Regulament concurs ,,Schimbă perspectiva - 16 iunie"

15 Iunie 2024, 23:56    •   
comentarii

ACT ADIŢIONAL NR. 22/15.06.2024

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE SC TIRIBAM SRL

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către SC TIRIBAM SRL si disponibil in varianta integrala pe www.mirelaretegan.ro.

Art. 2. SC TIRIBAM SRL, cu sediul in Voluntari, Ilfov, Drumul Becheanului, nr. 21 bis, J23/1973/2021, RO43998967, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului "Schimbă perspectiva - 16 iunie" va avea loc în perioada 16.06.2024 ora 11:30 –17.06.2024 ora 20:00, pe pagina de Facebook Mirela Retegan (https://www.facebook.com/mirelareteganoficial).

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.mirelaretegan.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.

2. Să dea ,,follow” paginii de Instagram @mirela.retegan.

3. Să dea ,,like” paginii de Facebook Mirela Retegan (https://www.facebook.com/mirelareteganoficial).

4. Să ne scrie la secțiunea comentarii din cadrul postarii de concurs de pe pagina de Facebook Mirela Retegan (https://www.facebook.com/mirelareteganoficial), ce făceau la 23 de ani.

Art 4. În cadrul concursului se va acorda 1 (un) premiu:

1 x cartea ,,Dincolo de parenting și teorii" - Mirela Retegan

1 x ,,Cartea Mare a Poveștilor Zurli"- Mirela Retegan și Maya Sorian

1 x Joc ,,Am o casuta mică"

Art.5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 6. Modalitatea de atribuire a premiilor: câștigătorul va fi ales in data de 17.06.2024, ora 20:00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager și Podeanu Beatrice - Asistent Manager. Juriul va desemna 1 castigator dintre participanții care înscriu un raspuns valid la comentarii, la postarea de concurs de pe pagina de Facebook Mirela Retegan.

Art 8. Câştigătorul va fi anunţat in textul postarii de concurs si la comentarii, in data de 17 iunie ora 20:00. Castigatorul este obligat sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestuia pe adresa de e-mail contact@zurli.ro un mesaj cu datele de contact, impreuna cu mentiunea Câștigător concurs ,,Schimbă perspectiva - 16 iunie"

Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului și transmiterii premiului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele SC TIRIBAM SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.mirelaretegan.ro si la sediul organizatorului situat in Voluntari, Ilfov, Drumul Becheanului, nr. 21 bis, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către SC TIRIBAM SRL, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 15 iunie 2024 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.mirelaretegan.ro si pe pagina de instagram mirela.retegan cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC TIRIBAM SRL

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult