Am fost la Sketch, cel mai cool loc în care se bea ceai, în Londra

31 Ianuarie 2019, 07:56    •   
comentarii
Galerie

"Trebuie să te duc într-un loc foarte frumos!” Așa mă amenința, de ceva vreme, Maya... cu ceainăria specială, în care fusese la aniversarea unei colege de școală.

“Să știi că nu e ieftin, dar e o experiență pe care aș vrea să o trăim împreună!”
Clar, n-a fost ieftin! :))) Dar, spre deosebire de mine, copilul meu n-a știut niciodată ce înseamnă să împarți banii la început de lună și să știi că ăia sunt toți...

A făcut rezervare (nu se poate altfel, pentru că e plin mereu) și am mers să bem ceai... La intrare ne-au preluat niște oameni extrem de prietenoși, care ne-au condus la masa noastră. O încăpere cu suprafață generoasă, cu multe mese albe, fotolii și canapele roz. Pe fiecare masă, câte o veioză delicată și, într-un colț, o orchestră de cameră completa atmosfera. Chelnerițele, îmbrăcate foarte elegant, iar băiatul care ne-a servit... o bomboană, din cap până în picioare... inclusiv șosetele erau roz!


Am primit ceai și a început ritualul... cu produsele aferente: caviar, pate, cremă de brânză, sandvich cu somon, prăjituri de toate felurile și, la final, pâine cu unt și cu dulceață... de fapt, chifle dulci - specifice pentru UK.

Totul foarte frumos, elegant, căni din cel mai fin porțelan, mesaje motivaționale peste tot...

Însă baia conduce detașat! Văzusem la Delia, pe Instagram, o poză din toaletă... Normal, m-am dus să văd minunea. Sincer, minune! Toaletele sunt capsule, intri și ai senzația că, dacă tragi apa, ajungi pe Lună... foarte interesant design-ul, stranie senzația!

Am stat puțin pe acolo, cât să observ că toți oamenii intrau și ieșeau cu grijă din capsulele care ar fi trebuit să reprezinte cel mai sigur și mai intim spațiu din restaurant.

Mi-a plăcut experiența și v-o recomand cu drag! Dacă ajungeți la Londra, luați în calcul vizita în ceainăria următorului secol!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă