Regulament campanie Învățătoarea Anului 2020

14 Mai 2020, 10:36    •   
comentarii

ACT ADITIONAL NR. 269 /13.05.2020

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CATRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act aditional se completeaza Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de catre Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro si pe www.mirelaretegan.ro

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “INVATATOAREA ANULUI” ce va avea loc in perioada 14.05.2020 ora 08.00 – 30.05.2020 ora 23.59, pe site-ul www.mirelaretegan.ro - https://mirelaretegan.ro/campanii/caut-invatatoarea-anului/caut-invatatoarea-anului-2020-id1451.html

Art. 3. Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii aditionale fata de cele precizate in Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro si pe www.mirelaretegan.ro

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs

2. Sa dea,, like” paginii de Facebook Mirela Retegan ( optional )

3. Sa scrie la sectiunea comentarii din cadrul postarii de concurs ( la articolul dedicat campaniei de pe www.mirelaretegan.ro ) numele Invatatoarei sau Educatoarei pe care o nominalizeaza, orasul, scoala si de ce considera acesta ca merita titlul de INVATATOAREA ANULUI 2020!

Art. 4. In cadrul concursului se va acorda drept premiu:

  • O intalnire online cu Gasca Zurli, pe platforma Zoom, la care participa toti elevii din clasa doamnei invatatoare/domnului invatator, cu durata de 60 de minute. Data la care va avea loc intalnirea si ora se va stabili de comun acord cu castigatorul si in functie de disponibilitatea artistului Gasca Zurli.
  • Un cadou special oferit de initiatoarea campaniei – Mirela Retegan, pentru Invatatoarea Anului 2020. Cadoul se va anunta in data de 31 mai, odata cu anuntarea castigatorului.
  • Cate un cadou ce consta in produse marca Zurli pentru fiecare elev din clasa doamnei invatatoare/domnului invatator,. Cadourile urmeaza a fi anuntate in data de 31 mai 2020, iar numarul acestora se va stabili in functie de numarul elevilor din clasa.

Art. 5. Conditii specifice pentru validarea, acordarea si revendicarea premiilor:

  • Nu se poate acorda contravaloarea premiului in bani. In cazul refuzului castigatorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres si neechivoc), sau
  • in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

Art. 6. Reguli specifice de desfasurare a evenimentului Intalnirea online cu Gasca Zurli” (”Intalnirea”) in mediul online:

- Intalnirea va avea loc in mediul online, prin intermediul aplicatiei ZOOM, pe care castigatorul si elevii din clasa se obliga sa o instaleze, astfel incat personajele din Gasca Zurli sa poata intra in contact cu acestia.

- Toti participantii la Intalnire se vor asigura ca utilizeaza un mijloc tehnic ce permite instalarea aplicatiei ZOOM si ca au acces la o conexiune de internet. Pentru evitarea oricarui dubiu, Organizatorul nu pune la dispozitia participantilor la intalnire niciun mijloc tehnic (laptop, tableta, telefon etc) si nu are nicio responsabilitate privind conexiunea la internet la participantilor la Intalnire.

- Durata intalnirii online este de maxim 60 de minute si este realizata de personajele din Gasca Zurli, in functie de disponibilitate. Intalnirea va avea loc la o ora stabilita de comun acord, in functie de disponibilitatea artistului - Gasca Zurli.

- Anterior Intalnirii in mediul online, Organizatorul va putea realiza si o proba tehnica cu participantii la Intalnire, stabilita in functie de disponibilitatea Organizatorului.

-Organizatorul va inregistra intreaga Intalinire putand dispune de secvente astfel rezultate in materialele de promovare Gasca Zurli, in interesul legitim al Organizatorului. Acordul reprezentantului legal al castigatorului cu privire la inregistrarea in cadrul Intalnirii cu artistii Gasca Zurli in mediul online se prezuma a fi acordat si cu privire la ceilalti participanti, avand in vedere caracterul evenimentului dedicat exclusiv categoriei de varsta a participantilor.

-Participantii se obliga sa nu inregistreze, sa nu partajeze sau sa distribuie partial sau total secvente din Intalnire, fara acordul expres al Organizatorului.

- In eventualitatea existentei unor probleme legate de conexiunea la internet sau alte probleme tehnice ce nu au permis participarea in cadrul Intalnirii in mediul online conform prezentului regulament, Organizatorul va fi exonerat de orice raspundere si se prezuma ca a furnizat serviciile in integralitate.

- Datele cu caracter personal postate in cadrul sectiunii de Comentarii de catre toti participantii la Campania ” Invatatoarea Anului” sunt prelucrate exclusiv in vederea derularii acestei campanii si nu vor fi stocate in evidentele Organizatorului.

Art.7. Modalitatea de atribuire a premiului: castigatorul va fi ales in data de 31 mai 2020, ora 12.00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va alege un singur castigator de pe site-ul www.mirelaretegan.ro . Cea mai sincera/originala/emotionanta nominalizare incarcata in sectiunea comentarii a postraii de concurs, de catre un participant, va fi desemnata castigatoare de catre juriul Zurli.

Art.8. Castigatorul va fi anuntat pe pagina de facebook Mirela Retegan si pe www.mirelaretegan.ro, in data de 31 mai 2020. Castigatorul este obligat sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestuia un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact ( nume, numar de telefon si adresa ), impreuna cu mentiunea „Castigator concurs “Invatatoarea Anului 2020".

Art 9. Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului si punerii la dispozitie a premiului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de catre Compania de Evenimente Zurli, raman in continuare, in mod neschimbat, in vigoare.

Prezentul act aditional a fost intocmit in data de 13 Mai 2020 si actualizat la data de 16.05.2020 si va fi adus la cunostinta participantilor pe pagina www.zurli.ro, www.mirelaretegan.ro si pe pagina de Facebook Mirela Retegan.

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult