Anna-Maria Anderson (16 ani) - Colegiul german Goethe

19 Mai 2018, 07:03    •   
comentarii

Ma consider o persoana foarte sociabila si deschisa. Imi place sa descopar lucruri noi si invat foarte repede. Punctul meu forte as putea spune ca este adabtibilitatea in medii noi si comunicarea. Fac teatru de 8 luni si ma simt extraordinar de bine alaturi de colegii mei de trupa. Diferenta mare de generatie si totodata de mentalitate face ca relatia mea cu parintii sa fie una pe masura varstei mele. Ma razvratesc si, de multe ori, nu sunt de acord cu ceea ce spun ei. Imi doresc sa imi pot exprima opinia fara a fi judecata sau fara a mi se spune ca nu am dreptate si ca inca trebuie sa ascult de ei si de ceea ce imi spun pana cand fac optsprezece ani (adica pana ma mut de acasa si asta va dura mult mai mult). Desi m-am descris acum ca o adolscenta rebela care nu vrea sa faca ceea ce ii spun parintii ... nu sunt asa. Tin in mine, pentru ca pana la urma stiu ca ei fac tot ceea ce fac, cateodata exagerat, doar spre binele meu.

Pot spune ca in viata unii prieteni vin si altii pleaca, dar, pana la urma, doar parintii au fost si vor fi mereu de partea mea. Desi realizez uneori mai greu, parintii mei chiar imi sufla in aripi. Sunt alaturi de mine cand am nevoie si nu duc lipsa de nimic.

Spectacolul ‘‘Fii de partea mea‘‘ este pentru mine locul in care se intalnesc fel si fel de tipologii diferite de adolescenti si isi cauta un stalp de sprijin. Este locul in care incercam sa cautam rezolvarea problemelor noastre personale constiente sau subconstiente si locul in care se nasc conflicte de tot felul.

Cel mai important este ca avem libertatea de a ne exprima si de a ne impartasi opinia proprie despre anumite teme, lucru care ne lipsea tuturor, mai mult sau mai putin, cand am ajuns aici, in acest loc care este totodata un club de debate. Unii suferim de lipsa parintilor care sa aiba grija de noi, altii de parinti care nu ne lasa sa facem nimic din ce ne dorim, unii poate am venit doar din curiozitate sau pur si simplu voiam sa ne facem prieteni. Un spectacol despre energia si temperamentul adolescentin in sine.

Citeste si:

Ce spune Diana Chirita (aici) / Fii de partea mea!

Ce spune Marian Balan (aici) / Fii de partea mea!

Ce spune David Mandache (aici) / Fii de partea mea!

Ce spune Anais Ramirez (aici) / Fii de partea mea!

Ce spune Andreea Vaida (aici) / Fii de partea mea!

Ce spune Vlad Tudoran (aici) / Fii de partea mea!

Ce spune Andreea Asaftei (aici) / Fii de partea mea!

Ce spune Maya Sorian (aici) / Fii de partea mea!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Echipa ActingUP