George Lepadatu - actor/ regizor/ coordonator Acting UP

21 Mai 2018, 13:17    •   
comentarii

Aproape ca orice adolescent, am fost membru a trupei de teatru a liceului. Pe toata durata celor patru ani de liceu a fost pentru mine un hobby, un mod constructiv de a-mi petrece timpul alaturi de colegii mei, ulterior devenind prietenii mei apropiati. Cand spun asta, ma refer la faptul ca inca pastrez legatura cu colegii mei de trupa, poate mai mult decat am tinut cu colegii de clasa. Acest hobby a inceput sa se contureze din ce in ce mai tare in pasiune. Pasiune pe care am fructificat-o sustinand admiterea la UNATC, Facultatea de Teatru, sectia Arta Actorului. Au urmat 5 ani de studiu, munca, prieteni noi, responsabilitati.

Apoi in 2016, i-am cunoscut pe prietenii mei cu care am construit Acting Up. E cel mai tare lucru pe care l-am facut alaturi de oamenii in care cred. Parintii mei au fost tot timpul de partea mea, m-au sustinut in tot ceea ce mi-am dorit sa fac. Niciodata nu s-au oprit din a-mi spune daca ceva din fac nu e bine. Am avut tot timpul un feedback just si la obiect de la ambii parinti. Asta m-a facut sa pot sa iau decizii si sa judec echilibrat situatiile in care am fost sau voi fi pus.

Spectacolul “Fii de partea mea” e despre ei, despre o generatie de prieteni care au nevoie de o relatie mai stransa cu parintii lor. Nimic nu e mai important decat prietenia mamei sau a tatalui. De aici pleaca tot, de la pierderea busolei la echlibru, de la decizii gresite la reusite importante, de la introvertire la acceptarea de sine.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Echipa ActingUP