Minunile mele se nasc in luna MAI

04 Mai 2015, 07:35    •   
comentarii

Atunci când mi-am dorit sā fac un copil m-am gândit că ar fi frumos să-l fac primăvara când totul este înflorit. Nu știu cum a ajuns informația asta în Univers, dar mie toate minunile mi se întâmplă în luna mai.

În 2001 s-a născut Maya, în 2010 s-a născut Gașca Zurli și anul acesta în 2014 se va naște cel mai mare și mai frumos spectacol pentru copii produs la Sala Palatului.

Se pare că trebuie să mă obișnuiesc cu anii speciali în care nasc în luna mai. Și toată luna mă lupt cu bucuria și emoția și nesomnul și frământările, întrebările, pregătirile unei nașteri. Am un prieten care povestește că atunci când a venit pe lume baiețelul lui și s-a uitat la mogâldeața aceea înfașurată și nu știa de unde să o apuce s-a gândit că e un nou proiect. Și că orice proiect trebuie apucat de undeva și descifrat. Și-a început proaspătul tătic să citească, să caute, să afle și să înțeleagă proiectul. Încă lucrează la el pentru că un copil este un proiect care nu se termină niciodată si trebuie updatat permanent.

Asemeni lui și tuturor părinților din lume eu îmi duc proiectul din 2001 mai departe, anul acesta îi fac și buletin iar celalalte proiecte vin ca bulgărele de zăpadă după mine atrăgând altele și altele și altele.

2685553592155501038465272153n-1-w640

Anul acesta nasc în luna mai tripleți. N-am crezut că o să mi se întample asta. Dar dacă așa mi-a dat Doamne Doamne pot să spun doar – mulțumesc. Prima carte cu Gașca Zurli reprezentată prin desene, Zboară, Zboară, Vrăjimăturică, cd-ul cu jocuriAtențiune, Accelerăm! la editura Litera si Super Show-ul cu Gașca Zurli de la Sala Palatului.

Acești 3 copii ai mei au foarte mulți părinți spirituali. Să-I vedem respirând aerul străzii și o să facem niște botezuri de să răsune chiuiturile și să spună numai de bine toate ursitoarele. Si-o să fiți toți invitați ca la botezurile mari de copii de împărați. Si ce-om mai cânta, si ce-om mai juca!

Pentru că minunile mele se întâmplă în luna MAI.

zurli029fb0a46acd-w640 11174959102028997491332399188585943476694629n-w640

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult