Aceeași mână se poate face pumn!

19 Martie 2021, 14:32    •   
comentarii

Când te îndrăgostești, privește cu mare atenție mâinile celui care îți face inima să tresară.

Brațele lui îți încolăcesc talia și te țin captivă într-o iubire în care tu ești prizonieră. Prizonieră în cea mai frumoasă poveste! Ai lăsat la ușă războiul și te-ai predat. Ai lăsat la portă orice armă și, cu inima deschisă, te-ai predat poveștii care te face prizoniera emoțiilor. Nu e nimic rău. Dimpotrivă! E una dintre cele mai frumoase stări pe care o trăiește un om: îndrăgosteala. Ne e dor de ea atunci când lipsește din viața noastră, chiar dacă ne prinde cu totul în mrejele ei.

Din păcate, între a fi prizonieră în iubire și a rămâne prizonieră într-o relație poate fi o graniță atât de subțire! Intri în una și te trezești în alta.

Ascult în fiecare Martie povești cutremurătoare. Povești despre femei care au intrat cu toată credința în povești de iubire și s-au trezit în filme de groază.

Ce se întâmplă în mintea celui care ieri te cuprindea ca să te îmbrățișeze și astăzi te strânge ca să te țină captivă?

Ce s-a întâmplat în inima acelui om care ieri îți mângâia fața cu palma lui și astăzi palma aceea se transformă într-un pumn care te desfigurează?

Uită-te bine în ochii omului cu care, de bunăvoie și nesilită de nimeni, te-ai predat în iubire!

Uită-te bine la ceea ce trăiești. Încearcă să fii onestă cu tine și să recunoști dacă ești „prizonieră” într-o iubire sau captivă într-o relație.

Studiază-i palma celui care te mângâie și încearcă să-ți imaginezi dacă vreodată palma aceea care acum te alintă și te face să te simți cea mai ocrotită femeie din lume s-ar putea transforma într-un pumn care să lovească fața ta cu cruzimea unui sălbatic.

Vorbește cu omul pe care îl iubești despre toate lucrurile acestea. Vorbește cu fiica ta despre cât de subțire e limita când aceeași palmă se transformă în pumn. Când aceleași brațe devin clești.

  • Nimeni, pentru nimic în lume, nu are voie să te lovească!
  • Nimeni, pentru nimic în lume, nu are voie să te țină captivă!
  • Nimeni, pentru nimic în lume, nu are dreptul să te rănească!
  • Nu datorezi nimic nimănui.

NIMENI nu e mai mult decât ești tu!

Indiferent a cui e palma care se transformă în pumn, reacționează! Nici mama, nici tata, nici fratele, nici soțul, copilul, prietenul, iubitul, amantul... NIMENI nu e mai mult decât ești tu!

Dacă te afli într-o situație în care palma s-a transformat în pumn și relația în închisoare, fugi! Evadează. Ia-ți copiii în brațe și plecă unde vezi cu ochii!

Dumnezeu are grijă de toți. Și de mame, în primul rând! Ai încredere că nu o să te lase! Nu o să fie cum îți imaginezi. Poate, din anumite puncte de vedere, o să fie mai rău – dar, peste toate, o să fie mai bine.

Nu da voie palmei să se transforme în pumn! Nu da voie nimănui să devină stăpânul vieții tale!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Caută oamenii care, atunci când se uită la tine, îți văd calitățile

Caută oamenii care, atunci când se uită la tine, îți văd calitățile. Caută oamenii care încearcă să te așeze acolo unde cade lumina, nu se pun în calea ei să-ți umbrească fața....

citeste mai mult  

Aceeași mână se poate face pumn!

Când te îndrăgostești, privește cu mare atenție mâinile celui care îți face inima să tresară. Brațele lui îți încolăcesc talia și te țin captivă într-o iubire în care tu ești prizonieră....

citeste mai mult  

Temperează-ți emoțiile! Transformă-le în lac, nu în cascadă

Tu, când explici ceva, cum o faci? Eu mi-am dat seama, într-o situație cu Maya, că sunt foarte precipitată. Că vorbesc foarte, foarte… convingător.  Zic eu. Impunător, zic alții. Maya era acasă și...

citeste mai mult  

Sănătatea sau fericirea? Ce ai pune pe primul loc?

Sănătatea sau fericirea? Ce ai pune pe primul loc? Spun de multe ori:  – Să fii fericit!  Și mi se raspunde: “ Sănătos să fiu, că fericirea mi-o fac eu”. Am simțit mereu că nu cred asta. Că,...

citeste mai mult