Maya Sorian - Cine ti-a suflat in aripi? (ofiicial audio)

21 Mai 2018, 13:16    •   
comentarii

Maya Sorian - Fii de partea mea

Voce: Maya Sorian / Cornel Sorian Text: Mirela Retegan Compozitor: Cornel Sorian

Fii de partea mea! este un proiect prin care Mirela Retegan - Antrenorul Parintilor si-a propus sa atraga atentia asupra unui aspect care tinde sa ia amploare: copiii adolescenti sunt abandonati emotional de parintii care nu le fac fata.

In lipsa mijloacelor care sa-i reduca la tacere agresiv, in imposibilitatea de a-i mai controla fizic si de a-i conditiona, foarte multi parinti abandoneaza lupta cu nevoia de a-si intelege, sustine si accepta copiii.

Adolescenta copiilor este perioada de exorcizare a adultilor: un asolescent va scoate din parintele lui dracii despre care nici nu stia ca ii are.

Mirela Retegan a descoperit reteta prin care , relatia dintre parinti si copiii lor adolescenti, poate fi salvata: cei 3 A :

Atentia, Afectiunea, Acceptarea

Manifestarea celor 3A le da adolescentilor sentimentul de incredere si siguranta. E primul pas in rezolvarea acestui conflict.

Mirela a ales sa foloseasca experienta de mama de adolescent si sa impartaseasca lucrurile intelese de ea si altor parinti.

Mijloacele alese de ea sunt o carte, un cantec si un spectacol de teatru. Toate in jurul aceleasi idei: adolescentul vrea de la parintele lui un singur lucru: sa-i sufle in aripi.

“Fii de partea mea!” este strigatul unei generatii de adolescenti care cauta sa si desfaca aripile si sa zboare spre visele lor, stiind ca daca ii au ca sustinatori pe parinti, jumatate din succes este asigurat.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Echipa ActingUP