HAI CU MINE ÎN CAMPANIA: ADOPTĂ O MAMĂ!

10 Februarie 2018, 13:39    •   
comentarii

Pregătește un pachet pentru o mamă. Pune în cutie tot ce crezi tu că i-ar fi de folos unei femei care mai e și mamă și care n-a avut cel mai ușor drum până acum în viață.

O mamă care a avut curajul să-și ia copiii în brațe și să fugă din calea unui soț agresiv.
O mamă care a avut puterea să înfrunte ideile preconcepute ale unei societăți care te obligă să stai în casă cu agresorul, numai de gura lumii.

Mamele de care se ocupă echipa de la Asociația Touched sunt eroinele mele. Le cunosc deja de câțiva ani și ne întâlnim în ocazii speciale sau la workshop-uri în care ele încearcă să înțeleagă mai bine ceea ce li se întâmplă.

Ca în fiecare an, vă invit pe voi, mamele mai norocoase, să faceți un dar de 8 martie. Să fiţi voi cele care pregătesc un pachet pentru o mamă.

Puneți-i în pachet tot ce puteți ( eșarfă, poșetă, farduri, produse cosmetice, brizbrizuri, cărți, ciorapi, agrafe, electrocasnice… Doamne, câte lucruri pot să fie cadouri pentru mame! ).

Ambalați-l frumos și aduceți-l la mine la birou ( dacă sunteți din București ) sau trimiteți-l prin curier la adresa noastră. Ideal ar fi să ajungă până pe 4 martie.

Eu voi organiza o întâlnire cu ele și le voi face acest dar.

Sunt peste 150 de mămici aflate în această situație. Și nu mă tem că vor fi prea multe pachete, am o listă întreagă de mame care s-ar bucura să primească un dar de 8 martie și nu au primit nimic, niciodată.

Sunt Mirela Retegan şi, înainte de orice pe lumea asta, sunt MAMĂ. Vă invit să intrați cu mine în una dintre cele mai frumoase campanii : "ADOPTĂ O MAMĂ" .

************
Adresa la care aştept pachetele voastre este COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI, Bd. Barbu Văcărescu nr 164A, clădirea C3, intrarea A, etaj 2, sector 2, București ( incinta Hotel Caro )
Pentru mai multe informaţii o puteţi apela pe colega mea Andrea Bartha la tel. 0728.143.168.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult