Poți să le ai pe toate. Dar nu în același timp.

06 Iulie 2021, 11:34    •   
comentarii

În viață ai tot ce îți dorești! Dar nu le ai pe toate în același timp.

Conștientizează ce ai acum! Face parte din ceea ce ți-ai dorit. Ceea ce lipsește probabil a fost sau poate o să vină. Iar ce ai acum o să se transforme în altceva. Dar tot, absolut tot ceea ce avem ASTĂZI e din ceea ce ne-am dorit AICI și Universul a ales să ni-l dea ACUM!

Pentru mine, asta e regula de trei simplă care mă face să mă trezesc dimineața și să mă uit atentă la ce am în acest moment. Nu e nimic din ce există în viața mea astăzi, care să nu fi fost alegerea mea. Și știu că, în trecut, tot ce am avut, am primit din ce mi-am dorit – și ceea ce e încă în formă de vis o să mi se întâmple într-o bună zi.

Desigur, dorințele noastre au mai multe fețe. Noi le primim întregi. S-ar putea să nu ne placă tot pachetul. Dar să nu uităm că noi l-am cerut. Și cele mai multe dintre ele sunt lucruri care-mi fac viața și mai frumoasă.

Atinge obiectele pe care le ai! Conștientizează-le!

Bucură-te de patul din care te-ai ridicat, de periuța ta de dinți, de ibricul de cafea, de scaunul de la masa din bucătărie… dă drumul la apă și las-o să curgă în palmele tale. Privește-ți mâinile. Mâine, ele se vor transforma. Bucură-te de ele astăzi!

Îmbracă-te frumos. Să te uiți în oglindă și să-ți placă și ție ce vezi.

Conștientizează unde mergi, atunci când ieși pe ușă. Privește în jurul tău mașinile, clădirile, oamenii. Ești în acel loc pentru că tu ai ales. Dacă vrei în altă parte, trebuie să pleci.

Tot ce avem acum este ceea ce Universul a ales să ne dea, din tot ceea ce ne-am dorit. Doamne, cât de tare se simplifică tot, atunci când alegi să faci ceea ce ține de tine!

Astăzi, aici, acum!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Poți să le ai pe toate. Dar nu în același timp.

În viață ai tot ce îți dorești! Dar nu le ai pe toate în același timp.   Conștientizează ce ai acum! Face parte din ceea ce ți-ai dorit. Ceea ce lipsește probabil a fost sau poate o să vină. Iar ce ai acum o...

citeste mai mult  

Noi alegem unde punem gardul!

Gardul este doar o delimitare a unui spațiu de alt spațiu. Dacă privești ceva ce delimitează ca pe ceva ce limitează, se întâmplă doar în capul tău. Tu alegi dacă te găsești la gard și privești la ceea ce se...

citeste mai mult  

Ce crezi că va spune copilul tău despre tine, când tu o să treci dincolo?

Ce rău îmi pare că a murit mama și nu mai are cine să mă certe! Ce rău îmi pare că a murit mama și nu mă mai critică nimeni! Ce rău îmi pare că a murit mama și nu mă mai poate pedepsi, jigni, lovi, amenința,...

citeste mai mult  

Dă jos toți bolovanii pe care îi cari în spate!

  Împart cu voi o pildă foarte frumoasă pe care am auzit-o spusă de preotul Nicoară Grec din Borșa. Se spune că, demult, un țăran s-a dus la târg saă cumpere mâncare pentru vite. Nu...

citeste mai mult