#FilmePentruPărinți - „Nouă vieți" („Nine Lives")

24 Septembrie 2021, 18:12    •   
comentarii
Galerie

„Nouă vieți" („Nine Lives") este un film de familie, o comedie simpatică cu și despre pisici. Sau mai bine spus despre un tată care este în pielea unei pisici.

Filmul surprinde viața unei familii în care Tom prioritizează mai mult afacerea și proiectul pe care vrea să îl termine, neglijându-și de cele mai multe ori fiica și soția. Însă, ziua de naștere a fiicei lui, Rebecca, tocmai ce se apropie, iar el vrea să fie un tată exemplu și să se revanșeze pentru zilele în care a fost departe de ea.

Știind că pentru fiica ei cel mai frumos cadou ar fi o pisică, Tom, cu toate că nu îndrăgește pisicile, își calcă pe inimă și îi cumpără una. Însă, în drum spre casă acesta suferă un accident bizar, supranatural, ce-l face să se trezească prizonier în corpul acesteia.

De aici, începe o aventură în tot sensul cuvântului. Un tată în corpul unei pisici, o pisică care crează numai probleme, doar pentru a-i face pe cei dragi să își dea seama că de fapt, pisica este nimeni altul decât Tom.

Un soț care își dă seama doar atunci de lucrurile pe care trebuie să le schimbe la el. Începe să-și aprecieze cu adevărat familia și lucrurile pe care le are și mai ales atunci înțelege cât de mult le lipsește oamenilor din jur.

Prin intermediul pisicii, Tom o face fericită pe Rebecca și realizează cât de mult îi lipsește timpul petrecut împreună cu ea. Realizează că trebuia să fie un tată mai bun și că de fapt, familia este cea care contează.


Un film amuzant și emoționant pe alocuri, care te face să te întrebi dacă timpul pe care îl oferi celor dragi și, în special familiei este suficient.

Ia-ți răgaz puțin, adună-ți gândurile și spune: tu te dedici în totalitate familiei? Le acorzi toată atenția ta oamenilor dragi? Adună clipe frumoase, momente de neuitat și nu uita că orice ai se poate pierde într-o secundă, însă familia rămâne în picioare.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Lasă-ne alte recomandări de filme la comentarii.

Filmul poate fi vizionat pe Netflix, dar și pe alte platformele de vizionare online. Vi-l recomandăm cu mare drag!

Photo credit: cinemagia.ro

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult