#FilmePentruPărinți - ,,Inimă de foc: Neînfricata" (,,Fireheart")

27 Mai 2022, 17:58    •   
comentarii
Galerie

,,Inimă de foc: Neînfricata" sau ce poți face atunci când auzi ,,nu se poate". Un film de familie, care ne prezintă drumul unei fetițe curajoase spre a deveni prima fată pompier din New York.

Georgia Nolan are 16 ani și își dorește să devină prima fată pompier din New York. Este un vis pe care îl are încă de mică. Cu toate acestea, tatăl ei, fostul căpitan de pompieri, Shawn Nolan o face să renunțe la el, pe principiul că ,,aceasta nu este o meserie pentru fete." Ce nu știe însă tatăl este faptul că Georgia se antrenează seara de seară pentru că scopul ei era clar: voia să salveze vieți.

Încercând să o protejeze, abandonează și el misiunea de pompier și devine croitor, însuflându-i același mod de viață și fiicei lui. Există totuși un motiv bine întemeiat pentru care acesta își dorește să o știe departe de flăcări de Georgia, dar vă lăsăm pe voi să descoperiți.

În momentul în care un piroman misterios provoacă haos în teatrele de pe Broadway, primarul New York-ului îl readuce pe căpitanul Nolan, care formează o nouă echipă pentru a salva orașul. O echipă formată din oameni curajoși, fiecare cu calitățile sale unice. Printre ei era și Georgia deghizată în băiat și purtând numele de Joe. Fără să știe nimic tatăl ei, cei doi lucrează umăr de la umăr, iar Georgia începe să aibă din ce în ce mai multă experiență în domeniu.

Filmul transmite un mesaj foarte frumos de încurajare copiilor, dar mai ales fetelor, că nu trebuie să te oprești pentru nimic în lume din a-și îndeplini visul. Mesajul nu este unul magic. Mesajul este unul adevărat, căci ei ne demonstrează că visele se îndeplinesc prin muncă și dedicație.

Eu folosesc focul din inimă să salvez oameni!

Relația tată-fiică este una specială, exemplară prin care tatăl ar face orice pentru ca fata să fie în siguranță. La sfârșitul filmului Georgia îi spune tatălui că a făcut toate acestea pentru a-i demonstra că EA POATE. Iar atunci, tatăl i-a răspuns:

,,Ai inima pentru asta!"

Cu o animație solidă și o poveste plină de speranță și pregătită să îi ofere copilului tău încrederea de care are nevoie, vă recomandăm ,,Inima de foc: Neînfricata", o lecție despre cum nimic nu trebuie să ne oprească din a lupta pentru visul nostru.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Ce secvență v-a rămas în minte?

Momentan filmul poate fi vizionat în cinematografe, iar noi vi-l recomandăm cu cea mai mare căldură! Noi l-am vizionat în Cinematograful Movieplex din Mall Plaza Romania.

Voi ce film ne recomandați?

Photo credit: cinemagia.ro

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult