Slăbeste cu mine!

18 Septembrie 2016, 06:57    •   
comentarii
14409012_10205521772002172_1173754901_n-1
Am încercat toate dietele din lume.
De când mănânc la ore fixe mă simt liberă în relația cu mâncarea.
Mănânc orice, dar respect programul de masă. De regulă, 2 importante și 3 gustări.
Mănânc bine dimineața( la 7 sau la 10) și o masă de prânz la 1 sau la 4. La 7 seara mănânc ceva mai bine, doar dacă am fost pe fugă toată ziua și mi-e foame.
Am grijă să nu consum nimic între mese în afară de cafea fără zahăr și apă plată. Nu beau sucuri carbogaoase, nu mănânc produse semipreparate, mănânc hrană sănătoasă.
Am slăbit 5 kilograme în 3 săptămâni. Dar, nu asta e ceea ce mă face fericită. Ci faptul că mă simt FANTASTIC.
Pentru prima oară în viața mea nu mă mai simt vinovată atunci când mănânc ceva ce-mi place. Faptul că știu că pot să mănânc orice îmi dă o relaxare fantastică. A murit micul somalez care cred că stătea ascuns în stomacul meu dintr-o altă existența și arunci când vedea ceva de mâncare își făcea provizii.
Mănânc mult mai puțin și mult mai des.
Mănânc tot ce vreau dar nu mă abat de la regula pe care am stabilit-o- 7, 10, 13, 16, 19.
După 19 nu mai mănânc nimic nici să cadă frigiderul în genunchi.
Merg la petreceri și cumetrii, viața mea se desfășoară fix ca înainte doar că hainele curg de pe mine iar eu pot să sar și să dansez în spectacole mult mai ușor. Mi-am recâștigat dreptul de a mă mișca liber și de-a alege eu când și ce mănânc.
Nu mâncarea îmi conduce viața ci eu folosesc mâncarea doar ca pe o nevoie. Știu că trebuie să-i dau stomacului ceva de lucru din 3 în 3 ore și minții, ocazia să-și satisfacă toate plăcerile. Pe rând, nu de-a valma.
Concluziile mele după aproape o luna de când mănânc la ore fixe:
Mă simt excelent. Până să încep acest program de viață nici măcar nu realizam cât de mult îmi zăpăceam corpul cu toate poftele de la care nu mă puteam abține. Tot gustatul și tot ronțăitul ne fac de fapt un mare rău.
Mâncatul la masă, ca oamenii, vorba bunică-mii este de fapt secretul unui corp sănătos condus de o minte și mai sănătoasă.
Am pornit povestea slăbitului pentru mine. Ea s-a transformat în povestea unei comunități de peste 1000 de persoane cu care eu interacționez în fiecare zi și pe care le susțin să facă o schimbare în viața lor.
Luni mă întâlnesc cu 100 de femei. Le voi face cunoștință cu prietena mea care m-a inspirat și cu nutriționistul ei.
O să revin cu detalii, cu răspunsuri la întrebări și poate chiar cu filmări din timpul întâlnirii.
Dacă vreti sa intrati in horă, ne găsiti pe SLĂBEȘTE CU MINE- grupul de pe facebook deschis de mine.
Promit să nu ne oprim. Împreună schimbarea se face mult mai ușor. Și schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Dar, unde-s mulți, puterea crește.
 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult