Cum poți să știi sigur că ideea ta va avea succes?

04 Ianuarie 2022, 10:46    •   
comentarii

5 ianuarie?! Când a zburat timpul? Imediat e gata anul și nu am făcut TOT ce mi-am propus!
Cei care stau pe lângă mine râd, dar cu rezerve. Pentru că ei știu că eu așa funcționez.

Pot pe 5 ianuarie să mă gândesc că n-o să-mi ajungă doar 365 de zile și deja mâine vor fi doar 359!

E o luptă zilnică în jumătatea mea de creier care se trezește dimineata și zice că astăzi, aici, acum să fac tot ce pot să trăiesc în momentul prezent și cealaltă jumătate care mă împinge jos din pat panicată, că ei nu-i ajung cele 24 de ore din zi, cele 7 zile din săptămână, cele 4 săptămâni din lună și cele 12 luni din an!

Uite, deja nu mai sunt 24 de ore, nici 7 zile, o săptămână e aproape gata și ianuarie mai are puțin…

Știu. Sunt în vacanță. Și în vacanță nu trebuie să faci nimic.

Să-i spună cineva asta și creierului meu care deja are o listă cu teme pentru Antrenorul Părinților, câteva scenarii pentru emisiunea de la tv, un plan de new business, mici proiecte pentru casa lui Sarah și calendarul de întâlniri personale până prin iunie.

Aș vrea să vă păcălesc și să vă spun că e de ajuns să îți dorești ceva din toată ființa și Universul concură să se întâmple.

El concură, drăguțul. Te dă jos din pat, te pune în mișcare, îți trimite îngerii să te ajute, deschide calea să mergi pe ea, scoate în drumul tău oameni și ocazii…

Dar, pentru asta, tu trebuie să fii treaz. Și în picioare. Și în mișcare. Și pregătit, antrenat să reziști până la capătul ideii!

Din toate ideile care se plimbă libere prin capul vostru, alegeți una. Și încercați să faceți tot ce puteți pentru ea. Indiferent de efort, timp, energie, resurse. Puneți în realizarea ei toată credința.
Va spun un secret: ideea voastră are șanse mai mari să intre pe lista scurtă de susținere divină dacă, punând-o în aplicare, veți face mai frumoasă viața din jurul vostru și veți aduce bucurie în inima pământului.

Iar pământului îi place când oamenii, animalele și plantele lui zâmbesc.

Dacă planul tău este doar despre ce investești, cât efort depui și care o să fie profitul la final, ai de ce să te îngrijorezi. E genul de idee în care câștigi sau pierzi, în funcție de care parte a liniei ești atunci când o tragi la final.

Dacă ideea ta contribuie la îmbunătățirea calității vieții oamenilor, animalelor, vegetației, e o idee pe placul Universului și cu siguranță vei avea de câștigat, indiferent cât vei reuși să faci.
Ideea ta face pământul mai fericit? Îi crește vibrația? Inima pământului tropăie în pasul ștregarului? Dă-i bătaie! E imposibil să nu-ți iasă! Tot Universul o să fie de partea ta!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Trăiește momentul, nu-l transforma într-o problemă

E clar că nu ținem minte tot ce trăim. Că rămân în memoria noastră doar momentele. În ce moment te afli? Cu cine ești în momentul acesta? Oprește-te o secundă din tot ce faci pe pilot automat și...

citeste mai mult  

Fiți omul potrivit pentru oamenii care vi se potrivesc!

Sunt oameni care nu înțeleg glumele mele. Ok, nici eu nu înțeleg glumele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce spun. Ok, nici mie nu-mi plac vorbele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce fac. Ok, nici mie nu îmi...

citeste mai mult  

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu. Greu, pentru că s-a întâmplat în condiții de caniculă, în plină vară, într-o perioadă de vacanță pentru majoritatea oamenilor. Frumos, pentru că ne-am...

citeste mai mult  

Când se închide o ușă, se deschid mai multe alte uși! 

Dacă ți s-a închis o ușă, uită-te în jurul tău și descoperă-le pe cele care sunt dacă nu deschise larg, sunt măcar întredeschise. Întotdeauna, când ni se închide o ușă, ni se deschid mai multe! Dar...

citeste mai mult