Sute de femei s-au bucurat de cadourile strânse în Campania "Adoptă o mamă"

06 Martie 2018, 08:25    •   
comentarii

Campania "Adoptă o mamă" este campania sufletului meu.

Sunt foarte fericită că an de an a crescut, anul acesta a luat amploarea unei campanii a românilor de pretutindeni. Ideea mea a fost preluată de asociații din Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu și Republica Moldova.

Sunt foarte recunoscătoare pentru că fiecare pachet a adus atâta bucurie în sufletul unei femei care are nevoie de toată dragostea și susținerea noastră.

Îmi amintesc cu emoție că acum 4 ani începeam această campanie pentru mamele din casele APGAR, ale Asociației Touched România. Impresionată de poveștile acestor femei care au fugit cu copiii lor din calea soților violenți, am decis să fac ceva care să le bucure sufletele.

Am început acum 4 ani, în holul sediului Asociației Touched. Eram eu cu draga mea Amalia, de la Zurli, și pregăteam câteva pachete. Atâtea câte am putut atunci să fac de una singură.

Îmi dau lacrimile când realizez cât de frumos a crescut această campanie. Adoptă o mamă a inspirat mii de femei din toată România, dar și din Republica Moldova. Anul acesta mi-a crescut inima când am văzut pachete primite din Italia și Spania.

Duminică le-am organizat mămicilor speciale de la Touched România o seară doar a lor. O seară patronată de emoție și multe lacrimi de fericire. Oameni simpli, dar generoși le-au fost alături, precum și sponsori importanți care și-au dovedit dărnicia.

A fost o seară dedicată acestor eroine, într-un eveniment organizat, cu sprijinul Caro Hotel. Cu mâinile tremurânde, mamele au pășit rând pe rând în fața scenei și s-au bucurat de cadouri în aplauzele tuturor celor prezenți în sală.

Fiecare a primit flori și mesaje de încurajare de la reprezentanții Poliției Române. Este al patrulea an în care Poliția Română vine în sprijinul campaniei “Adoptă o mamă”, fiind unul dintre cei mai puternici susținători ai acesteia, reprezentând o garanție a faptului că în fața agresiunilor, Poliția este acolo să le protejeze.

N-a fost deloc o seară ca oricare alta. Femeile astea minunate, curajoase, au cântat, au dansat și multe dintre ele au urcat pentru prima dată pe o scenă. Trei ore în care eu împreună cu echipa mea și susținătorii noștri le-am răsfățat ca la carte.

Mii de femei din toată țara au răspuns îndemnului meu de a adopta o mamă. Ce cadou mai frumos să primesc eu în prag de primăvară? Vă mulțumesc pentru empatia voastră.

Ne-am bucurat și anul acesta de susținerea Caro Hotel București, care, de fiecare dată, ne-a pus la dispoziție pentru petrecerea dedicată mămicilor o sală încăpătoare.

Au spus “DA” campaniei si ne-au susținut cu produse dedicate mămicilor: Sissi România, Green Sugar, Aqua Carpatica, Douglas România, Bebe Tei, Flormar, Sempre Sano Catering, Curtea Veche Publishing, Yokko, Florăria Miss Fleur, Chipita, Solaris, Octavian Dulce de România.

Evenimentul dedicat mămicilor a fost organizat de Fundația Noua Generație și susținut de Caro Hotel București.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult