#FilmePentruPărinți- „O noapte cu surprize"  („The Sleepover")

14 Octombrie 2021, 21:41    •   
comentarii
Galerie

„O noapte cu surprize" este o comedie în adevăratul sens al cuvântului. Un film relaxant, care te face să râzi și să înțelegi de fapt ce putere au copiii atunci când e vorba de salvarea părinților.

Întâlnim o familie cu destul de multe reguli, care devin din ce în ce mai explicite pe parcursul filmului. Ron, tatăl este patiser, iar Margot este mama protectoare, în permanență alături de cei 2 copii ai ei: Clancy și Kevin, lucrând la școala la care învață ei. A fost nevoie doar de un mic accident, iar Margot a fost demascată: este de fapt, un fost hoț care a intrat în programul de protecție a martorilor.

Când Clancy împreună cu fratele ei mai mic, Kevin află că părinții lor au fost răpiți, investighează cazul și cer ajutorul celor din jur: găsesc probe și fac legătura între cele mai mici detalii. Astfel, filmul devine dinamic, amuzant și plin de scene în care se vede cât de mult contează pentru cei 2 copii familia.

Chiar dacă ei credeau că au părinți plictisitori, au avut ocazia să-și cunoască părinții în alt rol. O seară obișnuită s-a transformat într-o experiență de neuitat alături de familie și prieteni.

Filmul te face să vrei să-ți cunoști familia, rudele în profunzime, în adevăratul sens al cuvântului. Dar nu în cele din urmă îți amintește să petreci cât mai mult timp alături de părinții și copiii tăi. Dar mai mult decât atât, observăm cât de importantă este comunicarea și deschiderea pe care o avem către copiii noștri.

Copiii au nevoie și de distracție, aventură, râsete și timp de calitate cu părinții. Au nevoie și de protecție, dar mai mult au nevoie de iubire.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Lasă-ne alte recomandări de filme la comentarii. Filmul poate fi vizionat pe netflix și pe alte platforme de vizionare online. Vi-l recomandăm cu mare drag!

Photo credit: cinemagia.ro

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult