Împreună luăm 1000 de kituri de toamnă pentru copiii din secțiile de oncopediatrie

17 Septembrie 2021, 13:52    •   
comentarii
Galerie

Ziua Eșarfelor Colorate se întâmplă și în acest an, pe 12 Octombrie. Este ziua în care ne îndreptăm atenția și emoția spre copiii din spitalele de oncopediatrie din toată România. Sunt aproape 1000 de copilași care au nevoie de noi pentru a transforma durerea cauzată de branule în zâmbete născute din bunătatea oamenilor. Te invităm să ne fii alături și în acest an.

Ziua Eșarfelor Colorate este un proiect pornit din dorința Mirelei de a le readuce un zâmbet pe chip acestor copii. Nu îi putem face bine, dar le putem face zilele mai colorate, îi putem face să râdă și să uite pentru o zi de efectele chimioterapiei, ale radio terapiei, de acele care le străpung mânuțele firave. Acesta este scopul campaniei.

Ce conțin kit-urile de toamnă?

Pijamale, papuci, șosete, prosoape, produse de igienă corporală (săpunuri, geluri de duș, șampon, periuțe de dinți, pasta de dinși, apă de gură), jucării, cărți de povești.


CUM POȚI AJUTA?

DONEAZĂ direct prin CARD BANCAR de pe telefon sau calculator, în 2 pași, accesând link-ul https://nouageneratie.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=22743&GV=new-ms
DONEAZĂ direct în contul fundației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos:
Benficiar: Fundatia Zurli

  • Cont LEI: RO70INGB0000999906701090
  • Cont EURO: RO67INGB0000999910896976

Banca – ING Bank. Detalii tranzacție: Campanie Ziua Eșarfelor Colorate

DONEAZĂ prin PAYPAL la adresa de e-mail - fundatia@zurli.ro, detalii tranzacție Campanie Ziua Eșarfelor Colorate

DONAȚII FIRME - Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta te rugăm să ne scrii pe email la fundatia@zurli.ro datele companiei.

Pentru mai multe detalii și informații vă stăm cu drag la dispoziție pe e-mail fundatia@zurli.ro sau la numărul de telefon 0741530408.

În secțiile de oncopediatrei din România sunt internați activ peste 1.000 de copii bolnavi de cancer. Primul lucru care le dispare atunci când primesc diagosticul este zâmbetul. Apoi începe o luptă cruntă în care le dispare părul, iar pe capetele lor micuțe își fac apariția eșarfe colorate, care să le ascundă suferința.

Pe 12 octombrie, chiar de Ziua Eșarfelor Colorate, Caravana Zurli se va împărți în echipe care vor porni concomitent în cele 8 orașe din România în care există secții de oncopediatrie, pentru a duce cadourile Copiilor cu Branule.

În fiecare an ne-am propus să strângem câte 1.000 de pachete cu lucruri și produse de care copiii bolnavi de cancer înternați în spitale și familiile lor au nevoie în saloanele în care trăiesc cu lunile.

Prima ediție a campaniei a avut loc în 2020, atunci când 55 de femei de succes din țară au donat eșarfe și peste 1000 de români au donat și au purtat eșarfe colorate, în semn de solidaritate cu copiii bolnavi de cancer.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult