#FilmePentruPărinți - ,,O familie cu har” (,,The Claus Family”)

23 Decembrie 2021, 11:03    •   
comentarii
Galerie

,,O familie cu har” este un film de Crăciun, o poveste despre cum ajunge un băiat să iubească Crăciunul, chiar și atunci când credea că magia a dispărut.

Suzanne, mama lui Jules și al Noorei decide să se mute din Olanda în Belgia, pentru a fi mai aproape de socrul ei. Pentru Jules, Crăciunul nu este deloc o perioadă fericită, căci îi aduce aminte de pierderea tatălui. Dar, în timp ce petrece timpul cu bunicul lor, el descoperă un glob magic, cu care te poți teleporta oriunde. Astfel, află că bunicul lui este chiar Moș Crăciun și decide să îi dea o mână de ajutor.

Acceptă cu greu să pregătească cadourile, dar în final înțelege că doar alături de familie poate merge mai departe și, implicit poate salva Crăciunul. În ciuda unei pierderi importante, învață că persoanele dragi mereu se vor afla în sufletul nostru, chiar dacă nu mai sunt printre noi.

De Crăciun sărbătorim lumina care se întoarce mereu.

O poveste despre familie și credință, despre un băiat care află că trebuie să ducă o tradiție moștenită de la tatăl și de la bunicul său: de a fi Moș Crăciun.

Regizat de Matthias Temmermans, filmul îi are în rolurile principale pe Mo Bakker în rolul lui Jules Claus, Jan Decleir în rolul Noël Claus și Bracha van Doesburgh în rolul Suzanne.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Lasă-ne alte recomandări de filme la comentarii. Filmul poate fi vizionat pe Netflix și pe alte platforme de vizionare online. Vi-l recomandăm cu mare drag!

Photo credit: imdb.com

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Trăiește momentul, nu-l transforma într-o problemă

E clar că nu ținem minte tot ce trăim. Că rămân în memoria noastră doar momentele. În ce moment te afli? Cu cine ești în momentul acesta? Oprește-te o secundă din tot ce faci pe pilot automat și...

citeste mai mult  

Fiți omul potrivit pentru oamenii care vi se potrivesc!

Sunt oameni care nu înțeleg glumele mele. Ok, nici eu nu înțeleg glumele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce spun. Ok, nici mie nu-mi plac vorbele tuturor. Sunt oameni cărora nu le place ce fac. Ok, nici mie nu îmi...

citeste mai mult  

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu

Am avut cel mai greu și cel mai frumos turneu. Greu, pentru că s-a întâmplat în condiții de caniculă, în plină vară, într-o perioadă de vacanță pentru majoritatea oamenilor. Frumos, pentru că ne-am...

citeste mai mult  

Când se închide o ușă, se deschid mai multe alte uși! 

Dacă ți s-a închis o ușă, uită-te în jurul tău și descoperă-le pe cele care sunt dacă nu deschise larg, sunt măcar întredeschise. Întotdeauna, când ni se închide o ușă, ni se deschid mai multe! Dar...

citeste mai mult