Cu ce ai rămas din vara 2021?

07 Septembrie 2021, 08:55    •   
comentarii
Galerie

Mie mi-au rămas pe corp toate îmbrățișările care mi-au lipsit atât de mult. Am fost norocoasă în vara asta să mă mișc foarte, foarte mult.

Să-mi văd familia, rudele, locurile copilăriei, ale adolescenței, ale tinereții, am bătut România dintr-un capăt în altul! Și am avut norocul să vină în țară oameni dragi, din toate colțurile lumii!

M-am întâlnit cu mii de părinți, cu cititori ai cărților mele, cu membri din grupul de Fix, cu ascultători de la radio - oameni care mă recunosc chiar înainte de a mă cunoaște.

De la toți, dar absolut de la toți păstrez în vara asta urma îmbrățișărilor lor! E ca și când corpul meu ar avea memorie și fiecare îmbrățișare s-a fixat acolo, cu un gând de acces. Trebuie doar să-mi amintesc, ca să trăiesc din nou pacea și bucuria pe care le-am simțit!

Vă mulțumesc tuturor celor care, în vara asta, mi-ați oferit cea mai frumoasă amintire: îmbrățișarea voastră! Sunteți mulți, foarte mulți! Când o să-mi fie frig la iarnă, o să pun mâna pe brațele mele și o să-mi amintesc cum e să simți căldură.

Iau cu mine toate îmbrățișările voastre și le dau mai departe, tuturor celor care au nevoie să știe că nu sunt singuri. Pentru că eu știu deja cât de bogată sunt!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Trăiește momentul, nu-l transforma într-o problemă

E clar că nu ținem minte tot ce trăim. Că rămân în memoria noastră doar momentele. În ce moment te afli? Cu cine ești în momentul acesta? Oprește-te o secundă din tot ce faci pe pilot automat și...

citeste mai mult  

Fiți omul potrivit pentru oamenii care vi se potrivesc!

Sunt oameni care nu înțeleg glumele mele. Ok, nici eu nu înțeleg glumele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce spun. Ok, nici mie nu-mi plac vorbele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce fac. Ok, nici mie nu îmi...

citeste mai mult  

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu. Greu, pentru că s-a întâmplat în condiții de caniculă, în plină vară, într-o perioadă de vacanță pentru majoritatea oamenilor. Frumos, pentru că ne-am...

citeste mai mult  

Când se închide o ușă, se deschid mai multe alte uși! 

Dacă ți s-a închis o ușă, uită-te în jurul tău și descoperă-le pe cele care sunt dacă nu deschise larg, sunt măcar întredeschise. Întotdeauna, când ni se închide o ușă, ni se deschid mai multe! Dar...

citeste mai mult