Când se închide o ușă, se deschid mai multe alte uși! 

15 Septembrie 2021, 10:14    •   
comentarii

Dacă ți s-a închis o ușă, uită-te în jurul tău și descoperă-le pe cele care sunt dacă nu deschise larg, sunt măcar întredeschise.

Întotdeauna, când ni se închide o ușă, ni se deschid mai multe! Dar suntem atât de supărați pe ușa închisă, atât de disperați să stăm atârnați de clanța care nu mai vrea să se deschidă, încât nu ne dam voie să le vedem le celelalte.

Când se închide ușa unui job, se deschid multe alte uși care pot să însemne provocări noi pentru tine. De foarte multe ori, un loc de muncă nou înseamnă colegi noi, șefi noi, posibilități noi în care să faci cât mai mult din ce ți se potrivește și să obții și mai multă recunoaștere.
Poate să se închidă o ușă de la un loc de muncă unde stăteai într-o mare stare de confort și o mică stare de fericire și să se deschidă o ușă nouă, în care curiozitatea să ia loc plictiselii și tu chiar să poți face ce îți place!

Când se închide ușa unei relații, se deschid multe uși cu relații noi din care poți alege ceva și mai bun și mai potrivit ție. De cele mai multe ori, nu era relația care să te pună în valoare, în care să te simți apreciat și iubit, susținut și înțeles. Era o relație bună din anumite puncte de vedere și nebună din altele. Agață-te de faptul că ușa s-a închis pentru toate cele care nu erau bune și acum ești pregătit să deschizi uși noi și să fii din ce în ce mai aproape de varianta ta cea mai bună!

Când se închide ușa unei activități, se mai deschid multe uși pentru studierea altor discipline. Poate ce făceai până la un punct era doar ceea ce ți-ai permis în acel moment iar acum ai, în sfârșit, posibilitatea să faci ce ți se potrivește, ce îți place.

Și când se închide ușa sănătății se deschid alte uși. Am văzut oameni cu probleme de sănătate care abia în terapii și-au descoperit credința, au reconstruit relațiile cu cei apropiați, au reparat greșeli ținute pe avarie și au dat jos saci plini de remușcări pe care îi cărau în spate de prea multă vreme.

Pentru orice situație din viața ta, atunci când ți se închide o ușă, ți se deschid multe altele! Nu rămâne cu fața lipită de ușa care ți-a fost trântită fix în nas. Întoarce-ți capul, ia mâna de pe clanță și privește în jurul tău. E plin de uși care așteaptă să le fie trecut pragul. Hai, ai încredere!

E doar alegerea ta dacă începi să le încerci sau dacă rămâi pe afară, dincolo de ușă. Altfel, fiecare dintre noi poate să intre pe ușa care i se potrivește!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Prinde-L de mână pe Dumnezeu. El n-o să te tragă niciodată în jos!

Zilele trecute, cineva punea succesul meu pe seama faptului că sunt cunoscută. Prima emoție pe care am simțit-o a fost furia: cum poate să spună așa ceva?! Oamenilor le vine mai ușor să creadă în reușite, dacă le asociază cu sprijin...

citeste mai mult  

Nu sunt un om fericit

Nu sunt un om fericit. Mă conectez cu lumea din afara mea. Sunt în acord cu tot ce se întâmplă. Empatizez cu fiecare poveste, plâng pentru fiecare femeie care își îmbrățișează bărbatul care pleacă...

citeste mai mult  

Am nevoie de ceea ce am nevoie când am o nevoie

Nu trebuie să-mi spună nimeni ce am și ce nu am nevoie. Nimeni nu știe mai bine nevoile mele. Nici măcar eu nu le știu așa cum trebuie.   „Avem nevoie de puțin ca să fim fericiți.”   Uneori, da....

citeste mai mult  

De ce e nevoie de o zi în care să sărbătorești iubirea?

De ce e nevoie de o zi în care să sărbătorești iubirea? Nu e nevoie. Dar, dacă tot există, de ce să nu te folosești de ea? Indiferent cum se numește sărbătoarea aceea în care majoritatea oamenilor se gândesc la iubire,...

citeste mai mult