Regulament concurs Back to School

15 August 2022, 16:48    •   
comentarii

ACT ADIŢIONAL NR. 1/16.08.2022

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE SC TIRIBAM SRL

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către SC TIRIBAM SRL si disponibil in varianta integrala pe www.mirelaretegan.ro.

Art. 2. SC TIRIBAM SRL, cu sediul in Voluntari, Ilfov, Drumul Becheanului, nr. 21 bis, J23/1973/2021, RO43998967, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “Back to school” va avea loc în perioada 18.08.2022 – 20.08.2022 ora 9.00, pe pagina de Instagram Mirela Retegan.

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.mirelaretegan.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.

2. Să dea ,,follow” paginii de Instagram Mirela Retegan

3. Sa incarce la sectiunea comentarii din cadrul postarii de concurs de pe pagina de instagram mirela.retegan, numele unui coleg de banca si localitatea în care au facut scoala

Art 4. În cadrul concursului se va acorda 1 (un) premiu:

1 x voucher in valoare de 250 RON oferit de Marks&Spencer valabil în magazinele Marks&Spencer din toata tara. Valoarea totala a premiilor este de 250 RON.

Art. 5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 6. Modalitatea de atribuire a premiilor: câștigătorul va fi ales in data de 20 august 2022, ora 9.00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager și Podeanu Beatrice - Asistent Manager. Juriul va desemna 1 castigator dintre participanții care înscriu un raspuns valid la comentarii, la postarea de concurs de pe pagina de intagram mirela.retegan. Cel mai original/emoționant raspuns va fi premiat de Juriu.

Art 8. Câştigătorul va fi anunţat in textul postarii de concurs si la comentarii, in data de 20 august, ora 9.00. Castigatorul este obligat sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestuia pe pagina de instagram mirela.retegan un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact, impreuna cu mentiunea Câștigător concurs ,,Back to school”.

Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului și transmiterii premiului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele SC TIRIBAM SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.mirelaretegan.ro si la sediul organizatorului situat in Voluntari, Ilfov, Drumul Becheanului, nr. 21 bis, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către SC TIRIBAM SRL, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 16 august 2022 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.mirelaretegan.ro si pe pagina de instagram cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC TIRIBAM SRL

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult