Cubul

15 Februarie 2014, 23:12    •   
comentarii

Pentru weekend va propun un joc . E un test de personalitate. Mi l-a facut cineva in urma cu 7 ani si de atunci folosesc orice ocazie sa-l dau mai departe. Se numeste CUBUL. Ii rog pe cei care stiu descifrarea testului sa nu scrie nimic la comentarii ca sa-i lasam pe cei care nu-l cunosc sa se bucure de el.

Notati raspunsurile si daca doriti scrieti-le pe e-mail iar eu promit sa folosesc acest wk-end ca sa raspund fiecaruia.

Daca sunteti pregatiti, incepem!

  1. Imaginati-va un desert. Acolo, in mijlocul desertului incercati sa vedeti un CUB. Cat este de mare? Care e culoarea lui? Cat de departe este? E transparent? Din ce e facut?
  2. Incercati sa vedeti in acelasi spatiu flori. Cate flori? Ce fel de flori? Unde se gasesc in raport cu cubul?
  3. Acum incercati sa va imaginati o scara. Cum arata? E mare sau mica? Din ce e facuta? Unde se afla in raport cu cubul?
  4. Puteti sa vedeti in acest spaiu un cal? Ce culoare e? Ce face calul? Unde e raportat la cub? E unul sau poate sunt mai multi?
  5. Acum imaginati-va ca se starneste o furtuna. Imaginati-va furtuna peste toate lucrurile acestea si incercati sa o descrieti.E de nisip, e cu ploaie, vant???
  6. Cum e desertul vostru dupa ce trece furtuna? Ce s-a intamplat cu cubul, calul, florile, scara?

Daca incercati sa raspundeti onest la toate intrebarile s-ar putea sa fiti foarte surprinsi. Daca imi trimiteti raspunsurile pe e-mail va voi raspunde punctual. Oricum descifrarea testului o voi publica luni dimineata si veti putea fiecare dintre voi sa faceti confruntarea. Tot atunci o sa va povestesc cum am raspuns eu acum 7 ani si ce raspunsuri am dat zilele trecute.

Aveti grija de voi si de cei pe care ii iubiti.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Ce am înțeles eu din Teledon

Am petrecut șase ore țintuită pe un scaun și am răspuns la peste 200 de apeluri. O să-mi răsune multă vreme în urechi ecoul soneriei. Am acceptat cu drag invitația celor de la Antena 1. Cred că este vremea să facem tot ce putem...

citeste mai mult  

Orice minune durează trei zile

Cum știau bătrânii noștri să definească lucrurile, să le simplifice și să le vadă realist, cu ochii larg deschiși... Aveau dreptate: orice minune durează trei zile! TREI! Apoi, intră în fluxul cotidian și devine banalitate. Și...

citeste mai mult  

Să muncești, ca să ajungi sus, e mai important decât teama de a cădea

Am auzit toată viața expresia: “Cu cât cazi mai de sus, cu atât te lovești mai rău.” Urmarea? Firește, am urcat cu frâna de mână trasă! Mai mult, m-am asigurat mereu că și plăcuțele de frână sunt...

citeste mai mult  

Cine sunt cele mai importante persoane din viața ta?

E un exercițiu perfect pentru începutul de an. Pune mâna pe o hârtie (ca pe vremuri!) și scrie, cu nume și prenume, cele mai importante persoane din viața ta. Te-ai gândit vreodată câte sunt? Păi, să le luăm...

citeste mai mult