Termeni și condiții

07 Iulie 2020, 10:40    •   
comentarii

MIRELA RETEGAN

Descriere site si societate

1.1. Site-ul www.mirelaretegan.ro (denumit in continuare “Site-ul”) este administrat de Fundația Noua Generație (denumita in continuare “Societatea”), avand sediul in Bucuresti, sector 1, Drumul Padurea Neagra 19-85, CIF 11305876.

1.2. Site-ul poate fi accesat in mod gratuit de catre orice persoana care este interesata de subiectele si noutatile pe care le ofera www.mirelaretegan.ro, asa cum acestea sunt identificate in cadrul sectiunilor “BLOG”, “CAMPANII”, “CARTI”, “MEDIA”, “CONTACT”, “REGULAMENT”, “FIX LA FIX” SAU “JOCURILE MIRELEI” prezente in cadrul site-ului.

1.3. Site-ul reprezinta un instrument de prezentare a evenimentelor, stirilor furnizate prin accesarea acestuia precum si de relationare cu persoana publica Mirela Retegan, vizitatorii neavand posibilitatea de a realiza comenzi online (achizitii online) prin intermeidul acestui website.

1.4. Sectiunea “ZURLI” prezenta in cadrul website-ului asigura o redirectionare catre website-ul www.zurli.ro, website administrat si operat de catre SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL. Actiunile intreprinse in cadrul website-ului www.zurli.ro sunt supuse Politicii de Confidentialitate si Politicii Cookies mentionate in cadrul website-ului, precum si documentului continand termenii si conditiile existent in cadrul www.zurli.ro.

1.5. Orice manifestare a intentiei de a achizitiona un produs existent in cadrul Site-ului conduce in mod obligatoriu la redirectionarea catre www.magazinulzurli.ro, iar mai departe intreaga procedura de achizitie desfasurandu-se in conformitate cu procedura existenta in cadrul www.magazinulzurli.ro (Termeni si Conditii, Politica de Confidentialitate si Politica Cookies).

1.6. Vizitatorii sunt acele persoane care acceseaza site-ul pentru a vizualiza informatiile continute.

1.7. Societatea nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori de afisare aparute pe site, nici pentru elemente de grafica/text afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate, precum nu isi asuma responsabilitatea nici in ceea ce priveste buna functionarea a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri in materialele prezentate pe site, nefiind in nici un fel implicata in gestionarea acestora.

Continutul site-ului

2.1. Societatea defineste prin "continut" toate informatiile afisate pe site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice sau in miscare.

2.2. Accesarea informatiilor prezentate in sectiunile de pe site mentionate mai sus nu creaza obligatii contractuale.

2.3. Continul site-ului nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al Societatii. Continutul trimis de catre vizitatorii Site-ului pentru a putea fi publicat intra sub restrictiile drepturilor de proprietate intelectuala.

2.4. Societatea isi rezerva dreptul de a afisa informatii corespunzatoare doar cu titlu de prezentare.

2.5. In cadrul site-ului pot fi afisate preturile produselor, insa procedurile de achizitie sunt reglementate conform celor mentionate mai sus.

2.6. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului fara acordul prealabil al vizitatorilor si fara a-i notifica pe acestia din urma in prealabil.

2.7. Societatea nu isi asuma raspunderea pentru suspendarea sau intreruperea functionarii site-ului.

Drepturile de proprietate intelectuala

3.1. Intreg continutul Site-ului este proprietatea exclusiva a Societatii si drepturile de autor asupra textelor si imaginilor publicate ii apartin in totalitate. Fara acordarea anticipata a permisiunii, nu puteti copia, distribui sau transfera nici un material de pe acest Site. Drepturile de autor pentru materialele de pe acest Site sunt protejate de legislatiile relevante in materie de proprietate intelectuala. Orice cerere legata de permisiunea de a folosi aceaste materiale poate fi trimisa prin e-mail la adresa: contact@zurli.ro.

3.2. Societatea utilizeaza drepturile de proprietate intelectuala mentionate in cadrul website-ului, fie in calitate de licentiat autorizat, fie in calitate de titular.

3.3. Folosirea sau imitarea marcilor inregistrate sau a continutului ce face obiectul protectiei drepturilor de proprietate intelectuala fara autorizarea prealabila a Societatii, chiar daca se indica originea reala sau daca se adauga mentiuni ca „gen, tip, imitatie” si alte asemenea, este strict interzisa.

3.4. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

3.5. Site-ul contine link-uri catre alte domenii aflate in proprietatea sau operate de terte parti. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori. Societatea nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal, confidentialitate sau securitate si de functionalitate aferente acestor site-uri.

3.6. In conditiile in care transmiteti date protejate prin intermeidul drepturilor de proprietate intelectuala catre Societate declarati ca:

- acordati Societatii o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu, pentru toate drepturile patrimoniale de autor asupra continutului. Prin trimiterea materialului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca transmiteti Societatii dreptul de a publica, republica si mentine informatiile, cata vreme site-ul exista, precum si un drept neexclusiv si nelimitat in timp de a publica, republica, si traduce materialul in orice fel de publicatie;

- sunteti autorul continutului transmis sau ca aveti dreptul de a-l transmite;

- exonerati de raspundere Societatea cu privire la orice plangere facuta de terti referitoare la continutul transmis.

3.7. Societatea isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dumneavoastra fara informare prealabila. Modificarile sau corectarile vor respecta continutul intial transmis de dumneavoastra, nefiind afectata esenta acestuia.

Accesarea site-ului

4.1. In cazul nerespectarii de catre vizitatori a modului legal de utilizare a site-ului, Societatea nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care ar putea aparea.

4.2. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete prin intermediul adreselor de contact, Societatea isi rezerva dreptul de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului.

4.3. Utilizarea site-ului de catre vizitatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.

4.4. Orice observatie privitoare la continutul site-ului poate fi semnalata printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail: contact@zurli.ro.

4.5. Societatea va furniza un raspuns, atunci cand este cazul, in maximum 30 de zile lucratoare. In situatia in care mesajul nu este primit din cauza unei defectiuni tehnice, vizitatorul este rugat sa revina cu un nou mesaj, avand acelasi continut.

Limitarea dreptului de accesare a site-ului

5.1. Societatea isi rezerva dreptul de a limita accesul/de a nu raspunde solicitarilor oricarui vizitator (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre vizitatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate etc.).

5.2. Societatea poate, de asemenea, restrictiona dreptul vizitatorilor site-ului/sa nu raspunda solicitarilor in cazul in care continutul furnizat prin intermediul adreselor de e-mail de la sectiunea “Contact” este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.

Publicitate si promotii

6.1. Societatea poate desfasura in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate nu necesita acordul vizitatorilor site-ului. Prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul campaniilor de publicitate si/sau promotiilor organizate se va efectua in conformitate cu regulile privind prelucrarea datelor personale inserate in regulamentul fiecarei campanii/promotii, aceasta neputand fi extinsa la alte scopuri in afara celora asupra carora persoanele vizate (participantii) au fost informate.

Campanii umanitare

7.1. Societatea poate desfasura in orice moment campanii umanitare/sociale/fundariasing (donatii) în orice sectiune din site, in principal in sectiunea dedicata – CAMPANII.

7.2. In cazul campaniilor de fundraising utilizatorii pot proceda la sustinerea acestora atat prin donatii cu card bancar, fie prin alte mijoloace mentionat punctual in sectiunea CAMPANII dedicate fiecarei campanie in parte.

7.3. Societatea nu comercializeaza produse ce pot fi vandute direct pe site. In cazul donatiilor din cadrul campaniilor active, modalitatea de sustinere a campaniei ( de plata) este prin CARD BANCAR, astfel:

Card bancar

Plata prin transfer bancar se efectueaza selectand metoda de plata cu card. Utilizatorul este redirectionat in platforma Netopia Mobil Pay, pentru introducerea datelor si finalizarea platii, cu mentionarea specifica a campaniei pentri care se face donatia In cazul platilor online folosind cardul bancar, securitatea si validitatea autentificarii cardurilor va fi asigurata de procesatorul de plati electronice

7.4. Utilizatorul (donatorul ) poate solicita returnarea contravalorii donatiei efectuate numai in cazul in care Societatea nu procedeaza la indeplinirea obiectivelor specific fiecarei campanii in parte.

7.5. Procedura de returnare a contravalorii dnatiei presupune instiintarea Societatii printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Utilizatorul trebuie sa anunte Societatea in scris, despre orice defectiune sau functionare necorespunzatoare in maxim 48 ore de la constatare, la adresa email contact@zurli.ro, oferind informatii despre neconformitatea acestuia.

Utilizatorul are la dispozitie 3 (trei) zile lucratoare calculate de la data identificarii neconformitatii pentru a instiinta Societatea. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in calitate de utilizator al siteului, se realizeaza in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia datelor cu caracter personal aplicabile. Pentru o informare completa asupra activitatii de prelucrare a datelor cu caracter personal realizata de catre subscrisa, in calitate de Operator de date, va invitam sa consultati sectiunea „Confidentialitate si protectia datelor”. (accesand urmatorul link: https://www.magazinulzurli.ro/Utile/Confidentialitate-si-Protectia-datelor-personale-18.html). Datele cu caracter personal prelucrate prin intermediului donatiilor on-line sunt urmatoarele: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, precum si orice alte date oferite voluntar prin sectiunea „Comentarii”.

Prelucrarea nu poate fi extinsa la alte scopuri, cu exceptia cazului in care partile convin in mod expres sau exista o obligatie legala care da dreptul oricarei parti sa prelucreze datele.

Societatea se obliga sa preintampine incidente precum distrugerea, folosirea inadecvata, accesul neautorizat, dezvaluirea sau alterarea datelor cu caracter personal.

Dispozitii finale

8.1. Prezentul document se completeaza cu Politica de Confidentialitate si Politica de Cookies, disponibile pe site.

8.2. Societatea recomanda tuturor vizitatorilor sa parcurga intreg continutul prezentului document cu atentie, apoi sa adreseze orice tip de intrebare privind intelegerea lor la adresa: contact@zurli.ro. Se va furniza un raspuns in maximum 30 de zile lucratoare.

FUNDATIA NOUA GENERATIE

CIF 11305876

Adresa: Drumul Padurea Neagra 19-85, sector 1, Bcuuresti

Tel: 0728.143.173

contact@zurli.ro

8.3. Orice neintelegeri aparute intre Societate si vizitatorii site-ului vor fi solutionate pe cale amiabila si, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, partile se vor adresa instantelor competente.

2020 Copyright FUNDATIA NOUA GENERATIE

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult