Echipa ActingUP

21 Mai 2018, 13:22    •   
comentarii
Galerie

Acting Up este o trupă de teatru de liceeni din București cu mari ambiții. În această trupă, cuvinte precum ordine, muncă și cooperare sunt niște principii. Membrii trupei sunt niște tineri sociabili și dornici de a învăța cât mai multe despre orice înseamnă actorie, de a cunoaște oameni noi și de a lega prietenii. Noi, Acting Up avem câte un mesaj important de transmis prin fiecare spectacol pe care îl jucăm și sperăm ca lumea care ne vede pe scena să rămână cu ceva după ce se trage cortina. Chiar dacă pentru noi teatrul este un hobby, îl tratăm cu seriozitate.

În trupa noastră există oameni foarte diferiți, însă ne unește un singur lucru, pasiunea pentru teatru. Vrem să învățăm și avem ce învăța de la fiecare actor profesionist, de la fiecare spectacol, de la fiecare festival de teatru și de la fiecare trupă de teatru de liceeni. Scopurile noastre au fost și vor rămâne întotdeauna să existe pace, armonie, concesie și cooperare.

Reprezentații 08 Iunie 2018, ora 19:00, Sala Horia Lovinescu

Cumpara bilete: http://new.nottara.ro/?sid=238

Spectacolul „Fii de partea mea” ilustrează universul a zece adolescenți care vin la un curs de debate în speranța că își vor soluționa problemele în familie. Călin, psihologul care se ocupă de ei, devine punctul de sprijin în mijlocul furtunii din viețile lor. Atunci când lipsa iubirii din partea părinților își lasă amprenta în dezvoltarea lor, adolescenții își pierd candoarea și caută cu disperare un loc al lor, unde se pot regăsi.

Spectacolul face parte dintr-un proiect mai amplu intitulat "Fii de partea mea!", prin care Fundația Noua Generație încearcă să îi apropie pe părinţi de copiii lor adolescenți.

Distribuţia:

Călin - Marian Râlea Carina - Maya Sorian/ Anna Anderson Andrei - Alexander Bălan Claudiu - Radu Costea Alin - Vlad Tudoran Răzvan - David Mandache Iulia - Maria Moroșan Ema - Andreea Vaida Sonia - Zara Petroșel Bianca - Andreea Asaftei Paula - Anais Ramirez

Scenariul: Diana Mănăilă

Ilustrație muzicală: Cornel Sorian

Regia: Diana Mănăilă/ George Lepădatu

Producător General: Mirela Retegan

Un spectacol susținul de Acting Up, Fundatia Noua Generație și Teatrul Nottara

Proiectul este ideea Mirelei Retegan - Antrenorul Părinților, creatoarea Fenomenului Zurli și s-a născut în urma experienței personale de mamă de adolescentă. Maya, fiica ei, pasionată de teatru, joacă în spectacolul trupei Acting Up iar tatal, Cornel Sorian, semnează coloana sonoră a spectacolului în calitate de compozitor și producător muzical. Spectacolul de teatru se bucură de prezența lui Marian Râlea în rolul profesorului de iubire.

Pe 8 iunie, după premiera spectacolului, editura Curtea Veche lansează cartea "Fii de partea mea", semnată de Mirela Retegan și Liviana Tane.

"Visez acest proiect de câtiva ani, din ziua în care Maya , la 12 ani, a pus pe usă biletul cu CIOCĂNE SAU MORI. Apoi, la sfârșitul mai multor conferințe pentru tineri și adolescenți primeam de la ei rugămintea: pot să vă dau numărul mamei să vorbiți cu ea? Eu mi-am salvat relația cu copilul adolescent. Împărtășesc cu drag exepriența mea cu speranța că o să fie de ajutor și altor părinți"
Mirela Retegan - producătorul general al întregului proiect "Fii de partea mea"

Citeste si:

Ce spune Diana Chirita (aici) / Echipa ActingUP - Fii de partea mea!

Ce spune Marian Balan (aici) / Echipa ActingUP - Fii de partea mea!

Ce spune David Mandache (aici) / Echipa ActingUP - Fii de partea mea!

Ce spune Anais Ramirez (aici) / Echipa ActingUP - Fii de partea mea!

Ce spune Anna-Maria Anderson (aici) / Echipa ActingUP - Fii de partea mea!

Ce spune Vlad Tudoran (aici) / Echipa ActingUP - Fii de partea mea!

Ce spune Andreea Asaftei (aici) / Echipa ActingUP - Fii de partea mea!

Ce spune Maya Sorian (aici) / Echipa ActingUP - Fii de partea mea!

Ce spune Zara Petrosel (aici) / Echipa ActingUP - Fii de partea mea!

Ce spune Maria Morosan (aici) / Echipa ActingUP - Fii de partea mea!

Ce spune Radu Costea (aici) / Echipa ActingUP - Fii de partea mea!

Ce spune George Lepadatu - actor/ regizor/ coordonator Acting UP - Fii de partea mea!

Ce spune Diana Manaila - actrita/ scenarist/ coordonator Acting UP - Fii de partea mea!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Echipa ActingUP