#FilmePentruPărinți - ,,Inimă de foc: Neînfricata" (,,Fireheart")

27 Mai 2022, 17:58    •   
comentarii
Galerie

,,Inimă de foc: Neînfricata" sau ce poți face atunci când auzi ,,nu se poate". Un film de familie, care ne prezintă drumul unei fetițe curajoase spre a deveni prima fată pompier din New York.

Georgia Nolan are 16 ani și își dorește să devină prima fată pompier din New York. Este un vis pe care îl are încă de mică. Cu toate acestea, tatăl ei, fostul căpitan de pompieri, Shawn Nolan o face să renunțe la el, pe principiul că ,,aceasta nu este o meserie pentru fete." Ce nu știe însă tatăl este faptul că Georgia se antrenează seara de seară pentru că scopul ei era clar: voia să salveze vieți.

Încercând să o protejeze, abandonează și el misiunea de pompier și devine croitor, însuflându-i același mod de viață și fiicei lui. Există totuși un motiv bine întemeiat pentru care acesta își dorește să o știe departe de flăcări de Georgia, dar vă lăsăm pe voi să descoperiți.

În momentul în care un piroman misterios provoacă haos în teatrele de pe Broadway, primarul New York-ului îl readuce pe căpitanul Nolan, care formează o nouă echipă pentru a salva orașul. O echipă formată din oameni curajoși, fiecare cu calitățile sale unice. Printre ei era și Georgia deghizată în băiat și purtând numele de Joe. Fără să știe nimic tatăl ei, cei doi lucrează umăr de la umăr, iar Georgia începe să aibă din ce în ce mai multă experiență în domeniu.

Filmul transmite un mesaj foarte frumos de încurajare copiilor, dar mai ales fetelor, că nu trebuie să te oprești pentru nimic în lume din a-și îndeplini visul. Mesajul nu este unul magic. Mesajul este unul adevărat, căci ei ne demonstrează că visele se îndeplinesc prin muncă și dedicație.

Eu folosesc focul din inimă să salvez oameni!

Relația tată-fiică este una specială, exemplară prin care tatăl ar face orice pentru ca fata să fie în siguranță. La sfârșitul filmului Georgia îi spune tatălui că a făcut toate acestea pentru a-i demonstra că EA POATE. Iar atunci, tatăl i-a răspuns:

,,Ai inima pentru asta!"

Cu o animație solidă și o poveste plină de speranță și pregătită să îi ofere copilului tău încrederea de care are nevoie, vă recomandăm ,,Inima de foc: Neînfricata", o lecție despre cum nimic nu trebuie să ne oprească din a lupta pentru visul nostru.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Ce secvență v-a rămas în minte?

Momentan filmul poate fi vizionat în cinematografe, iar noi vi-l recomandăm cu cea mai mare căldură! Noi l-am vizionat în Cinematograful Movieplex din Mall Plaza Romania.

Voi ce film ne recomandați?

Photo credit: cinemagia.ro

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Ia-o de la capăt! Astazi, aici, acum!

Niciodată nu m-am gândit că hainele ar putea să aibă un rol în viața mea. Ani întregi m-am îmbrăcat în pantaloni și tricou, în negru sau orice altceva mi ar fi putut ascunde formele. M-am încălțat cu...

citeste mai mult  

Sunteți astăzi?

Sunteți astazi sau  încă vă mai gândiți la ziua de ieri? Vă bateți capul cu ce ați făcut sau n-ați apucat să faceți? Vă stoarceți mintea să vă amintiți ce ați spus sau ce n-ați spus ? Încă simțiți păreri de...

citeste mai mult  

Să-mi fii bine când mi-e rău

Am auzit versurile astea într-un cântec și le-am simțit până în mijlocul inimii. De fapt, ce altceva mi-ai putea fi, dacă nu liniștea din mijlocul furtunii? Ce altceva mi-ai putea fi, dacă nu raza de soare din...

citeste mai mult  

Ce vrei să te faci când o să crești mare?(P)

- Ce vrei sa te faci când o să crești mare? - Nu știu!   Acesta este răspunsul adolescenților, în 8 din 10 cazuri. Nu știu ce vor să fie când o să crească mari. Pentru că ori vor să fie foarte multe, ori nu...

citeste mai mult