Umple săculețul - 9 ianuarie

09 Ianuarie 2021, 07:55    •   
comentarii

Dacă mai aveți la îndemână acei săculeți de cadou, folosiți-i. Dacă nu, găsiți un săculeț de la pantofi sau cel mai încăpător ciorap din sertarul destinat lor. În ultima instanță poate să fie o pungă, trăistuță destul de rezistență care nu se rupe dacă se pun în ea obiecte mai grele.

Jocul constă într-un concurs: cine reușește să introducă într-un săculeț cele mai multe obiecte de prin casă e câștigător.

Prin numărătoare alegeți cine începe :

An-tan-te, zini-mani-me

Hacica- Bum- Bum

Să înceapă X chiar acum.

Cel care a ieșit la numărătoare trebuie ca într-un minut să pună cât mai multe obiecte în ciorap. Ceilalți participanți îl cronometrează. Când ajunge la un minut, aduce ciorapul pe masă și scoate obiectele. Ele sunt numărate și rezultatul e trecut în tabel. Obiectele rămân pe masă. Cel care a jucat va da sacul altcuiva din familie.

Jocul se termină când toți membri au trecut o tură prin umplerea ciorapului și apoi se calculează clasamentul. Cel care a reușit să pună cele mai multe obiecte în ciorap, e declarat câștigător.

La final, toți participanții contribuie la aranjarea obiectelor în spațiul destinat fiecăruia.

Cel mai important lucru, în orice joc, e să rămâneți simpatici. Pentru că joaca e limbajul iubirii dintre părinți și copii.

#unjocpezi #jocurilemirelei #jocuridejucatiarna

Photo credit - Unsplash.com

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Nu am crezut că aș putea să gătesc un pui întreg (P)

Nu am crezut că aș putea să gătesc un pui întreg. Dar ieri seară am primit puiul vegetarian La Provincia (daaaa, vegetarian, hrănit cu legume și cereale). Puiul are culoarea lui galbenă, exact ca cel de la țară,...

citeste mai mult  

Eu sunt cel mai greu proiect al meu!

Încep cea mai interesantă călătorie din ultima vreme!

citeste mai mult  

Ce poți face la munte, iarna, într-o excursie, cu 8 copii?

Mi-am dorit foarte tare să-i duc pe copiii Sarei undeva unde să aibă parte de zăpadă, cât și câtă au chef. Am căutat o zonă cât mai aproape de București și o cabană unde să nu se uite nimeni urât la...

citeste mai mult  

Bucuroși sau bosumflați? În ce categorie vrei să fii?

Isa, manichiurista mea, mi-a spus ieri că nu m-a văzut niciodată supărată, indispună, nefericită. Cu Isa mă văd de câțiva ani, uneori și de 2 ori pe lună. M-am bucurat să aud asta. Discuția cu ea m-a...

citeste mai mult