Poți să le ai pe toate. Dar nu în același timp.

06 Iulie 2021, 11:34    •   
comentarii

În viață ai tot ce îți dorești! Dar nu le ai pe toate în același timp.

Conștientizează ce ai acum! Face parte din ceea ce ți-ai dorit. Ceea ce lipsește probabil a fost sau poate o să vină. Iar ce ai acum o să se transforme în altceva. Dar tot, absolut tot ceea ce avem ASTĂZI e din ceea ce ne-am dorit AICI și Universul a ales să ni-l dea ACUM!

Pentru mine, asta e regula de trei simplă care mă face să mă trezesc dimineața și să mă uit atentă la ce am în acest moment. Nu e nimic din ce există în viața mea astăzi, care să nu fi fost alegerea mea. Și știu că, în trecut, tot ce am avut, am primit din ce mi-am dorit – și ceea ce e încă în formă de vis o să mi se întâmple într-o bună zi.

Desigur, dorințele noastre au mai multe fețe. Noi le primim întregi. S-ar putea să nu ne placă tot pachetul. Dar să nu uităm că noi l-am cerut. Și cele mai multe dintre ele sunt lucruri care-mi fac viața și mai frumoasă.

Atinge obiectele pe care le ai! Conștientizează-le!

Bucură-te de patul din care te-ai ridicat, de periuța ta de dinți, de ibricul de cafea, de scaunul de la masa din bucătărie… dă drumul la apă și las-o să curgă în palmele tale. Privește-ți mâinile. Mâine, ele se vor transforma. Bucură-te de ele astăzi!

Îmbracă-te frumos. Să te uiți în oglindă și să-ți placă și ție ce vezi.

Conștientizează unde mergi, atunci când ieși pe ușă. Privește în jurul tău mașinile, clădirile, oamenii. Ești în acel loc pentru că tu ai ales. Dacă vrei în altă parte, trebuie să pleci.

Tot ce avem acum este ceea ce Universul a ales să ne dea, din tot ceea ce ne-am dorit. Doamne, cât de tare se simplifică tot, atunci când alegi să faci ceea ce ține de tine!

Astăzi, aici, acum!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult