REGULAMENT CONCURS „CUM A FOST ÎNVĂȚĂTOAREA TA?”

09 Mai 2024, 20:37    •   
comentarii

REGULAMENT CONCURS „CUM A FOST ÎNVĂȚĂTOAREA TA?”

ACT ADIŢIONAL NR. 16/09.05.2024

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT de către SC TIRIBAM SRL

CAMPANIE: CUM A FOST ÎNVĂȚĂTOAREA TA?

Art.1. Dispoziții generale.

Prin prezentul act adițional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către SC TIRIBAM SRL, disponibil în varianta integrală pe www.mirelaretegan.ro .

Art. 2. Organizatorul

SC TIRIBAM SRL decide organizarea concursului „CUM A FOST ÎNVĂȚĂTOAREA TA?” (denumit în cele ce urmează „Concursul” sau ,,Campania”).

Art. 3. Desfășurarea campaniei „CUM A FOST ÎNVĂȚĂTOAREA TA?”

Campania „CUM A FOST ÎNVĂȚĂTOAREA TA?” este organizată la nivel național și se desfășoară pe pagina de Facebook Mirela Retegan (https://www.facebook.com/mirelareteganoficial) în condițiile Regulamentului Oficial al Concursurilor organizate de către SC TIRIBAM SRL, disponibil în mod gratuit oricărei persoane care accesează www.mirelaretegan.ro.

Art. 4. Durata campaniei.

Campania se desfășoară în perioada 09.05.2024, ora 12:00 – 12.05.2024, ora 23:59.

Art. 5. Mecanismul de înscriere a Participantului și de desfășurare a Concursului.

5.1. Pentru a se înscrie în concurs, Participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții adiționale față de cele precizate în Regulamentul Oficial al Concursului General, publicat integral pe www.mirelaretegan.ro.

5.1.1. Campania „CUM A FOST ÎNVĂȚĂTOAREA TA” constă într-o provocare postată pe pagina de Facebook Mirela Retegan (https://www.facebook.com/mirelareteganoficial) și se desfășoară în perioada 09.05.2024 – 12.05.2024.

Participanții se pot înscrie o singură dată pentru provocarea postată din cadrul Campaniei „CUM A FOST ÎNVĂȚĂTOAREA TA?” răspunzând la întrebarea din postare la secțiunea „comentarii”.

Art. 6. Premiile Campaniei.

6.1 Premiul Campaniei CUM A FOST ÎNVĂȚĂTOAREA TA este „Marea Carte a Poveștilor Zurli”.

La provocarea postată se va alege un singur câștigător.

Art. 7. Desemnarea Câștigătorilor.

7.1. Câștigătorul provocării va fi ales de către juriul campaniei CUM A FOST ÎNVĂȚĂTOAREA TA

Juriul campaniei CUM A FOST ÎNVĂȚĂTOAREA TA va alege câștigătorul provocării postate, din cele mai sincere, originale, creative și emoționante răspunsuri înscrise în secțiunea comentarii.

7.3. Juriul fiecărei provocări postate pe pagina de Facebook Mirela Retegan (https://www.facebook.com/mirelareteganoficial)

● Mirela Retegan - General Manager

● Ana Brezeanu – Director Executiv

7.2. Câștigătorul provocării postate pe pagina de Facebook Mirela Retegan (https://www.facebook.com/mirelareteganoficial va fi anunțat în data de 13 mai 2024, în mod public, în secțiunea comentarii a provocării la care au participat.

7.4. Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul trebuie să trimită un email la

contact@zurli.ro cu următoarele informații:

● Denumirea campaniei: CUM A FOST ÎNVĂȚĂTOAREA TA

● Numele si prenumele câștigătorului

● Adresa completă de livrare a premiului

● Număr de telefon de contact câștigător

Premiile vor fi transmise prin serviciul de curierat rapid de către SC TIRIBAM SRL cu sediul în Str. Drumul Becheanului nr.21 bis, Voluntari Ilfov, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr J23/1973/26.03.2021, cod fiscal nr. 43998967, în termen de 14 zile de la data transmiterii datelor de identificare ale câștigătorului pe email la contact@zurli.ro. Primirea premiului de către câștigător prin curierat rapid nu implica costuri suplimentare pentru câștigător, acestea fiind suportate de către expeditor.

Art. 8. Condiții specifice pentru validarea, acordarea și revendicarea premiilor.

8.1. Organizatorul nu va acorda contravaloarea niciunui Premiu în bani.

8.2. În cazul refuzului unui Câștigător de a beneficia de Premiu (prin refuzul unui Câștigător însemnând ca respectivul Câștigător nu dorește să intre în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres și neechivoc) sau în cazul imposibilității validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a Premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 09. Prelucrarea datelor cu caracter personal

9.1. Datele cu caracter personal pe care Participantul le pune la dispoziția Organizatorului nu vor fi stocate în evidențele Organizatorului, acesta asigurându-se că respectă normativele europene și naționale în materia protecției datelor cu caracter personal.

9.2. Datele cu caracter personal sunt solicitate strict în scopul înscrierii la Campanie și validării Câștigătorului, precum și pentru punerea la dispoziția acestuia a Premiului, urmând ca ulterior acestea să fie șterse din evidentele SC TIRIBAM SRL.

Art. 10. Dispoziții finale. 10.1.Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare pe site-ul www.mirelaretegan.ro pe toata perioada de desfășurare a Concursului.

10.2. Participarea la Campanie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament și a anexelor acestuia.

10.4. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către SC TIRIBAM SRL rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

10.5.Prezentul act adițional a fost întocmit în data de 08 mai 2024.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult