Podcast #GândeșteDiferit

22 Iulie 2022, 15:23    •   
comentarii

Radu Constantin mi-a oferit o mare surpriză. M-a invitat în podcastul lui fără să-mi spună că noi ne-am întâlnit, chiar am lucrat la un moment dat împreună. Era pe vremea când firma mea de petreceri era în floare și el a fost animator - colaborator.

Și mi-a spus ceva ce o să țin minte toată viața: că prima oară când a auzit de mine a simțit invidie “de ce ea poate și eu nu, de ce ea are și eu nu”.

A venit sa lucreze cu mine pentru că aflase de la alții că sunt cea mai bună, din piața de evenimente pentru copii.

După ce m-a descoperit, zice Radu, s-a deschis și a înțeles câtă muncă e în spate și ce se întâmplă de fapt cu omul care își pune tot focusul în ceva și așa devine cel mai bun.

Atunci, invidia lui s-a transformat în admirație. Acela a fost momentul din care n-a mai fost invidios niciodată!

Mi se pare minunat ca oamenii să te vadă așa și să fii un motiv de creștere pentru cineva!

Vorbeam aseară cu prietena mea, Ina Ilie: ce-ți poți dori mai mult decât să fii parte din bucuria evoluției celor din jurul tău?

Ascultați podcast-ul ăsta! Podeanu Beatrice Georgiana, asistenta mea care e foarte tânără, mi-a zis că s-a întors pe toate fețele, că a râs și a plâns cu mine în căști și că e un podcast pe care ar fi bine să-l asculte cât mai mulți oameni!

Mie mi-a plăcut mult discuția cu Radu. Așa, cu sufletul pe masă și cu inima deschisă, am vorbit cu sinceritate despre cum am reușit eu să rămân liberă dar, în același timp, să construiesc o mulțime de relații cu oamenii din viața mea personală și profesională.

Vă las aici un link și sper să vă placă!

Mulțumesc, Radu, pentru că mi-ai dat ocazia să spun din nou și din nou lucruri în care eu cred și pe care le împărtășesc cu drag oamenilor care vor să le asculte!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult