Filmul de joi - „Yes Day” (Ziua lui „Da”)

01 Aprilie 2021, 16:11    •   
comentarii
Galerie

Filmul de astăzi se numește „Yes Day” (Ziua lui „Da”), o comedie fascinantă pentru întreaga familie. În rolurile principale îi găsim pe: Jennifer Garner, June Diane Raphael, Jenna Ortega și Edgar Ramírez.

Obișnuiți să spună tot timpul NU copiilor, doi părinți hotărăsc să le ofere celor 3 copii ai lor o zi în care ei trebuie să zică DA la orice. Cu câteva reguli prestabilite, copiii sunt încantați de această provocare, crezând că părinții lor nu vor face față întregii zile.

Cu o lista plină de lucruri năstrușnice, familia este pregătită să pornească într-o aventură plină de peripeții prin Los Angeles. Costumele haioase, înghețata de la micul dejun, concursul sau petrecerea cu spumă nu îi sperie pe părinți, ci mai degrabă îi fac să realizeze ce își doresc de fapt copiii lor: încredere.

Este un film care ne face să realizezi că de fapt, chiar dacă copiii cresc atât de repede, ei tot au nevoie de câteva zile de distracție alături de părinți. Unele zile sunt lecții de viață pentru adulți, doar pentru a conștientiza că cei mici se maturizează repede și devin și ei la rândul lor adulți.

Ziua lui „Da” s-a dovedit a fi ziua în care cei 3 copii au învățat ce înseamnă responsabilitatea și de fapt, cel mai important lucru: că familia este și va fi mereu cel mai sigur loc din lume. Filmul este produs de Entertainment 360, în regia lui Miguel Arteta.

Propozițiile cu care am rămas din acest film sunt:„Unii oameni gravitează spre nu. Unii oameni se înclină firesc spre da.”, iar asta ne face să realizăm încă o dată că în orice, există o alegere.

Cine a văzut filmul? Cum vi s-a părut? La ce scene v-ați amuzat cel mai mult?

Pentru cei care nu l-au văzut, sigur îl puteți găsi pe una din platformele de vizionare online. Vi-l recomand cu încredere.

Dacă aveți și voi recomandări, lăsați-le în comentarii.

Photo credit: cinemagia.ro & netflix.com

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Cubul, un test de personalitate

V-am pregătit un joc tare drag mie. Se numește CUBUL. Este un exercițiu de imaginație, un test de personalitate.   Mi l-a facut cineva în urmă cu 15 ani și de atunci folosesc orice ocazie să-l dau mai departe. Îi rog...

citeste mai mult  

De ce ne e dor de “acasă”

Noi suntem generația care suferă de dor de “acasă”. Și acasă înseamnă locurile în care ne-am născut, în care am copilărit. Noi suntem generația care a învățat să meargă pe...

citeste mai mult  

E greu să vorbești cu Dumnezeu. La fel de greu cum e să vorbești cu părinții tăi.

Începe Săptămâna Mare și mi-am propus să fie Săptămâna Cumințirii din toate punctele de vedere. O săptămână în care să vorbesc cu Dumnezeu mai mult decât cu oricine altcineva....

citeste mai mult  

Când oamenii sunt faini și simpli

„Mi-am plâns împreună cu tine toate îmbrățișările pe care nu le-am primit, toate te iubesc-urile pe care nu le-am auzit, toate mângâierile pe care nu le-am simțit!   Mi-am plâns...

citeste mai mult