Povestea mea - Michelle Obama

09 Ianuarie 2019, 19:14    •   
comentarii
Galerie

Mi-am început anul în drum spre capătul lumii.

Iubesc călătoriile la fel de mult cum iubesc cărțile și am ales ca prima mea lectură din 2019 să fie biografia minunatei Michelle Obama. Iubesc biografiile. E un sentiment de liniște pe care mi-l dau.

Citești și vezi că oamenii ăștia mari, unii dintre ei fiind în anumite momente stăpâni ai lumii au fricile lor, încercări prin care trec la fel cum trecem noi muritorii de rând.

O urmăresc cu atenție pe Michelle Obama de ani buni. Mi se pare extraordinar cum a stat ea lângă Obama, prin câte au trecut împreună ca să ajungă unul din cele mai iubite și mai puternice cupluri din lume. Anul trecut americanii au desemnat-o femeia anului. Le-a "bătut" pe Oprah și pe Hillary și asta nu e tocmai ușor.

Revenind la carte, vă recomand să o citiți. E despre copilăria acestei femei, despre cât de importantă a fost educația primită, relația specială cu părinții care au vrut pentru fata lor o școală bună, privată chiar dacă ei nu erau niște bogați. Michelle vorbește desigur și despre super relația cu Obama, despre temerile ei că personalitatea lui extraodinar de puternică o va face să se piardă, despre iubirea lor atât de puternică.

Mi-a plăcut să citesc cartea asta. E despre dragoste, patriotism, valori, parenting, visuri. O citești și te gândești că nimic nu e imposibil și niciodată nu e prea târziu să te pui pe un drum nou.

Lectură frumoasă!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă