#FilmePentruPărinți - ,,Yeti - Omul Zăpezilor” (,,Abominable”)

25 Februarie 2022, 16:30    •   
comentarii
Galerie

,,Yeti - Omul Zăpezilor” este o animație delicioasă despre prietenie, familie și regăsire.

De la începutul filmului facem cunoștință cu animăluțul Yeti, care reușește să evadeze din mâinile unor oameni care nu-i voiau binele. Plecând din laboratorul de cercetare și neștiind unde să meargă, el ajunge pe acoperișul micuței Yi. La scurt timp, cei doi se împrietenesc, iar ea îi pune numele ,,Everest".

Fetița muncește în fiecare zi pentru a economisi bani, căci una dintre dorințele ei este să facă excursia prin țară, pe care plănuia să o facă împreună cu tatăl ei, recent decedat.

Află cu uimire că, de fapt, Everest este un copil, iar așa pleacă într-o călătorie spre Himalayan pentru a-l reuni cu familia lui. Dar ea nu pleacă singură, ci împreună cu prietenii ei - Jin și Peng și cu vioara tatălui ei. Moștenind pasiunea pentru vioară de la tatăl ei violonist, Yi pleacă cu ea se refugiază în muzică ori de câte ori întâmpină o greutate, căci așa știe că tatăl ei o aude.

Va fi cea mai frumoasă experiență din viața lor! Pe drum Everest dezvăluie că are puteri magice, o legătura foarte strânsă cu natura și așa reușesc de multe ori să scape de obstacole. Pe urmele lor se află Burnish, un om de afaceri foarte bogat și zoologul Dr. Zara care vor cu orice preț să îl prindă din nou pe Yeti și să se îmbogățească.

Mai mult, spre sfârsitul călătoriei, Yi realizează că drumul pe care l-a parcurs este de fapt excursia pe care voia să o facă împreună cu tatăl ei. A salvat destinul unei familii, iar ea și-a îndeplinit visul!

Regăsirea micuțului Everest cu familia sa este emoționantă, căci se vede cât de tare le-a dus dorul.

Locul unui copil este lângă familia sa.

Nouă ne-a plăcut filmul și îl recomandăm cu căldură! Îl puteți viziona pe Netflix și pe alte platforme de vizionare online.

Lasă-ne alte recomandări de filme la comentarii.

Photo credit: cinemagia.ro & netflix.com

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult