Cadouri de la inimă la inimă prin campania “Adoptă o Mamă”

15 Martie 2021, 07:56    •   
comentarii
Galerie

Pandemia ne-a trecut pe toți prin cele mai grele provocări, teste fizice și emoționale, singuri sau alături de cei dragi.

Dacă multe lucruri s-au sistat, s-au pierdut în agitația evenimentelor, campania “Adoptă o Mamă”, ediția a 6-a, a prins și mai multă forță prin intermediul inițiatoarei proiectului, Mirela Retegan.

“În Pandemie cel mai greu a fost, și încă mai este, pentru mame. Ele au dus pe umerii lor grijile casei, nevoile copiilor și nu numai. Văd în jurul meu multe mame obosite. Mame care n-au avut niciun sprijin în această perioadă și care așteaptă primăvara, din toate punctele de vedere. Lor li se adresează aceasta campanie” spune Mirela Retegan.

Ziua Femeii și a Mamei se sărbătorește în toată țara, în fiecare familie, însă sunt și femei care nu se află în centrul atenției pe 8 martie. Pentru ele, Mirela Retegan s-a gândit la această campanie, de la o inimă la alta, cu gesturi și fără declarații sau vorbe goale, cu afecțiune și dorința de a stârni un zâmbet , precum și a-l păstra pe chip.

Cine sunt aceste mame? Femei aflate în situații-limită, agresate sau părăsite de famiile lor, mame care își păzesc, pline de speranță, copilașii pe paturile de spital din secțiile de onco-pediatrie, sau mame care uită de ele și de nevoile lor, din cauza lipsurilor.

Peste 5000 de oameni au participat, alături de Mirela Retegan, la edițiile trecute, de la oameni obișnuiți până la persoane publice, sau companii.

Pe lângă un cadou ales să producă bucurie, pachetul poate cuprinde și o donație și câteva cuvinte frumoase, de încurajare și afecțiune. 1000 de pachete au fost deja trimise în București și încă 5.000 în țară, iar Mirela se implică personal în toate etapele acestei campanii.

Partenerii campaniei Adoptă o mamă:

  • UniCredit Bank
  • AQUA Carpatica
  • Farmec
  • Eugenia Zurli
  • Digesta
  • OptiFibre Romania
  • Refflor
  • Nagarro

Totodată, în cazul în care nu există posibilitatea de a pregăti un pachet, cei care doresc să susțină campania financiar o pot face folosind datele de mai jos:

Benficiar: Fundația Noua Generație

Cont LEI RO70INGB0000999906701090

Banca: ING Bank. Detalii tranzacție: campanie "Adoptă o mamă, 2021":https://nouageneratie.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=18248

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Ia-o de la capăt! Astazi, aici, acum!

Niciodată nu m-am gândit că hainele ar putea să aibă un rol în viața mea. Ani întregi m-am îmbrăcat în pantaloni și tricou, în negru sau orice altceva mi ar fi putut ascunde formele. M-am încălțat cu...

citeste mai mult  

Sunteți astăzi?

Sunteți astazi sau  încă vă mai gândiți la ziua de ieri? Vă bateți capul cu ce ați făcut sau n-ați apucat să faceți? Vă stoarceți mintea să vă amintiți ce ați spus sau ce n-ați spus ? Încă simțiți păreri de...

citeste mai mult  

Să-mi fii bine când mi-e rău

Am auzit versurile astea într-un cântec și le-am simțit până în mijlocul inimii. De fapt, ce altceva mi-ai putea fi, dacă nu liniștea din mijlocul furtunii? Ce altceva mi-ai putea fi, dacă nu raza de soare din...

citeste mai mult  

Ce vrei să te faci când o să crești mare?(P)

- Ce vrei sa te faci când o să crești mare? - Nu știu!   Acesta este răspunsul adolescenților, în 8 din 10 cazuri. Nu știu ce vor să fie când o să crească mari. Pentru că ori vor să fie foarte multe, ori nu...

citeste mai mult