Despre

Mirela Retegan este creatoarea Zurli, femeia care a dus dragostea pentru copilul său la rang de fenomen național. A înlocuit educația formală cu spectacolul imaginației.

A construit cel mai mare teatru privat pentru copii din România, cu povești 100% românești. Teatrul a fost gândit pe dorința de a-i explica Mayei, fiica ei, lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea.

Cu o carieră serioasă de jurnalist, Mirela Retegan a lucrat în radio, televiziune, presă scrisă. A condus stații locale (Radio Transilvania), a fost “SEFA” de la NaționalFM unde a realizat și programul “Partea Bună”. A fost corespondent BBC, ProTV, Mediafax.

A creat personajul Zăpă de la Itsy-Bitsy- postul de radio pentru copii, a publicat zeci de articole în secțiunea pentru părinți din revistele Tango si Avantaje, a înregistrat recorduri de audiență cu articolele publicate în on-line pe site-ul www.catchy.ro.

A scris și produs spectacole pentru copii, a inventat personaje, a publicat cărți de povești și jocuri și a produs audiobook-uri.