#FilmePentruPărinți - ,,Destinația: acasă” (,,Back to the Outbacks”)

13 Ianuarie 2022, 21:45    •   
comentarii
Galerie

,,Destinația: acasă” este o animație pentru toate vârstele. Acasă este un cuvânt cald. Acasă este acel loc unic de pe Pământ în care atât oamenii mici, cât și oamenii mari se simt liniștiți. Ei bine, în această animație ne transpunem în viața celor 4 animăluțe și îi ajutăm să-și găsească familia și locul pe care cu toții îl numim ,,acasă".

În Grădina Zoologică cele 4 reptile - Maddie, Zoe, Frank și Nigel par cele mai periculoase reptile. Îngrijitorul locului le încurajează zi de zi să pară fioroase, căci doar așa vor fi pe placul oamenilor. Bineînțeles că adevărul era altul. Ele erau cele mai blânde, sensibile, iubitoare de copii și oameni. Pe când Frumușelul, un urs koala, extrem de îndrăgit de public era de fapt arogant, lipsit de poftă de viață.

Într-o zi reușesc să evadeze și pleacă în căutarea locului magic - ACASĂ. Niciunul dintre ei nu știa pe unde să meargă, dar cu ajutorul prietenilor pe care îi întâlnesc pe drum, ei se simt în siguranță. Trec prin multe peripeții până ajung la destinația finală, însă cu adevărat a meritat tot efortul și drumul parcurs.

O poveste despre familie, (a)casă și relațiile de prietenie. Un film colorat, vesel și care oferă câteva lecții de viață interesante - exprimă faptul că aspectul fizic de multe ori poate fi înșelător.

Filmul mai poate fi privit și dintr-o altă perspectivă. Aceea a unui copil care voia să fie exact ca tatăl lui, dar care nu știa de fapt că tot ce susținea despre el era de fapt o poveste inventată. Animalele trebuie prețuite și iubite. Toate au un suflet, o viață și o familie. Suntem cu toții în această lume frumoasă și trebuie să ne iubim unii pe alții. Iar Chazzie, fiul lui Chaz Hunt (îngrijitorul de animale) a înțeles perfect acest lucru atunci când a fost salvat de Maddie.

Acasă este locul care te atrage ca un magnet. Oriunde vei merge, vei vrea sa te întorci acasă.

Mergi unde simți și unde îți dictează inima și nu uita că familia poate fi compusă din prieteni și oamenii cu care te simți tu cel mai bine.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Lasă-ne alte recomandări de filme la comentarii. Filmul poate fi vizionat pe Netflix și pe alte platforme de vizionare online. Vi-l recomandăm cu mare drag!

Photo credit: cinemagia.ro

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Trăiește momentul, nu-l transforma într-o problemă

E clar că nu ținem minte tot ce trăim. Că rămân în memoria noastră doar momentele. În ce moment te afli? Cu cine ești în momentul acesta? Oprește-te o secundă din tot ce faci pe pilot automat și...

citeste mai mult  

Fiți omul potrivit pentru oamenii care vi se potrivesc!

Sunt oameni care nu înțeleg glumele mele. Ok, nici eu nu înțeleg glumele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce spun. Ok, nici mie nu-mi plac vorbele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce fac. Ok, nici mie nu îmi...

citeste mai mult  

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu. Greu, pentru că s-a întâmplat în condiții de caniculă, în plină vară, într-o perioadă de vacanță pentru majoritatea oamenilor. Frumos, pentru că ne-am...

citeste mai mult  

Când se închide o ușă, se deschid mai multe alte uși! 

Dacă ți s-a închis o ușă, uită-te în jurul tău și descoperă-le pe cele care sunt dacă nu deschise larg, sunt măcar întredeschise. Întotdeauna, când ni se închide o ușă, ni se deschid mai multe! Dar...

citeste mai mult