Pentru o zi,am fost Mary Poppins!

25 Iunie 2019, 16:23    •   
comentarii
Galerie

Pentru o zi, am fost Mary Poppins în variantă contemporană! Totul, sub bagheta magică a echipei de stiliști care a inițiat proiectul “Transformări radicale by Jovsky Studio”.

Desemnarea celebrității și alegerea personajului din luna iunie au reprezentat o misiune ușoară pentru hair-stylistul Adrian Perjovschi, specialist în transformari radicale de look și inițiatorul acestui proiect: “Ne-am dorit să facem o transformare dedicată copiilor, fiind luna iunie, așa că am ales cel mai iubit personaj din țară pentru copii. Mirela Retegan este Mary Poppins a vremurilor noastre, ea cântă mereu și, alături de ea, cântă și dansează toți copiii! Ea îi înveselește, dar îi și educă pe copiii, ea îi iubește, dar îi și strunește, ea îi face să râdă, dar, cumva, știe să-i facă să fie și ascultători. În privința look-ului, ne-am oprit asupra elementelor definitorii pentru Mary Poppins: pălăria, părul prins distins la spate. Însă, cele mai importante elemente sunt deja prezente în cazul Mirelei: eleganța, frumusețea, distincția, veselia, dragostea infinită și grija față de copii”.

Cu pălărie, umbrelă, costum roșu, make-up natural, coc elegant la spate și multă bună dispoziție, toate puse la punct de stilista Eniko Szanto, de make-up artist-ul Madalina Petcu și de hair-stylist-ii Sasha Flavius și Adi Perjovschi, am devenit “Mirela Poppins”! Așa mi-a rămas numele, după toată joaca transformării!

Adevărul e că, după o perioadă plină de spectacole și proiecte, m-am bucurat, din plin, de o zi de răsfăț! Pur și simplu, nu am putut refuza invitația de a mă transforma. Cunosc această echipă atât de bine, încât am zis că sigur o să ne distrăm foarte tare și am fost relaxată: habar n-am avut cu ce mă îmbrac, cu ce mă încalț, cum o să am părul, n-am întrebat nimic! Mi s-a părut că, pentru o zi, pot să fiu și eu jucăria cuiva... mai ales că eu am atâtea jucării, întregul an.

Când m-am uitat în oglindă, după ce ei au pus toate lucrurile astea superbe pe mine, reacția mea a fost “wow!” și, de atunci, zâmbesc în continuu. Sunt sigură că Mary Poppins nu avea stilista, hair stylistii și make-up artiștii de a-l căror talent mă bucur eu, nici produsele pe care le folosesc ei, așa că, dragă Mary Poppins, cu toată dragostea, de data asta este despre Mirela Poppins! Sper că, de acolo de sus, ești de acord cu tot ce au făcut acești oameni minunați!

Personajul ales e, de fapt, cel mai bun pretext pentru a transmite un îndemn adresat vouă, dragi mame din România: găsiți-vă timp pentru a avea grijă de voi, pentru a fi fericite, pentru a zâmbi și pentru a o descoperi pe Mary Poppins, în adâncul sufletului!

Chiar e magie! Simțeam că, dacă învârt umbrela de trei ori, sigur mă teleportez în toate locurile în care oamenii s-ar bucura să mă vadă! Așa ar trebui să arate toate mamele din România, ca stare de spirit, în fiecare casă în care cresc copii și, fără dubii, e nevoie de atenție, de răbdare. Pentru copii e foarte important ca mama lor să arate bine, să fie ingrijită, să aibă o stare de bucurie permanentă, să se îmbrace în culori frumoase!

În fiecare mamă stă o Mary Poppins, trebuie doar să-ți amintești și să o trezești la viață!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Fiecare om își duce crucea

Este imaginea care s-a întipărit cel mai puternic în sufletul meu.   FIECARE OM ÎȘI DUCE CRUCEA. Crucea lui, pe drumul lui. Fiecare om are propria Golgotă.   Uneori, ne întâlnim cu oameni...

citeste mai mult  

Nu sta pe loc! Pentru nimeni. Nu murim în același timp

Merită să te oprești din ritmul tău, doar când ceilalți au cu adevărat nevoie. Povesteam zilele astea cu o prietenă, despre relațiile personale. Despre cât sunt de frumoase, provocatoare, enervante, incitante, înălțătoare,...

citeste mai mult  

O balerină și un inventator, doi tineri care la 20 de ani fac România mai frumoasă

  Iubesc viața la nebunie și îmi place să o trăiesc zi de zi la maximum. Alerg între avioane, săli de spectacole, strâng în brațe zeci de mii de copii și de părinți în fiecare an și...

citeste mai mult  

Când doi oameni se îndrăgostesc, ceilalți ar trebui să tacă. Fix ca în biserică

  Magia îndrăgostirii dintre doi oameni e dincolo de tot ce e pământesc. Nu, nu te îndrăgostești nici de ochi, nici de zâmbet. Nici de înălțime, nici de numărul kilogramelor. Nu te îndrăgostești...

citeste mai mult