Eu sunt cel mai greu proiect al meu!

05 Februarie 2021, 14:18    •   
comentarii
Galerie

Eu sunt cel mai greu proiect al meu! Pot să mut munții din loc pentru alții, dar pentru mine nu sunt în stare să rămân consecventă în tot ceea ce îmi propun. Deși sănătatea și binele meu trebuie să fie pe primul plan, mereu le înghesui între alte activități.

Am făcut progrese mari, dar am sentimentul că nu mai am timp de pierdut și dacă vreau un corp, o minte și un suflet în armonie pentru următoarea perioada de viața, E TIMPUL pentru asta.

După experiența pandemiei, după cele două săptămâni de Covid, vreau să aduc organismul meu la o capacitate de 100%.

O să fac asta la Clinica Eliade. Eu am mai trecut pe la ei, știu ce găsesc acolo, așa că voi începe o călătorie pentru sănătate și frumusețe.

Vă țin la curent cu tot ceea ce urmează să se întâmple. Deocamdată am făcut cunoștință cu Iridologia și aparatele de remodelare corporală. Pe specialistul în osteopatie îl frecventez deja de câțiva ani și sunt foarte încântată de rezultate.

Iridologul abordează semnele sau marcajele care apar pe iris, în vederea stabilirii unui diagnostic. Alin Ghinea m-a cucerit. Mi-a prezentat o știință despre care știam foarte puțin și mi-a atras atenția asupra unor aspecte la care nu m-aș fi gândit niciodată (de ex., ce probleme am moștenit genetic, pe linie maternă și paternă).

Remodelarea corporală e ceva ce eu nu am mai întâlnit astfel, prin aparatele și procedurile pe care le au. Clinica Eliade a dotat un spațiu multisenzorial în care combină mișcarea cu tratamentele multiple.

Abia aștept să fac o filmare la lucru, cu echipamentele combo de ultimă generație folosite pentru tratamente anti-aging, detoxifiere, tonifiere și fitness!

Clinica Eliade abordează soluții inovative, facilitează stimularea şi îmbunătățirea capacităƫii de regenerare a organismului prin intermediul unui mix de tratamente-terapii personalizate, blânde, naturale şi non-invazive precum: Ozonoterapie, Fitoterapie, Sauna cu Infraroşii, Drenaj Limfatic, Terapie Craniosacrală şi tratamente Dermato-Cosmetice naturiste.

Gata! Ce-a fost mai greu am făcut: primul pas, cel de dincolo de ușă.

Vă iau cu mine în călătoria asta, să descoperim împreună o lume veche de mii de ani, medicina holistică și serviciile unei clinici de top, din București, unde pentru fiecare specialist sănătatea și frumusețea merg mână în mână.

V-am pregătit și un consurs, la final. Scrieți la comentarii care a fost ceaiul de plante pe care l-ați băut ultima dată. Puteți câștiga o vizită la Iridolog, un voucher pentru o ședință în care o să descoperiți o lume nouă.

Îmi place tare mult acest început de drum. Vă invit, prin experiența mea, să descoperiți și voi o lume nouă.

#alegeconstient #reechilibrare #rejuvenare #recuperare

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult