#FilmePentruPărinți - „Fiica președintelui"  („First Daughter")

02 Decembrie 2021, 21:23    •   
comentarii
Galerie

„Fiica președintelui" este un film despre familie și valorile acesteia, adolescență, iubire mai ales despre dorința de a fi tu însuți, oriunde te-ai afla.

Povestea este una simplă, dar din care înțelegem extrem de multe. Sam, fiica președintelui american își dorește cu ardoare un sigur lucru: să aibă o viață normală. Să nu îi mai fie teamă să treacă prin mulțime pentru că va fi observată și să fie acceptată și iubită datorită personalității ei și nu datorită statutului social.

Reușește să studieze departe de casă, însă nu se simte deloc confortabil alături de agenții Serviciului Secret care erau acolo pentru ea. Așadar, ea îi cere tatălui ei să reducă numărul agenților și să aibă mai multă libertate. Tatăl ei acceptă cu greu, însă în cele din urmă îi face pe plac.

Filmul gravitează și asupra relației tată-fiică. O legătură extrem de frumoasă, plină de dragoste și înțelegere. Din dorința de a o proteja, îi oferă cea mai bună securitate.

Ca tată, nu mi-aș ierta dacă ai fi pățit ceva!

Atunci când se îndrăgostește de James, se simte pentru prima dată înțeleasă și apreciată. Doar că, la scurt timp, se dovedește a el este tot un agent secret. Atunci dinamica relației tată-fiică se schimbă, iar ea se simte extrem de rănită.

În cele din urmă ea îi este alături tatălui la alegerile prezidențiale, punând mereu familia pe primul loc. Un film care vorbește despre valoarea și importanța familiei. Și cât de mult contează să fii acolo pentru oamenii dragi ție.

Nu știu ce ar putea fi mai important decât familia.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Lasă-ne alte recomandări de filme la comentarii. Filmul poate fi vizionat pe Netflix și pe alte platforme de vizionare online. Vi-l recomandăm cu mare drag!

Photo credit: cinemagia.ro

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult