#FilmePentruPărinți - ,,O familie cu har” (,,The Claus Family”)

23 Decembrie 2021, 11:03    •   
comentarii
Galerie

,,O familie cu har” este un film de Crăciun, o poveste despre cum ajunge un băiat să iubească Crăciunul, chiar și atunci când credea că magia a dispărut.

Suzanne, mama lui Jules și al Noorei decide să se mute din Olanda în Belgia, pentru a fi mai aproape de socrul ei. Pentru Jules, Crăciunul nu este deloc o perioadă fericită, căci îi aduce aminte de pierderea tatălui. Dar, în timp ce petrece timpul cu bunicul lor, el descoperă un glob magic, cu care te poți teleporta oriunde. Astfel, află că bunicul lui este chiar Moș Crăciun și decide să îi dea o mână de ajutor.

Acceptă cu greu să pregătească cadourile, dar în final înțelege că doar alături de familie poate merge mai departe și, implicit poate salva Crăciunul. În ciuda unei pierderi importante, învață că persoanele dragi mereu se vor afla în sufletul nostru, chiar dacă nu mai sunt printre noi.

De Crăciun sărbătorim lumina care se întoarce mereu.

O poveste despre familie și credință, despre un băiat care află că trebuie să ducă o tradiție moștenită de la tatăl și de la bunicul său: de a fi Moș Crăciun.

Regizat de Matthias Temmermans, filmul îi are în rolurile principale pe Mo Bakker în rolul lui Jules Claus, Jan Decleir în rolul Noël Claus și Bracha van Doesburgh în rolul Suzanne.

Ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut? Lasă-ne alte recomandări de filme la comentarii. Filmul poate fi vizionat pe Netflix și pe alte platforme de vizionare online. Vi-l recomandăm cu mare drag!

Photo credit: imdb.com

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult