#FilmePentruPărinți- „Ce-i cu familia asta?"  („We Are Family")

04 Noiembrie 2021, 19:12    •   
comentarii
Galerie

„Ce-i cu familia asta?" este o comedie pentru toate vârstele care te face să te întrebi tu ce ai face într-o astfel de situație?

Cu mai multe căsătorii și divorțuri ale ambilor părinți, Bastien s-a trezit prins în mijlocul familiei având dintr-odată mai mulți părinți și frați vitregi: mai exact 6 frați și 8 părinți.

Sătul să fie mutat în fiecare săptămâna într-o altă casă, Bastien decide să ia atitudine și să ia propriile decizii. Așadar, el vine cu o idee inovatoare în care copiii vor locui împreună într-un singur, iar adulții vor fi cei care vor face rotațiile săptămânale. Unde? În casa nelocuită a tatălui vitreg. Părinții acceptă cu greu propunerea, însă până la urmă se vede a fi cel mai bun plan. Cu toate că părinții se așteptau la altfeva, copiii dau de fapt dovadă de responsabilitate, înțelegere și ajutor. Își împart sarcinile și lucrează în echipă, lucru care îi uimește pe părinții care nu se așteptau la asta.

Rivalitățile se evaporă, iar ei ajung cu toții să se înțeleagă minunat, să lege prietenii și să devină cu adevărat o familie.

Se crează relații noi, altele înfloresc iar copiii simt ca au o casă pe care să o numească cu toții ,,acasă".

,,Ca să ne simțim o familie trebuie să fim împreună"

În final, casa va fi locul în care unii se regăsesc, alții se reîntâlnesc, părinții stabilesc conexiuni mai mari cu copiii lor, iar alții află secrete de familie.

Filmul este o portretizare realistă a mai multor generații care interacționează fiecare așa cum crede și cum simte. Copiii mici își trăiesc copilăria, iar adolescenții fac pași spre maturitate. Un film în care copiii își susțin punctul de vedere și nu se lasă până când rezultatul nu e pe placul lor.

Regizat de Gabriel Julien-Laferrière și apărut în 2016, filmul are o idee nouă, creativă, plină de umor și incluzând totodată și începutul unei povești de dragoste între doi adolescenți.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Lasă-ne alte recomandări de filme la comentarii. Filmul poate fi vizionat pe netflix și pe alte platforme de vizionare online. Vi-l recomandăm cu mare drag!

Photo credit: imdb.com

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Trăiește momentul, nu-l transforma într-o problemă

E clar că nu ținem minte tot ce trăim. Că rămân în memoria noastră doar momentele. În ce moment te afli? Cu cine ești în momentul acesta? Oprește-te o secundă din tot ce faci pe pilot automat și...

citeste mai mult  

Fiți omul potrivit pentru oamenii care vi se potrivesc!

Sunt oameni care nu înțeleg glumele mele. Ok, nici eu nu înțeleg glumele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce spun. Ok, nici mie nu-mi plac vorbele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce fac. Ok, nici mie nu îmi...

citeste mai mult  

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu. Greu, pentru că s-a întâmplat în condiții de caniculă, în plină vară, într-o perioadă de vacanță pentru majoritatea oamenilor. Frumos, pentru că ne-am...

citeste mai mult  

Când se închide o ușă, se deschid mai multe alte uși! 

Dacă ți s-a închis o ușă, uită-te în jurul tău și descoperă-le pe cele care sunt dacă nu deschise larg, sunt măcar întredeschise. Întotdeauna, când ni se închide o ușă, ni se deschid mai multe! Dar...

citeste mai mult