#FilmePentruPărinți - ,,Destinația: acasă” (,,Back to the Outbacks”)

13 Ianuarie 2022, 21:45    •   
comentarii
Galerie

,,Destinația: acasă” este o animație pentru toate vârstele. Acasă este un cuvânt cald. Acasă este acel loc unic de pe Pământ în care atât oamenii mici, cât și oamenii mari se simt liniștiți. Ei bine, în această animație ne transpunem în viața celor 4 animăluțe și îi ajutăm să-și găsească familia și locul pe care cu toții îl numim ,,acasă".

În Grădina Zoologică cele 4 reptile - Maddie, Zoe, Frank și Nigel par cele mai periculoase reptile. Îngrijitorul locului le încurajează zi de zi să pară fioroase, căci doar așa vor fi pe placul oamenilor. Bineînțeles că adevărul era altul. Ele erau cele mai blânde, sensibile, iubitoare de copii și oameni. Pe când Frumușelul, un urs koala, extrem de îndrăgit de public era de fapt arogant, lipsit de poftă de viață.

Într-o zi reușesc să evadeze și pleacă în căutarea locului magic - ACASĂ. Niciunul dintre ei nu știa pe unde să meargă, dar cu ajutorul prietenilor pe care îi întâlnesc pe drum, ei se simt în siguranță. Trec prin multe peripeții până ajung la destinația finală, însă cu adevărat a meritat tot efortul și drumul parcurs.

O poveste despre familie, (a)casă și relațiile de prietenie. Un film colorat, vesel și care oferă câteva lecții de viață interesante - exprimă faptul că aspectul fizic de multe ori poate fi înșelător.

Filmul mai poate fi privit și dintr-o altă perspectivă. Aceea a unui copil care voia să fie exact ca tatăl lui, dar care nu știa de fapt că tot ce susținea despre el era de fapt o poveste inventată. Animalele trebuie prețuite și iubite. Toate au un suflet, o viață și o familie. Suntem cu toții în această lume frumoasă și trebuie să ne iubim unii pe alții. Iar Chazzie, fiul lui Chaz Hunt (îngrijitorul de animale) a înțeles perfect acest lucru atunci când a fost salvat de Maddie.

Acasă este locul care te atrage ca un magnet. Oriunde vei merge, vei vrea sa te întorci acasă.

Mergi unde simți și unde îți dictează inima și nu uita că familia poate fi compusă din prieteni și oamenii cu care te simți tu cel mai bine.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Lasă-ne alte recomandări de filme la comentarii. Filmul poate fi vizionat pe Netflix și pe alte platforme de vizionare online. Vi-l recomandăm cu mare drag!

Photo credit: cinemagia.ro

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult