POVESTEA ZURLI


Îmi doream să construiesc ceva după sufletul meu, ceva al meu și numai al meu în care să nu poată să intervină nimeni care să-și dea cu părerea sau care să încerce să mă convingă că știe mai bine decât mine ce am de făcut. A fost mai întâi pasiune, apoi idee și viziunea s-a conturat pe parcurs. Zurli s-a născut din nevoile mele de mamă. Am știut că vreau altfel de spectacole de teatru pentru copilul meu, altfel de petreceri, alte cântece decât cele de pe piață, am știut că vreau să fac evenimente care să-i dezmorțească și pe părinți și să-i facă actori în spectacolele copiilor lor. Am vrut să reașez puțin lucrurile în zona asta în care părinții și copiii acționau separat. Am visat lucruri pe care ei să le facă împreună. Şi le-am dăruit o gaşcă de prieteni noi.

N-a fost ușor să fac singură totul – să creez, să-i învăț și pe alții, să repet cu ei și în același timp să mă fac înțeleasă. Dar cel mai greu a fost să am răbdare să las lucrurile să crească firesc și frumos. Aș fi vrut să pun în practică toate ideile ACUM. Am acționat bazându-mă pe instinct. Nu m-a învățat nimeni cum se face, nu m-a interesat cum fac alții, ZURLI este un concept atipic, iar regulile după care funcționează sunt ale mele, nu ale pieței sau ale manualelor.

Pentru noi nu există „nu se poate”. Se poate ORICE! ZURLI e visul meu și credința mea în ceea ce fac e flacăra care ține focul aprins. Mie, când vorbesc despre Zurli, mi se luminează chipul. Sunt mândră și fericită de tot ceea ce am făcut până acum și cred din toată ființa mea că este exact ceea ce trebuie. Și mai cred că succesul vine, în mare măsură, din energia creatoare a celor implicați în proiect.

Gasca Zurli este acum un fenomen national, este cea mai iubita trupa de animație pentru copii din România.

 

image

Intra si tu in lumea Zurli!

Acceseaza site-ul