Cum poți să știi sigur că ideea ta va avea succes?

04 Ianuarie 2022, 10:46    •   
comentarii

5 ianuarie?! Când a zburat timpul? Imediat e gata anul și nu am făcut TOT ce mi-am propus!
Cei care stau pe lângă mine râd, dar cu rezerve. Pentru că ei știu că eu așa funcționez.

Pot pe 5 ianuarie să mă gândesc că n-o să-mi ajungă doar 365 de zile și deja mâine vor fi doar 359!

E o luptă zilnică în jumătatea mea de creier care se trezește dimineata și zice că astăzi, aici, acum să fac tot ce pot să trăiesc în momentul prezent și cealaltă jumătate care mă împinge jos din pat panicată, că ei nu-i ajung cele 24 de ore din zi, cele 7 zile din săptămână, cele 4 săptămâni din lună și cele 12 luni din an!

Uite, deja nu mai sunt 24 de ore, nici 7 zile, o săptămână e aproape gata și ianuarie mai are puțin…

Știu. Sunt în vacanță. Și în vacanță nu trebuie să faci nimic.

Să-i spună cineva asta și creierului meu care deja are o listă cu teme pentru Antrenorul Părinților, câteva scenarii pentru emisiunea de la tv, un plan de new business, mici proiecte pentru casa lui Sarah și calendarul de întâlniri personale până prin iunie.

Aș vrea să vă păcălesc și să vă spun că e de ajuns să îți dorești ceva din toată ființa și Universul concură să se întâmple.

El concură, drăguțul. Te dă jos din pat, te pune în mișcare, îți trimite îngerii să te ajute, deschide calea să mergi pe ea, scoate în drumul tău oameni și ocazii…

Dar, pentru asta, tu trebuie să fii treaz. Și în picioare. Și în mișcare. Și pregătit, antrenat să reziști până la capătul ideii!

Din toate ideile care se plimbă libere prin capul vostru, alegeți una. Și încercați să faceți tot ce puteți pentru ea. Indiferent de efort, timp, energie, resurse. Puneți în realizarea ei toată credința.
Va spun un secret: ideea voastră are șanse mai mari să intre pe lista scurtă de susținere divină dacă, punând-o în aplicare, veți face mai frumoasă viața din jurul vostru și veți aduce bucurie în inima pământului.

Iar pământului îi place când oamenii, animalele și plantele lui zâmbesc.

Dacă planul tău este doar despre ce investești, cât efort depui și care o să fie profitul la final, ai de ce să te îngrijorezi. E genul de idee în care câștigi sau pierzi, în funcție de care parte a liniei ești atunci când o tragi la final.

Dacă ideea ta contribuie la îmbunătățirea calității vieții oamenilor, animalelor, vegetației, e o idee pe placul Universului și cu siguranță vei avea de câștigat, indiferent cât vei reuși să faci.
Ideea ta face pământul mai fericit? Îi crește vibrația? Inima pământului tropăie în pasul ștregarului? Dă-i bătaie! E imposibil să nu-ți iasă! Tot Universul o să fie de partea ta!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult