#FilmePentruPărinți- „O noapte cu surprize"  („The Sleepover")

14 Octombrie 2021, 21:41    •   
comentarii
Galerie

„O noapte cu surprize" este o comedie în adevăratul sens al cuvântului. Un film relaxant, care te face să râzi și să înțelegi de fapt ce putere au copiii atunci când e vorba de salvarea părinților.

Întâlnim o familie cu destul de multe reguli, care devin din ce în ce mai explicite pe parcursul filmului. Ron, tatăl este patiser, iar Margot este mama protectoare, în permanență alături de cei 2 copii ai ei: Clancy și Kevin, lucrând la școala la care învață ei. A fost nevoie doar de un mic accident, iar Margot a fost demascată: este de fapt, un fost hoț care a intrat în programul de protecție a martorilor.

Când Clancy împreună cu fratele ei mai mic, Kevin află că părinții lor au fost răpiți, investighează cazul și cer ajutorul celor din jur: găsesc probe și fac legătura între cele mai mici detalii. Astfel, filmul devine dinamic, amuzant și plin de scene în care se vede cât de mult contează pentru cei 2 copii familia.

Chiar dacă ei credeau că au părinți plictisitori, au avut ocazia să-și cunoască părinții în alt rol. O seară obișnuită s-a transformat într-o experiență de neuitat alături de familie și prieteni.

Filmul te face să vrei să-ți cunoști familia, rudele în profunzime, în adevăratul sens al cuvântului. Dar nu în cele din urmă îți amintește să petreci cât mai mult timp alături de părinții și copiii tăi. Dar mai mult decât atât, observăm cât de importantă este comunicarea și deschiderea pe care o avem către copiii noștri.

Copiii au nevoie și de distracție, aventură, râsete și timp de calitate cu părinții. Au nevoie și de protecție, dar mai mult au nevoie de iubire.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Lasă-ne alte recomandări de filme la comentarii. Filmul poate fi vizionat pe netflix și pe alte platforme de vizionare online. Vi-l recomandăm cu mare drag!

Photo credit: cinemagia.ro

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Trăiește momentul, nu-l transforma într-o problemă

E clar că nu ținem minte tot ce trăim. Că rămân în memoria noastră doar momentele. În ce moment te afli? Cu cine ești în momentul acesta? Oprește-te o secundă din tot ce faci pe pilot automat și...

citeste mai mult  

Fiți omul potrivit pentru oamenii care vi se potrivesc!

Sunt oameni care nu înțeleg glumele mele. Ok, nici eu nu înțeleg glumele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce spun. Ok, nici mie nu-mi plac vorbele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce fac. Ok, nici mie nu îmi...

citeste mai mult  

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu. Greu, pentru că s-a întâmplat în condiții de caniculă, în plină vară, într-o perioadă de vacanță pentru majoritatea oamenilor. Frumos, pentru că ne-am...

citeste mai mult  

Când se închide o ușă, se deschid mai multe alte uși! 

Dacă ți s-a închis o ușă, uită-te în jurul tău și descoperă-le pe cele care sunt dacă nu deschise larg, sunt măcar întredeschise. Întotdeauna, când ni se închide o ușă, ni se deschid mai multe! Dar...

citeste mai mult