REGULAMENT CONCURS VEDRA LA FIX REGULAMENT CONCURS “VEDRA LA FIX”

14 Februarie 2023, 15:27    •   
comentarii

ACT ADIŢIONAL NR. 02/14.02.2023

ORGANIZAT de catre TIRIBAM SRL

CAMPANIE: VEDRA LA FIX

Art.1. Dispoziții generale. Prin prezentul act aditional se completeaza Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de catre SC TIRIBAM SRL, disponibil in varianta integrala pe www.mirelaretegan.ro si grupul de facebook FIX LA FIX www.facebook.com/FixlaFix.MirelaRetegan.

Art. 2. Organizatorul SC TIRIBAM SRL decide organizarea concursului ,,VEDRA LA FIX” (denumit in cele ce urmeaza ,,Concursul” sau ,,Campania”).

Art. 3. Desfășurarea campaniei ,,VEDRA LA FIX”. Campania „VEDRA LA FIX” este organizata la nivel national si se desfasoara in grupul de Facebook FIX LA FIX (www.facebook.com/FixlaFix.MirelaRetegan), in conditiile Regulamentului Oficial al Concursurilor organizate de catre SC TIRIBAM SRL, disponibil in mod gratuit oricarei persoane care acceseaza grupul de Facebook FIX LA FIX, sectiunea ‚fisiere’ sau pe www.mirelaretegan.ro.

Art. 4. Durata campaniei. Campania se desfășoara in perioada 17.02.2023, ora 9:00 – 10.03.2023 , ora 23:59.

Art. 5. Mecanismul de inscriere a Participantului si de desfasurare a Concursului.

5.1. Pentru a se inscrie in concurs, Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii aditionale fata de cele precizate in Regulamentul Oficial al Concursului General, publicat integral pe www.mirelaretegan.ro si grupul de facebook FIX LA FIX (www.facebook.com/FixlaFix.MirelaRetegan).

5.1.1. Campania VEDRA LA FIX consta în 10 provocari postate pe pagina de grupul de Facebook FIX LA FIX (www.facebook.com/FixlaFix.MirelaRetegan), de catre fiecare din adminii grupului de Facebook FIX LA FIX (www.facebook.com/FixlaFix.MirelaRetegan), cate o provocare postata pe zi in perioada 17.02.2023 - 10.03.2023. Participantii se pot inscrie o singura data pentru fiecare provocare postata din cadrul Campaniei VEDRA LA FIX raspunzand la intrebarea din postare la sectiunea „comentarii”.

Art. 6. Premiile Campaniei.

6.1 Premiile Campaniei VEDRA LA FIX sunt in numar de 30 de premii pentru 30 de castigatori. Premiile campaniei constau in produse de uz casnic, acessorii fitness si produse marca VEDRA. La fiecare provocare postata intr-o zi se vor alege 3 castigatori Prima PROVOCARE este postata de adminul grupului de Facebook Fix la Fix - Mirela Retegan. Premiile provocarii numarul 1 constau in 3 seturi compuse din:

● o bratara Mi Smart band 6 Xiaomi

● o mostra Regulatpro Metabolic

A doua PROVOCARE este postata de adminul grupului de Facebook Fix la Fix - Ciuta Tanta Premiile provocarii numarul 4 constau in 3 seturi compuse din:

● un Mini blender portabil pentru calatore, incarcare USB, 1500 mAH, ABS/Inox, 380 ml

● o mostra de Omnibiotic Hetox Light

A treia PROVOCARE este postata de adminul grupului de Facebook Fix la Fix - Dinescu Camelia Alina Premiile provocarii numarul 3 constau in 3 seturi compuse din:

● o bratara Mi Smart band 6 Xiaomi

● o mostra Regulatpro Metabolic

A patra PROVOCARE este postata de adminul grupului de Facebook Fix la Fix - Elena Pavel Premiile provocarii numarul 2 constau in 3 seturi compuse din:

● un Mini blender portabil pentru calatorie, incarcare USB, 1500 mAH, ABS/Inox, 380 ml,

● o mostra de Omnibiotic Hetox Light

A cincea PROVOCARE este postata de adminul grupului de Facebook Fix la Fix - Andrisoae Mirela Carmen Premiile provocarii numarul 5 constau in 3 seturi compuse din:

● un Mini blender portabil pentru calatore, incarcare USB, 1500 mAH, ABS/Inox, 380 ml

● o mostra de Omnibiotic Hetox Light

A sasea PROVOCARE este postata de adminul grupului de Facebook Fix la Fix - Loredana Dumitru Premiile provocarii numarul 6 constau in 3 seturi compuse din:

● un Mini blender portabil pentru calatorie, incarcare USB, 1500 mAH, ABS/Inox, 380 ml

● o mostra de Omnibiotic Hetox Light

A saptea PROVOCARE este postata de adminul grupului de Facebook Fix la Fix - Cristian Pascuta Premiile provocarii numarul 7 constau in 3 seturi compuse din:

● un Mini blender portabil pentru calatorie, incarcare USB, 1500 mAH, ABS/Inox, 380 ml

● o mostra de Omnibiotic Hetox Light

A opta PROVOCARE este postata de adminul grupului de Facebook Fix la Fix - Amaritei Catalina Premiile provocarii numarul 8 constau in 3 seturi compuse din:

● o bratara Mi Smart band 6 Xiaomi

● o mostra Regulatpro Metabolic

A noua PROVOCARE este postata de adminul grupului de Facebook Fix la Fix - Marta Alina Premiile provocarii numarul 9 constau in 3 seturi compuse din:

● un Mini blender portabil pentru calatore, incarcare USB, 1500 mAH, ABS/Inox, 380 ml

● o mostra de Omnibiotic Hetox Light

A zecea PROVOCARE este postata de adminul grupului de Facebook Fix la Fix - Alina Trifu Premiile provocarii numarul 10 constau in 3 seturi compuse din:

● O Mohana/Aroma Diffuse

● o mostra de Omnibiotic Hetox Light

6.2 Valoarea totala a premiilor, 30 de premii pentru 30 de castigatori, este de 10.146 RON. Valoarea unui premiu castigat NU depaseste suma de 600 lei si nu implica achitarea impozitului pe premiu de catre castigator.

Art. 7. Desemnarea Castigatorilor.

7.1. Castigatorii unei provocari vor fi alesi de catre juriul campaniei VEDRA LA FIX. Juriul campaniei VEDRA LA FIX va alege cate 3 castigatori pentru fiecare provocare postata, din cele mai sincere, originale, creative si emotionante rapsunsuri inscrise in sectiunea comentarii.

7.2. Juriul fiecarei provocari postate pe grupului de Facebook Fix la Fix (www.facebook.com/FixlaFix.MirelaRetegan) este compus din:

● Juriul provocarii 1: Mirela Retegan - Admin grup de Facebook Fix la Fix, Ana Brezeanu - Manager, Varodi Ioan - Social Media Specialist

● Juriul provocarii 2: Ciuta Tanta - Admin grup de Facebook Fix la Fix, Ana Brezeanu - Manager, Varodi Ioan - Social Media Specialist

● Juriul provocarii 3: Dinescu Camelia - Admin grup de Facebook Fix la Fix, Ana Brezeanu - Manager, Varodi Ioan - Social Media Specialist

● Juriul provocarii 4: Elena Pavel - Admin grup de Facebook Fix la Fix, Ana Brezeanu - Manager, Varodi Ioan - Social Media Specialist

● Juriul provocarii 5: Andrisoae Mirela Carmen - Admin grup de Facebook Fix la Fix, Ana Brezeanu - Manager, Varodi Ioan - Social Media Specialist

● Juriul provocarii 6: Loredana Dumitru - Admin grup de Facebook Fix la Fix, Ana Brezeanu - Manager, Varodi Ioan - Social Media Specialist

● Juriul provocarii 7: Cristian Pascuta - Admin grup de Facebook Fix la Fix, Ana Brezeanu - Manager, Varodi Ioan - Social Media Specialist

● Juriul provocarii 8: Amaritei Catalina - Admin grup de Facebook Fix la Fix, Ana Brezeanu - Manager, Varodi Ioan - Social Media Specialist

● Juriul provocarii 9: Marta Alina - Admin grup de Facebook Fix la Fix, Ana Brezeanu - Manager, Varodi Ioan - Social Media Specialist

● Juriul provocarii 10: Alina Trifu - Admin grup de Facebook Fix la Fix, Ana Brezeanu - Manager, Varodi Ioan - Social Media Specialist

7.3. Cei 3 castiogatori ai unei provocari postate pe grupul de Facebook Fix la Fix (www.facebook.com/FixlaFix.MirelaRetegan) vor fi anuntati de catre Adminul care a postat provocarea, după 5 zile de la postarea provocarii, in mod public, în sectiunea comentarii a provocarii la care au participat.

7.4. Pentru a intra in posesia premiului, un castigator trebuie sa trimita un email la contact@zurli.ro cu urmatoarele informatii:

● Denumirea campaniei: VEDRA LA FIX

● Numele Adminului grupului de Facebook Fix la Fix care a postat provocarea

● Numele si prenumele castigatorului

● Adresa de livrare a premiului

● Numar de telefon de contact castigator

Premiile vor fi transmise prin serviciul de curierat rapid Fun Curier de catre VEDRA INTERNATIONAL SA Reprezentanta Romania (sediul in Bucuresti, Str Dr. Ion Ghiulamila, nr 19, sector 5, inregistrata la registrul Comertului sub nr.1781/4 21.03.2017, CUI 35669742) in termen de 7 zile de la data transmiterii datelor de identificare ale castigatorului pe email la contact@zurli.ro.

Primirea premiului de catre castigator prin curierat rapid nu implica costuri suplimentare pentru castigator, acestea fiind suportate de catre expeditor.

Art. 8. Conditii specifice pentru validarea, acordarea si revendicarea premiilor.

8.1. Organizatorul nu va acorda contravaloarea niciunui Premiu in bani.

8.2. In cazul refuzului unui Castigator de a beneficia de Premiu (prin refuzul unui Castigator insemnand ca respectivul Castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres si neechivoc) sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a Premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

Art. 09. Prelucrarea datelor cu caracter personal

9.1. Datele cu caracter personal pe care Participantul le pune la dispozitia Organizatorului nu vor fi stocate in evidentele Organizatorului, acesta asigurandu-se ca respecta normativele europene si nationale in materia protectiei datelor cu caracter personal.

9.2. Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul inscrierii la Campanie si validarii Castigatorului, precum si pentru punerea la dispozitia acestuia a Premiului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele SC TIRIBAM SRL.

Art. 10. Dispozitii finale.

10.1.Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare pe site-ul www.mirelaretegan.ro si pe grupul de Facebook FIX LA FIX, sectiunea ‚fisiere’ pe toata perioada de desfasurare a Concursului.

10.2. Participarea la Campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament si a anexelor acestuia.

10.3. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de catre SC TIRIBAM SRL raman in continuare, in mod neschimbat, in vigoare.

10.5.Prezentul act aditional a fost intocmit in data de 16 februarie 2023.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult