Sute de femei s-au bucurat de cadourile strânse în Campania "Adoptă o mamă"

06 Martie 2018, 08:25    •   
comentarii

Campania "Adoptă o mamă" este campania sufletului meu.

Sunt foarte fericită că an de an a crescut, anul acesta a luat amploarea unei campanii a românilor de pretutindeni. Ideea mea a fost preluată de asociații din Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu și Republica Moldova.

Sunt foarte recunoscătoare pentru că fiecare pachet a adus atâta bucurie în sufletul unei femei care are nevoie de toată dragostea și susținerea noastră.

Îmi amintesc cu emoție că acum 4 ani începeam această campanie pentru mamele din casele APGAR, ale Asociației Touched România. Impresionată de poveștile acestor femei care au fugit cu copiii lor din calea soților violenți, am decis să fac ceva care să le bucure sufletele.

Am început acum 4 ani, în holul sediului Asociației Touched. Eram eu cu draga mea Amalia, de la Zurli, și pregăteam câteva pachete. Atâtea câte am putut atunci să fac de una singură.

Îmi dau lacrimile când realizez cât de frumos a crescut această campanie. Adoptă o mamă a inspirat mii de femei din toată România, dar și din Republica Moldova. Anul acesta mi-a crescut inima când am văzut pachete primite din Italia și Spania.

Duminică le-am organizat mămicilor speciale de la Touched România o seară doar a lor. O seară patronată de emoție și multe lacrimi de fericire. Oameni simpli, dar generoși le-au fost alături, precum și sponsori importanți care și-au dovedit dărnicia.

A fost o seară dedicată acestor eroine, într-un eveniment organizat, cu sprijinul Caro Hotel. Cu mâinile tremurânde, mamele au pășit rând pe rând în fața scenei și s-au bucurat de cadouri în aplauzele tuturor celor prezenți în sală.

Fiecare a primit flori și mesaje de încurajare de la reprezentanții Poliției Române. Este al patrulea an în care Poliția Română vine în sprijinul campaniei “Adoptă o mamă”, fiind unul dintre cei mai puternici susținători ai acesteia, reprezentând o garanție a faptului că în fața agresiunilor, Poliția este acolo să le protejeze.

N-a fost deloc o seară ca oricare alta. Femeile astea minunate, curajoase, au cântat, au dansat și multe dintre ele au urcat pentru prima dată pe o scenă. Trei ore în care eu împreună cu echipa mea și susținătorii noștri le-am răsfățat ca la carte.

Mii de femei din toată țara au răspuns îndemnului meu de a adopta o mamă. Ce cadou mai frumos să primesc eu în prag de primăvară? Vă mulțumesc pentru empatia voastră.

Ne-am bucurat și anul acesta de susținerea Caro Hotel București, care, de fiecare dată, ne-a pus la dispoziție pentru petrecerea dedicată mămicilor o sală încăpătoare.

Au spus “DA” campaniei si ne-au susținut cu produse dedicate mămicilor: Sissi România, Green Sugar, Aqua Carpatica, Douglas România, Bebe Tei, Flormar, Sempre Sano Catering, Curtea Veche Publishing, Yokko, Florăria Miss Fleur, Chipita, Solaris, Octavian Dulce de România.

Evenimentul dedicat mămicilor a fost organizat de Fundația Noua Generație și susținut de Caro Hotel București.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Fiecare om își duce crucea

Este imaginea care s-a întipărit cel mai puternic în sufletul meu.   FIECARE OM ÎȘI DUCE CRUCEA. Crucea lui, pe drumul lui. Fiecare om are propria Golgotă.   Uneori, ne întâlnim cu oameni...

citeste mai mult  

Nu sta pe loc! Pentru nimeni. Nu murim în același timp

Merită să te oprești din ritmul tău, doar când ceilalți au cu adevărat nevoie. Povesteam zilele astea cu o prietenă, despre relațiile personale. Despre cât sunt de frumoase, provocatoare, enervante, incitante, înălțătoare,...

citeste mai mult  

O balerină și un inventator, doi tineri care la 20 de ani fac România mai frumoasă

  Iubesc viața la nebunie și îmi place să o trăiesc zi de zi la maximum. Alerg între avioane, săli de spectacole, strâng în brațe zeci de mii de copii și de părinți în fiecare an și...

citeste mai mult  

Când doi oameni se îndrăgostesc, ceilalți ar trebui să tacă. Fix ca în biserică

  Magia îndrăgostirii dintre doi oameni e dincolo de tot ce e pământesc. Nu, nu te îndrăgostești nici de ochi, nici de zâmbet. Nici de înălțime, nici de numărul kilogramelor. Nu te îndrăgostești...

citeste mai mult