Când se închide o ușă, se deschid mai multe alte uși! 

15 Septembrie 2021, 10:14    •   
comentarii

Dacă ți s-a închis o ușă, uită-te în jurul tău și descoperă-le pe cele care sunt dacă nu deschise larg, sunt măcar întredeschise.

Întotdeauna, când ni se închide o ușă, ni se deschid mai multe! Dar suntem atât de supărați pe ușa închisă, atât de disperați să stăm atârnați de clanța care nu mai vrea să se deschidă, încât nu ne dam voie să le vedem le celelalte.

Când se închide ușa unui job, se deschid multe alte uși care pot să însemne provocări noi pentru tine. De foarte multe ori, un loc de muncă nou înseamnă colegi noi, șefi noi, posibilități noi în care să faci cât mai mult din ce ți se potrivește și să obții și mai multă recunoaștere.
Poate să se închidă o ușă de la un loc de muncă unde stăteai într-o mare stare de confort și o mică stare de fericire și să se deschidă o ușă nouă, în care curiozitatea să ia loc plictiselii și tu chiar să poți face ce îți place!

Când se închide ușa unei relații, se deschid multe uși cu relații noi din care poți alege ceva și mai bun și mai potrivit ție. De cele mai multe ori, nu era relația care să te pună în valoare, în care să te simți apreciat și iubit, susținut și înțeles. Era o relație bună din anumite puncte de vedere și nebună din altele. Agață-te de faptul că ușa s-a închis pentru toate cele care nu erau bune și acum ești pregătit să deschizi uși noi și să fii din ce în ce mai aproape de varianta ta cea mai bună!

Când se închide ușa unei activități, se mai deschid multe uși pentru studierea altor discipline. Poate ce făceai până la un punct era doar ceea ce ți-ai permis în acel moment iar acum ai, în sfârșit, posibilitatea să faci ce ți se potrivește, ce îți place.

Și când se închide ușa sănătății se deschid alte uși. Am văzut oameni cu probleme de sănătate care abia în terapii și-au descoperit credința, au reconstruit relațiile cu cei apropiați, au reparat greșeli ținute pe avarie și au dat jos saci plini de remușcări pe care îi cărau în spate de prea multă vreme.

Pentru orice situație din viața ta, atunci când ți se închide o ușă, ți se deschid multe altele! Nu rămâne cu fața lipită de ușa care ți-a fost trântită fix în nas. Întoarce-ți capul, ia mâna de pe clanță și privește în jurul tău. E plin de uși care așteaptă să le fie trecut pragul. Hai, ai încredere!

E doar alegerea ta dacă începi să le încerci sau dacă rămâi pe afară, dincolo de ușă. Altfel, fiecare dintre noi poate să intre pe ușa care i se potrivește!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Trăiește momentul, nu-l transforma într-o problemă

E clar că nu ținem minte tot ce trăim. Că rămân în memoria noastră doar momentele. În ce moment te afli? Cu cine ești în momentul acesta? Oprește-te o secundă din tot ce faci pe pilot automat și...

citeste mai mult  

Fiți omul potrivit pentru oamenii care vi se potrivesc!

Sunt oameni care nu înțeleg glumele mele. Ok, nici eu nu înțeleg glumele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce spun. Ok, nici mie nu-mi plac vorbele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce fac. Ok, nici mie nu îmi...

citeste mai mult  

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu. Greu, pentru că s-a întâmplat în condiții de caniculă, în plină vară, într-o perioadă de vacanță pentru majoritatea oamenilor. Frumos, pentru că ne-am...

citeste mai mult  

Când se închide o ușă, se deschid mai multe alte uși! 

Dacă ți s-a închis o ușă, uită-te în jurul tău și descoperă-le pe cele care sunt dacă nu deschise larg, sunt măcar întredeschise. Întotdeauna, când ni se închide o ușă, ni se deschid mai multe! Dar...

citeste mai mult