#FilmePentruPărinți - „Nouă vieți" („Nine Lives")

24 Septembrie 2021, 18:12    •   
comentarii
Galerie

„Nouă vieți" („Nine Lives") este un film de familie, o comedie simpatică cu și despre pisici. Sau mai bine spus despre un tată care este în pielea unei pisici.

Filmul surprinde viața unei familii în care Tom prioritizează mai mult afacerea și proiectul pe care vrea să îl termine, neglijându-și de cele mai multe ori fiica și soția. Însă, ziua de naștere a fiicei lui, Rebecca, tocmai ce se apropie, iar el vrea să fie un tată exemplu și să se revanșeze pentru zilele în care a fost departe de ea.

Știind că pentru fiica ei cel mai frumos cadou ar fi o pisică, Tom, cu toate că nu îndrăgește pisicile, își calcă pe inimă și îi cumpără una. Însă, în drum spre casă acesta suferă un accident bizar, supranatural, ce-l face să se trezească prizonier în corpul acesteia.

De aici, începe o aventură în tot sensul cuvântului. Un tată în corpul unei pisici, o pisică care crează numai probleme, doar pentru a-i face pe cei dragi să își dea seama că de fapt, pisica este nimeni altul decât Tom.

Un soț care își dă seama doar atunci de lucrurile pe care trebuie să le schimbe la el. Începe să-și aprecieze cu adevărat familia și lucrurile pe care le are și mai ales atunci înțelege cât de mult le lipsește oamenilor din jur.

Prin intermediul pisicii, Tom o face fericită pe Rebecca și realizează cât de mult îi lipsește timpul petrecut împreună cu ea. Realizează că trebuia să fie un tată mai bun și că de fapt, familia este cea care contează.


Un film amuzant și emoționant pe alocuri, care te face să te întrebi dacă timpul pe care îl oferi celor dragi și, în special familiei este suficient.

Ia-ți răgaz puțin, adună-ți gândurile și spune: tu te dedici în totalitate familiei? Le acorzi toată atenția ta oamenilor dragi? Adună clipe frumoase, momente de neuitat și nu uita că orice ai se poate pierde într-o secundă, însă familia rămâne în picioare.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Lasă-ne alte recomandări de filme la comentarii.

Filmul poate fi vizionat pe Netflix, dar și pe alte platformele de vizionare online. Vi-l recomandăm cu mare drag!

Photo credit: cinemagia.ro

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Trăiește momentul, nu-l transforma într-o problemă

E clar că nu ținem minte tot ce trăim. Că rămân în memoria noastră doar momentele. În ce moment te afli? Cu cine ești în momentul acesta? Oprește-te o secundă din tot ce faci pe pilot automat și...

citeste mai mult  

Fiți omul potrivit pentru oamenii care vi se potrivesc!

Sunt oameni care nu înțeleg glumele mele. Ok, nici eu nu înțeleg glumele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce spun. Ok, nici mie nu-mi plac vorbele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce fac. Ok, nici mie nu îmi...

citeste mai mult  

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu. Greu, pentru că s-a întâmplat în condiții de caniculă, în plină vară, într-o perioadă de vacanță pentru majoritatea oamenilor. Frumos, pentru că ne-am...

citeste mai mult  

Când se închide o ușă, se deschid mai multe alte uși! 

Dacă ți s-a închis o ușă, uită-te în jurul tău și descoperă-le pe cele care sunt dacă nu deschise larg, sunt măcar întredeschise. Întotdeauna, când ni se închide o ușă, ni se deschid mai multe! Dar...

citeste mai mult