Asociației Touched România. Impresionată de poveștile acestor femei care au fugit cu copiii lor din calea soților violenți, am decis să fac ceva care să le bucure sufletele.

Am început acum 4 ani, în holul sediului Asociației Touched. Eram eu cu draga mea Amalia, de la Zurli, și pregăteam câteva pachete. Atâtea câte am putut atunci să fac de una singură.

Îmi dau lacrimile când realizez cât de frumos a crescut această campanie. Adoptă o mamă a inspirat mii de femei din toată România, dar și din Republica Moldova. Anul acesta mi-a crescut inima când am văzut pachete primite din Italia și Spania.

Duminică le-am organizat mămicilor speciale de la Touched România o seară doar a lor. O seară patronată de emoție și multe lacrimi de fericire. Oameni simpli, dar generoși le-au fost alături, precum și sponsori importanți care și-au dovedit dărnicia.

A fost o seară dedicată acestor eroine, într-un eveniment organizat, cu sprijinul Caro Hotel. Cu mâinile tremurânde, mamele au pășit rând pe rând în fața scenei și s-au bucurat de cadouri în aplauzele tuturor celor prezenți în sală.

Fiecare a primit flori și mesaje de încurajare de la reprezentanții Poliției Române. Este al patrulea an în care Poliția Română vine în sprijinul campaniei “Adoptă o mamă”, fiind unul dintre cei mai puternici susținători ai acesteia, reprezentând o garanție a faptului că în fața agresiunilor, Poliția este acolo să le protejeze.

N-a fost deloc o seară ca oricare alta. Femeile astea minunate, curajoase, au cântat, au dansat și multe dintre ele au urcat pentru prima dată pe o scenă. Trei ore în care eu împreună cu echipa mea și susținătorii noștri le-am răsfățat ca la carte.

Mii de femei din toată țara au răspuns îndemnului meu de a adopta o mamă. Ce cadou mai frumos să primesc eu în prag de primăvară? Vă mulțumesc pentru empatia voastră.

Ne-am bucurat și anul acesta de susținerea Caro Hotel București, care, de fiecare dată, ne-a pus la dispoziție pentru petrecerea dedicată mămicilor o sală încăpătoare.

Au spus “DA” campaniei si ne-au susținut cu produse dedicate mămicilor: Sissi România, Green Sugar, Aqua Carpatica, Douglas România, Bebe Tei, Flormar, Sempre Sano Catering, Curtea Veche Publishing, Yokko, Florăria Miss Fleur, Chipita, Solaris, Octavian Dulce de România.

Evenimentul dedicat mămicilor a fost organizat de Fundația Noua Generație și susținut de Caro Hotel București.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Ce am înțeles eu din Teledon

Am petrecut șase ore țintuită pe un scaun și am răspuns la peste 200 de apeluri. O să-mi răsune multă vreme în urechi ecoul soneriei. Am acceptat cu drag invitația celor de la Antena 1. Cred că este vremea să facem tot ce putem...

citeste mai mult  

Orice minune durează trei zile

Cum știau bătrânii noștri să definească lucrurile, să le simplifice și să le vadă realist, cu ochii larg deschiși... Aveau dreptate: orice minune durează trei zile! TREI! Apoi, intră în fluxul cotidian și devine banalitate. Și...

citeste mai mult  

Să muncești, ca să ajungi sus, e mai important decât teama de a cădea

Am auzit toată viața expresia: “Cu cât cazi mai de sus, cu atât te lovești mai rău.” Urmarea? Firește, am urcat cu frâna de mână trasă! Mai mult, m-am asigurat mereu că și plăcuțele de frână sunt...

citeste mai mult  

Cine sunt cele mai importante persoane din viața ta?

E un exercițiu perfect pentru începutul de an. Pune mâna pe o hârtie (ca pe vremuri!) și scrie, cu nume și prenume, cele mai importante persoane din viața ta. Te-ai gândit vreodată câte sunt? Păi, să le luăm...

citeste mai mult