Pledoarie pentru mami si tati

19 iunie 2014

Pledoarie pentru mami si tati

Pentru mine, ziua copilului meu e sfanta. Ma dau peste cap sa o fac pe Maya sa se simta speciala inca de la primele ore ale diminetii. Fie ca sunt post it-urile lipite peste tot, inclusiv pe capacul de la pasta de dinti, in care ii scriu cat e de speciala, fie ca e micul dejun preferat sau surprizele pe care i le pregatesc la tot pasul, ziua ei de nastere este un carusel de emotii continue, in care apogeul este petrecerea aniversara. Ii invitam acolo pe toti oamenii importanti din viata ei, dar cea mai importanta persoana care trebuie sa ajunga e tatal ei. Desi traieste la Londra si noi nu mai suntem un cuplu de vreo 7 ani, ziua copilului e sfanta pentru amandoi. Nu a ratat nicio petrecere, iar Maya este mandra de el si il prezinta intregii lumi – e tatal meu!

One thought on “Pledoarie pentru mami si tati

  1. DRAGOSTIN FLORIN spune:

    Buna ziua! Va felicit pentru tot ceea ce faceti. Sambata, 17 decembrie, am avut placerea la sesiunea de autografe de la Mall Vitan, sa va vad si sa vorbesc cu dumneavoastra, impreuna cu sotia si cei doi baietei ai nostri.
    Referitor la „Pledoarie pentru mami si tati” imi aduc aminte de o intamplare asemanatoare celei povestite de dumneavoastra. Eram la stomatolog iar inainte mea era un copil in varsta de 10 ani care venise la consultatie in timp ce eu eram pe scaunul stomatologului. Se vedea ca doctora mea avusese multe discutii in trecut cu el, iar la un moment dat a venit vorba de tatal lui. Copilul a spus in momentul acela ca el nu are tata, la care doctora i-a raspuns: Ba da! Tu ai tata, stii foarte bine, iar tatal tau te iubeste foarte mult! Copilul a tacut, nu a avut nicio reactie. Probabil ca asa i se spusese, probabil ca asa a fost convins sa creada, probabil ca durerea din sufletul lui ca tatal lui nu e alaturi de el este reprimata prin gandul ca el refuza sa creada ca are un tata. Este foarte dureros sa vezi ca un copil trebuie sa suporte aceasta suferinta, iar aici parintii asa cum ati spus si dumneavoastra foarte bine, chiar daca nu mai formeaza un cuplu, ar trebui sa fie prezenti tot timpul in viata copilului lor. Din pacate…in acest caz nu a fost asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *