Antrenorul Părinților - invitat Liviana Tane

12 Aprilie 2021, 16:56    •   
comentarii
Galerie

Inspirația din această duminică este Liviana Tane. Mamă, scriitoare, cititoare și călătoare. Acestea ar fi cele mai importante 4 cuvinte care ar putea să o descrie. Îndrăgostită de cărți și povești, ea și-a transformat pasiunea, în carieră, iar acum în business.

A coordonat foarte mulți ani redacții importante de știri și a fost în linia întâi a jurnalismului românesc.

Din dorința de a încuraja cât mai mulți tineri să își transforme pasiunea în carieră, Liviana a lansat SMARTSCHOOLING, un proiect de consiliere și orientare în carieră pentru liceeni, cu care susține cursuri și ateliere în licee și universități din București, Iași, Timișoara, Sibiu și Constanța.

Este fondator al unei școli de scriere - THE WRITING SCHOOL, acolo unde susține ateliere de Storytelling, Business Storytelling, Professional și Creative writing pentru mediul de business, dar și pentru toți pentru toți cei care au o poveste de spus.

Datorită pasiunii ei pentru călătorit și scris, Liviana a dezvoltat proiectul „Ocolul Lumii in 100 de carti“ (The Writing Journey) și să meargă, astfel, pe urmele a 100 de scriitori.

Cum a reușit Liviana Tane să ajungă din jurnalistul care urmărea zi de zi știrile la povestitorul care și-a creat o editură, am aflat în această duminică.

Este o ediție care ne încurajează să alegem în viață lucrurile care ne fac să fim fericiți. Să nu uităm că oricine poate să-și transforme visul în realitate!

#AntrenorulPărinților

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Cubul, un test de personalitate

V-am pregătit un joc tare drag mie. Se numește CUBUL. Este un exercițiu de imaginație, un test de personalitate.   Mi l-a facut cineva în urmă cu 15 ani și de atunci folosesc orice ocazie să-l dau mai departe. Îi rog...

citeste mai mult  

De ce ne e dor de “acasă”

Noi suntem generația care suferă de dor de “acasă”. Și acasă înseamnă locurile în care ne-am născut, în care am copilărit. Noi suntem generația care a învățat să meargă pe...

citeste mai mult  

E greu să vorbești cu Dumnezeu. La fel de greu cum e să vorbești cu părinții tăi.

Începe Săptămâna Mare și mi-am propus să fie Săptămâna Cumințirii din toate punctele de vedere. O săptămână în care să vorbesc cu Dumnezeu mai mult decât cu oricine altcineva....

citeste mai mult  

Când oamenii sunt faini și simpli

„Mi-am plâns împreună cu tine toate îmbrățișările pe care nu le-am primit, toate te iubesc-urile pe care nu le-am auzit, toate mângâierile pe care nu le-am simțit!   Mi-am plâns...

citeste mai mult