Cine sunt tăietorii de visuri?

12 Martie 2021, 08:37    •   
comentarii

Cam câți oameni ați întâlnit în viața voastră care au stat lângă voi cu o foarfecă imaginară și au tăiat visurile voastre, unul câte unul?!

Noi știm că există această ocupație: tăietor de visuri!

Poate părinții noștri nu și-au dat seama de asta. Dar noi suntem mai învățați, mai informați, mai prezenți în viețile emoționale ale copiilor noștri. Noi știm că există această ocupație: tăietor de visuri!

Așa cum există ocupația de dealer, de agresor, de terorist sau asupritor, există și meseria de tăietor de visuri.

Identificați-i pe toți cei care taie aripile și visurile copiilor Poți fi și tu, poate să fie celălalt părinte, pot să fie bunicii, niște profesori, colegii de la școală sau de la muncă, prietenii.

Tăietorii de visuri se ascund peste tot. Încercați să-i descoperiți! Transformați-vă în detectivi! Găsiți cele mai bune „arme” cu care să-i țineți departe de minunile voastre!

Vorbiți-le copiilor despre ei. Ajutați-i să înțeleagă că nu trebuie să asculte și să creadă pe toată lumea și că sunt, există oameni atât de negativi și pesimiști, încât nu vor aplauda nicio intenție.

Ar trebui să intre în obligația oricărui părinte să devină paznic și să își ferească puiul de tăietorii de visuri, așa cum îl ferește de orice răufăcător.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Prinde-L de mână pe Dumnezeu. El n-o să te tragă niciodată în jos!

Zilele trecute, cineva punea succesul meu pe seama faptului că sunt cunoscută. Prima emoție pe care am simțit-o a fost furia: cum poate să spună așa ceva?! Oamenilor le vine mai ușor să creadă în reușite, dacă le asociază cu sprijin...

citeste mai mult  

Nu sunt un om fericit

Nu sunt un om fericit. Mă conectez cu lumea din afara mea. Sunt în acord cu tot ce se întâmplă. Empatizez cu fiecare poveste, plâng pentru fiecare femeie care își îmbrățișează bărbatul care pleacă...

citeste mai mult  

Am nevoie de ceea ce am nevoie când am o nevoie

Nu trebuie să-mi spună nimeni ce am și ce nu am nevoie. Nimeni nu știe mai bine nevoile mele. Nici măcar eu nu le știu așa cum trebuie.   „Avem nevoie de puțin ca să fim fericiți.”   Uneori, da....

citeste mai mult  

De ce e nevoie de o zi în care să sărbătorești iubirea?

De ce e nevoie de o zi în care să sărbătorești iubirea? Nu e nevoie. Dar, dacă tot există, de ce să nu te folosești de ea? Indiferent cum se numește sărbătoarea aceea în care majoritatea oamenilor se gândesc la iubire,...

citeste mai mult