Cubul

15 Februarie 2014, 23:12    •   
comentarii

Pentru weekend va propun un joc . E un test de personalitate. Mi l-a facut cineva in urma cu 7 ani si de atunci folosesc orice ocazie sa-l dau mai departe. Se numeste CUBUL. Ii rog pe cei care stiu descifrarea testului sa nu scrie nimic la comentarii ca sa-i lasam pe cei care nu-l cunosc sa se bucure de el.

Notati raspunsurile si daca doriti scrieti-le pe e-mail iar eu promit sa folosesc acest wk-end ca sa raspund fiecaruia.

Daca sunteti pregatiti, incepem!

  1. Imaginati-va un desert. Acolo, in mijlocul desertului incercati sa vedeti un CUB. Cat este de mare? Care e culoarea lui? Cat de departe este? E transparent? Din ce e facut?
  2. Incercati sa vedeti in acelasi spatiu flori. Cate flori? Ce fel de flori? Unde se gasesc in raport cu cubul?
  3. Acum incercati sa va imaginati o scara. Cum arata? E mare sau mica? Din ce e facuta? Unde se afla in raport cu cubul?
  4. Puteti sa vedeti in acest spaiu un cal? Ce culoare e? Ce face calul? Unde e raportat la cub? E unul sau poate sunt mai multi?
  5. Acum imaginati-va ca se starneste o furtuna. Imaginati-va furtuna peste toate lucrurile acestea si incercati sa o descrieti.E de nisip, e cu ploaie, vant???
  6. Cum e desertul vostru dupa ce trece furtuna? Ce s-a intamplat cu cubul, calul, florile, scara?

Daca incercati sa raspundeti onest la toate intrebarile s-ar putea sa fiti foarte surprinsi. Daca imi trimiteti raspunsurile pe e-mail va voi raspunde punctual. Oricum descifrarea testului o voi publica luni dimineata si veti putea fiecare dintre voi sa faceti confruntarea. Tot atunci o sa va povestesc cum am raspuns eu acum 7 ani si ce raspunsuri am dat zilele trecute.

Aveti grija de voi si de cei pe care ii iubiti.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult